Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Sizce hangisi alınır.Hangisi sağlamdır.Hangisi kazasız kmleri ve yılları doğrudur.

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    6 yılda 30000 bence az işkillendim yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar az önce Cbf150 ye baktım 2.500 e en son 31.020 km li olan var ki bunuda birçok kişi çok buluyor birde tvs 150 nin satışlarına baktım tvsnin piyasa çok karışık kmsi 5.000 olupta 1.500 liraya satan kazıkçılar var ondan sağlam tvsi bulmak zor.Sizin link olarak tvsden öneriniz varmıdır?
    benim cbf te 31500 km'de şuan....gel bir bak bakalım adam gibi bakımları yapıldıktan sonra bu km 2ye hatta 3e katlarım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Hadi ya.Herkes CBF 150 al diyor bende beğeniyorum hani yarım grenajlar falan var güzel bir tasarım ve koforlu fakat son hız 80 i geçmiyor diyor herkes 80km de çok az bir hız.Hani 110-120 gibi bir hız yapsa tmm ama 80 çok az yav
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Hadi ya.Herkes CBF 150 al diyor bende beğeniyorum hani yarım grenajlar falan var güzel bir tasarım ve koforlu fakat son hız 80 i geçmiyor diyor herkes 80km de çok az bir hız.Hani 110-120 gibi bir hız yapsa tmm ama 80 çok az yav
    Kandırmışlar seni
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kandırmışlar seni
    Hadi be kandırıldım demekki ee hocam kaç basıo bu cbf150

scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    adaş senin aklında ne var,

al raceri bak rahatına çin malı ama bakarsan bi çoğundan iyidir,

gel beraber alalım sadece 2. ele güven olmaz
    olacak olacak...

Motosikleti
    Alıntı scorpions_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adaş senin aklında ne var,

al raceri bak rahatına çin malı ama bakarsan bi çoğundan iyidir,

gel beraber alalım sadece 2. ele güven olmaz
    Hocam benim aklımda zealsung gs200 vardı onu alıp 1-2 oynama ile SS yapacaktım ama istanbulda bulamadığımdan ona benzeyen kanuni racer 200 e bakmaya başladım anlıycan SS tarzı bişiler lazım bana.Bu arada gel beraber alalım derken?

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam keşke para olsada alabilsek.Parasızlığın göz kör olsun arkadaş

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Merhaba arkadaşlar bütçemin en son 2.000-2.500 tl gibi bir rakam aralığında olmasıda motor bulmamı bir hayli zorlaştırıyor tarzım SS tarafındandır bir SS tutkunuyum ve MT formunda Zealsung ve kanuni racer 200 ün küçük 1-2 oynama ile bir SS ye dönüştürüldüğünü gördüm ve bu motorlara yöneldim.Önceleri cbr125 bakıyordum fakat o fiyata km si baya bi olmuş motorlar bulabildim onlarında km bakımından ömrü tükenmişti Cbf150 ve tvs 150 lere baktığımda onlarda en az 25.000km deydi ömürleri azalmıştı yani herneyse konumuza dönelim.Arkadaşlar aşağıdaki linklerin ilk 5'i kanuni racer 200 sonuncusu ise zealsung ZS200gs zaten zealsung'dan istanbulda 1 tane buldum satılık olan ve garip gelen ise racerlerim kmlerinin bu derece düşük olması ve hepsinin yılının değişik olması.Ben kaç yılında kanuni üretimi durdurdu tam bir bilgim yok bu nedenle burada bilgili olan abilerime,ablalarıma ve arkadaşlarıma bunu soruyorum.Sizce bu aşağıdakilerinin hangisinin yılı,km doğrudur hangisi sağlamdır hangisi kaza geirmemiştir kısacası hangisi daha iyi ve alınır durumdadır.
    İlgi,alaka ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum...
    Not:Bu tür başka motor öneriniz varsa yazabilirsiniz SS tarzına yakın olursa daha iyi olur ve bütçemi göz önüne alarak öneride bulunursanız çok sevinirim.
    Saygılarımla ibrahim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00325304/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00192582/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99061956/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98545984/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94546703/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00286337/detay
    arkdasım oncelıkle merhaba. bı zamanlar sendekı heyecan bendede vardı. ama cok sukur bır hata yapmadan o heyecanı yıtırdım.
    sımdı racer 200 alacaksın goruntu gecıcı olarak ıdare eder sorun yok
    ama nıhayetınde cın malı motor
    her ne kadar bakarsan baksanda ummadıgın zamanlarda ummadıgın yerlerı sıkıntı cıkartabılıyor.
    sımdı bende sana gıt cbr 125 al demesını bılırım ama o butceyle temız cbr alamazsın
    bence sen ybr 125 tarzı hem ayagını yerden kesecek hemde basını agrııtmayacak bır motor al
    hem butcenı duzenlersın bu arada hemde satarken elınden cabuk cıkartır zarar etmezsın dıye dusunmuyor degılım.
    takdır senın karar senın.
    Ankaradan _ İstanbula Selamlar. . .

