Arkadaşlar nasıl bi motor olsa; tamam işte bu motor kaçmaz dersiniz
Ben az yakan 3000 tl ye kadar kaliteli,hızlı,titreşimsiz,commuter, japon motor bide 0 olacak
peki ya siz?
Arkadaşlar nasıl bi motor olsa; tamam işte bu motor kaçmaz dersiniz
Ben az yakan 3000 tl ye kadar kaliteli,hızlı,titreşimsiz,commuter, japon motor bide 0 olacak
peki ya siz?
CVT otomatik vitesli 150cc dik motor commuter.
çok fantezi olucak ama 250 cc naked olucak işçilik kalitesi iyi olan ,ağırlığı 130 kg civarı,kaslı bir görünüşe sahip,çok çok az yakan,masrafı hiç olmayan sorunsuz hiç arıza vermiyecek,yolda bırakmıyacak,lastiği bile patlamayacak,bakım aralıkları uzun gaza asıldığında çok rahat 160'a çıkabilecek bir motor isterdim...
Varmı öyle bir 250 cc yok ee o zamanda sorun yok
Şeytan İcadı
Avatarındaki motor tam senin istediklerini karşılıyor ama tek kusuru japon değil
---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:39 ----------
Öyle bi motor yok ama yakında olacak suzuki inazumayı tarif etmişsiniz gibi geldi sanki
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Valla başlığa bakınca aklıma ilk gelen hiç yakır masrafı çıkarmadan giden ve hazı yatmaz gibi düşmeyen sağlam bir enduro isterdim diyesim geldi . Ama sen motor alacakmışsın.Lakin o paralara sıfır japon commuter var mı bilmiyorum ama sanmıyoumda. 2 . el dersen cbf 150 yada ybr 125 seç beyen al .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
hocam kalkıpta 15.000 e olucaksa hiç olmasın daha iyi 10 binden fazla tek kuruş vermem...
Ayrıca izmir fuarında sym wolf 250 ni yi inceledim harbiden güzel motor çok hoşuma gitti ama fiyatı komedi 10,300 tl civarı...
İkinci elde şöyle ucuza veren olsa havada kapabilirim cb yavaş geliyor artık...
Şeytan İcadı
400-450 cc Enduro 50hp gibi gücü olan ortlama 100 km de 4-4,5 lt yakacak 130 stabil gidebilcek max hızı 160 olabilen kaliteli işciliği olan uzun yolda rahat selesi olan bir motor tam istediğim birsey olurdu :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ucuz, kaliteli, spor görünümlü, az yakan çok kaçan, büyük(iri) olsun yeter.
2M is my life
Music & Motorcycle
2013 honda cbr 250 ne zaman piyasada olur bilgisi olan var mı ?
Sahip olduklarına şükretmeyi bilmeyenin, kaybettiklerine isyan etmeye hakkı yoktur
Hem 54 hp, hem de 100 km'de 2 lira harcıyor .
biliyom bunu.
olmayan karbüratör arızalanırsa çıkar at, yola devam edersin O_o
ne biçim bi motosiklet arkadaş.
bizim insanımıza bunu getir hani bunun sesi diyecek bak gör (:
ki şahsen az önce dedim :D
54 HP yenilir yutulur şey değil yaw. Anca şehir içi kullanılır. Hele bi şöyle 2030 lara gelelimde belki o zamanlar birşeyler olmaya başlar TR de bu elektirikli olayında
http://www.google.com.tr/search?q=VT...=1852&bih=1019
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
Brammo ses kitleri çalışmaları yapıyordu, henüz takmadı sanırım ama yakında oda olacak
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
@makseli
54 hp uzun yol için hayli yeter de, asıl sorun menzili 124 km Sonra 3,5 saat şarj gerekiyor. O sebeple sadece şehir içine uygun.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
250 cc , çift silindir , titreşimsiz , en az 30 hp , japon kalitesinde bir enduro istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)