Reis bu radyotörün iki yanında yedek su deposu var onlara geçen kapaklar iyi oturmamışsa devir yükselince ordan atıyodur gümüş renkli kapaklar.
Bu arada bigün buluşsakya ank calibreciler.
güzel olur iyi olur program yapalım bi güzel kac kşiyiz haberleşen?
Arkadaslar merhaba 3 haftaya kadar bende calibre aliyorum.Ama sizlere soyle bir sorum olacak.Simdi ehliyetim olmadigi icin ben sanayiye cikamiyorum.Malum calibrenin de kronik sorunlari var.Motosiklet kullanan bir tanidigim da yok ben bu motosikleti sanayiye nasil goturebilirim ilk aldigimda o sorunlari cozmek istiyorum.Ayrica jant seridi taktirmayi dusunuyorum baska oneriniz var mi goruntu anlaminda ?
Hayırlı olsun
kapaklarda sorun yok baktım çözemedim valla ondan sonrada olmadı zaten oyle bi problem.Şu an dişli ve zincir derdindeyim bi ayar tutturamadık.Bayram sonuna kadar iznim yok malesef bayram sonu bi buluşma ayarlarsanız katılırım bende.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
Bende de yok ehliyet 27/08/2013 de direksiyon sınavı var ondan sonra ne zaman çıkarsa alacam ehliyeti )Kıyafetlerini giydinmi polis molis çevirdiği yokBi sefer jandarma çevirdi beni ehliyetin varmı dedi var dedim,A2 mi dedi he dedim kaç basıyo bu dedi vs vs öyle yırttım ondanda
vala kardeş ehliyetin cezası büyük :D haberin olsun
Öyle de yapacak bişey yok nisanda yazıldım kursa,ağustosta ancak veriyorlar ehliyeti ehliyeti beklersek yaz bitecek :D Allah büyüktür deyip çıkıyorum yola inşallah yakalanmayız şunun şurasında ne kaldı zaten :DYukarda tarihi yanlış yazmışım yav 27/07/2013 bu cumartesi sınav :D
Hayırlısı kardeşim plakayı gizleyip kaccan yada :D
İşin zor bu sıra parca büyük sıkıntı olcak bende 1-2 parca grenaj alıcam hafıf catlayanları değiştirmek için
Ne aradığını bilmiyorum reklam da yasak mı onuda bilmiyorum mod arkadaşlar müdahale edebilir... Avrupamotorrad.com adresinde yedek parça boldu belki bulursunuz motor parçalarını buradan..
ulaştım arkadaşlar sonunda yedek parça müdürüyle görüştüm fabrikayı taşımışlar onun için ulaşılamıyormuş.Ayrıca yeni yapılan fanlar gelecekmiş onlarıda servislerden garanti kapsamında değiştirebileceğiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
site için teşekkür ederim inceleyeceğim
Tarih verebiliyorlarmı peki?
kesin tarih yok gelen cevap aşağıda;
Fan ile ilgili olarak haklısınız yeni tip fanları yurt dışındaki üretici firmadan bekliyoruz ithalat departmanımız kısa zaman içinde yola çıkacağını tarafımıza bildirdi. Gelir gelmez Yetkili Servislerimiz vasıtasıyla bu eski tip fanları yenileri ile değiştireceğiz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)