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:20 ----------

cbf nın olusu 80 ı havada karada yapar =))) vıteslı motorun sanzımanını ( gozunu ) sevıyım =)))

scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    Hocam benim aklımda zealsung gs200 vardı onu alıp 1-2 oynama ile SS yapacaktım ama istanbulda bulamadığımdan ona benzeyen kanuni racer 200 e bakmaya başladım anlıycan SS tarzı bişiler lazım bana.Bu arada gel beraber alalım derken?

bende hyosung gtr alacam ama kimseye güven olmuyor o yüzden daha az para verip en azından çöpe atmam diye düşündüm kendimce,

neyse beraber alalım derken racer kullandım 2 seneden fazla o yüzden tekrar alabilirim ama başka birinden alınca hoş olmuyor anlıyacağın zaten bilirsin.

motosiklet zevki herhangi birşeye benzemez aklında içinde ne varsa onu al derim.

hayırlısı artık.

bende cbf almaya karar vermiştim ama 5000 tl az değil 2 tane racer alırsın hem daha kalıplı sadece bakacaksın arkadaşım.

vidaları düşerse farketmen lazım yenisini takarsın.

hondanın yamahanın motoru yağsız kalsada kitlemiyorsa bende onlardan alayım ama para işte uzatmıyayım :D

içindekini yaşa arkadaşım.

herkeze kazasız sürüşler dilerim....
    olacak olacak...

Motosikleti
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkdasım oncelıkle merhaba. bı zamanlar sendekı heyecan bendede vardı. ama cok sukur bır hata yapmadan o heyecanı yıtırdım.
    sımdı racer 200 alacaksın goruntu gecıcı olarak ıdare eder sorun yok
    ama nıhayetınde cın malı motor
    her ne kadar bakarsan baksanda ummadıgın zamanlarda ummadıgın yerlerı sıkıntı cıkartabılıyor.
    sımdı bende sana gıt cbr 125 al demesını bılırım ama o butceyle temız cbr alamazsın
    bence sen ybr 125 tarzı hem ayagını yerden kesecek hemde basını agrııtmayacak bır motor al
    hem butcenı duzenlersın bu arada hemde satarken elınden cabuk cıkartır zarar etmezsın dıye dusunmuyor degılım.
    takdır senın karar senın.
    Ankaradan _ İstanbula Selamlar. . .

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:20 ----------

cbf nın olusu 80 ı havada karada yapar =))) vıteslı motorun sanzımanını ( gozunu ) sevıyım =)))
    Hocam ybr nin 2011 modelin eskisindeki kafa grenajı ve çok kötü duruyor ondan pek istemiyorum ybryi TVS CBF falan bakıyorum bu arada CBF 150 kullanan arkadaşlar ve bilgisi olan arkadaşlar CBF150 düz yolda kaç km/h yapmakta?

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    kanuni racer kullanan bi tanıdığım bol küfür ederek ve lanet okuyarak aldığının yarı fiyatına verdi motoru. uzak dur derim.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    TVS Apache öneririm. biraz titreşim çekersin ama şehir içinde sıkıntı olacağını sanmam.

bu ilk mesaja yazdıkların motordan soğutabilir seni

Motosikleti
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TVS Apache öneririm. biraz titreşim çekersin ama şehir içinde sıkıntı olacağını sanmam.

bu ilk mesaja yazdıkların motordan soğutabilir seni
    hocam ben motoru şehir içi kullanıcam arada bi 100-150 km yol yapıcam birde her sene yazın edirneye gidicem gidiş 250km dönüş 250km bi 500 km yapıcam her yaz bir de 1.75 boy 75kg ağırlığındayım nedersin bana uyarmı TVS Apache

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    bahsettiğine göre çoğunluk şehir içi olacak.

arada bir yapacağın uzun gezilerde de gülü seven diken olayı olur. dert etme bence. temiz bi ikinci el bul hemen al

Motosikleti
    Yav ben bu işin içinden nasıl çıkıcam biri CBF150 diyor bir TVS Apache diyor biri Ybr diyor biride Racer 200 diyor ortak bir nokta bulamadık valla yav şöyle yapalım arkadaşlar herkes olaya kendi görüş açısıyla değilde objektif bir şekilde baksın ve bu şekilde öneride bulunsun belki böyle bir yere ulaşırız.Şimdi benim Boy 1.77 kilo 75kg benim istediğim göze hitap etsin çok olmasada en az 120+ gibi bir hız yapsın beni rahatsız etmiycek kadar titreşim olabilir yani birazda konfur arıyorum ve yedek parçası kolay bulunan bir şey arıyorum bu özellikteki bir motor yokmudur yada hiç olmadı bu özelliklere yakın olan bir motor tavsiye edin.Yardımınız lazım MT ailesi.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    öncelikle "Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür" yanlış.

herşey fizik kanunları içinde cereyan eder motosiklette.

niye bunu dedim şimdi durduk yere dimi ?

sitem ediyon sen resmen. Millet sana en süperini söylemeye mecbur mu ? ( ki zaten herkes farklı düşünür. en süperi diye birşey yok )

herkes kendi tecrübesini yazmış işte. konu 2. sayfaya geçmiş.

bi aratsan forumda senin boy ve kilona göre kaç yüz kişiye başlangıç motoru tavsiye edilmiştir.

azıcık arayın arkadaş. herşeyi devletten beklemeyin

Motosikleti
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle "Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür" yanlış.

herşey fizik kanunları içinde cereyan eder motosiklette.

niye bunu dedim şimdi durduk yere dimi ?

sitem ediyon sen resmen. Millet sana en süperini söylemeye mecbur mu ? ( ki zaten herkes farklı düşünür. en süperi diye birşey yok )

herkes kendi tecrübesini yazmış işte. konu 2. sayfaya geçmiş.

bi aratsan forumda senin boy ve kilona göre kaç yüz kişiye başlangıç motoru tavsiye edilmiştir.

azıcık arayın arkadaş. herşeyi devletten beklemeyin
    Hocam sen benim yazdıklarımı yanlış anlamışsın ben sitemden ziyade şakayla karşık hangi motoru almak doğrudur ortak bir noktada bulaşalım anlamında bir yazı yamak istemiştim fakat sanırım yanlış anlaşıldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Arkadaşlar 125cc tek silindir 4 zamanlı bir motorun km ömrü nedir?Bundan önce cbr 125 için konu açmıştım ve 18.000 km 2.900 e bir motor bulmuştum alacaktımki sağolsun bazı arkadaşlar o km bir motor için çok fazla olduğunu söyledi almamamı söyledi benimde pek bilgim olmadığımdan almamıştım.Şimdi ise CBF 150 30.000km diyorum ve 30.000km pekte bişi değil diyorlar.Yani kafam karıştı şimdi yukarıdada sorduğum 125cc tek silindir 4 zamanlı bir motorun km ömrü nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

GÜNCEL!!!!

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    vazgeç bu s.s. sevdasından. yok öyle bir dünya

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)