Bumoto Calibre 250RR İnceleme
Reklamlar
-
SonpoL adlı üyeden alıntı
Tırnağınızı sürttüğümüz de çizilecek gibi gelmesi gayet normal. Çünkü motorumuzun üstün de kaplama mevcut. Kaplama günümüz de boya dan uygulaması hem daha kolay, hem daha ucuz olduğu için bu uygulamayı tercih etmişler
.
Valla ben de CBR250 yi incelediğimde plastik aksamını ucuz bulmuştum. Ancak normaldir, ucuz parça kullanımı ~45 TL gibi bir yan grenaj fiyatı olarak tüketiciye geri döner. Honda böyle bir politika uygulamakta serbesttir. Bu yüzden her ucuz parçadan şikayet etmemek gerek değil mi? Bazı kişiler parça değişimine gelince insan mutlu oluyor ama motoruna da laf söyletmiyor.
Neyse, bence çinlilerin ucuz şeyler kullanması gerek zaten. Biz de biraz angutluk var. Hem üretemiyoruz, hem de üreteni yerden yere vuruyoruz. Adamlar ucuz parça kullanmış diye eleştiriyoruz, ucuz kullanmayıp fiyatı yükselttiklerinde de "oha çinliye bukadar para verilir mi!" diye eleştiriyoruz. Çok afedersiniz ama ne emmeye ne gömmeye geliyoruz... Çünkü biz en iyi ürünleri ülkemizde görmek ister ama pahalı oldukları için almayız, bunla da yetinmez ucuz ürünlerin ülkemize gelmesini beğenmeyiz, kendimize yediremeyiz Eh bunun tarifi nedir ben söylemeyim...
Motorunuz hayırlı olsun, yanlız kaça aldığınızı söyleyebilir misiniz ? Fiyat, bu olayın can alıcı noktalarından birisi oluyor
teknoali adlı üyeden alıntı
...ve ben 7 liramı çöpe atmam , atmak istemem.
Ali 7 lirasının 2/3'üyle motor, geri kalanının 5/13'üyle de ekipman almak istiyor... Ve soru; kim 7 lirasını çöpe atmak ister ??
Reklamlar
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Motorunuz hayırlı olsun, yanlız kaça aldığınızı söyleyebilir misiniz ? Fiyat, bu olayın can alıcı noktalarından birisi oluyor
Motosikleti 7.250 TL'ye aldım. Artı olarak 400 lira civarların da trafik masrafım olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Önce emniyet, sonra hareket...
-
-
-
Bence gayet güzel motosiklet.Önyargı meselesine gelince,bence hiç uğraşmayın anlatmaya.Sen memnunsan geri kalanı hikaye.Forum bu tarz motosikletleri kullanmayıp kötüleyen insanlarla dolu.Sadece laf kalabalığı oluyor ve kimse sağlıklı bilgi alamıyor.Amaç kullanıp artıları eksileri paylaşmak olmalı.Kimse çin mallarının ortağı değil burada.Çinin girmediği sektör varmıki artık.Kullandığımız hemen hemen herşeyde made in p.r.c. yazıyor.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
Ne kadar yakıyor?
Ben hiç bir motosikletimin yakıt tüketimini şu ana kadar ölçmedim . Ama bunu sizin ölçebilirim. Fakat, daha çok erken ölçümler için.
-
Güzel bir paylaşım olmuş eline emeğine sağlık. 250cc bir motosiklet alacak olursam kesinlikle ilk sıralarda değerlendireceğim motorlardan olacak. Tabiki senin yorumların sayesinde.
-
-
sesi gayet güzelmiş. bide maximum hız videosu bekleriz rodajı bittiğinde. inş. bi sonraki sürümü yada modeli devir kesicili ve enjeksiyonlu olur. iyi günlerde kullanın
-
vallaha bu tarz motorları sadece görünüş itibari ile severim
açıklama hakkında da tşk ederim keşke herkez kullandığı motorun böyle incelemesini yapıp yazsa(tabi yeni çıkan marka model)
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Dışı seni içi beni yakar styla. Grenajların sağlamlığı gerçekten önemli, motoru pamuklara sarmak için almıyoruz kullanmak için alıyoruz. Racing de olsa malum her yer kaymak asfalt değil bozuk yollara giricez. Ayrıca grenajlarda tasarım hatası var ve kaliteli malzeme kullanılmadıysa motor yüksek hızlarda sürüldüğünde zırıltı yapabilir hatta grenajlar çatlayabilir.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Soner Polat;
İncelemeniz, detaylarla ilgili yorumlarınız çok güzel.
Bir de motorun şasisiyle ilgili bir bilgi olaydı tadından yenmez bir test olacağdı.
Slmlr
Brkn
-
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
viper17 adlı üyeden alıntı
Ben tasarım hatası var demedim orda varsa yazacakken var yazmışım ama cümlenin geri kalanını okuyunca eksiklik fark ediliyor zaten.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben tasarım hatası var demedim orda varsa yazacakken var yazmışım ama cümlenin geri kalanını okuyunca eksiklik fark ediliyor zaten.
O zaman sıkıntı yok Dün konusu geçmiştide o yüzden dedim
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
Carl Gustav adlı üyeden alıntı
Soner Polat;
İncelemeniz, detaylarla ilgili yorumlarınız çok güzel.
Bir de motorun şasisiyle ilgili bir bilgi olaydı tadından yenmez bir test olacağdı.
Slmlr
Brkn
Barkın abicim merhaba,
Özellikle sizin incelememi beğenmenize çok sevindim. İzmir'e yolunuz düşerse, test için motoru size verebilir ve ağırlamak isterim.
Saygı ve sevgilerimle.
-
Acaba koruma takozu takılabiliyormu ?
-
Bana göre motoru motor yapan şanzımanı ve motor aksamıdır.
Grenaj kalitesi üç aşağı beş yukarı kaliteli veya kalitesiz olabilir.
Videodan az çok anlaşıldığı kadarıyla sağlıklı marş alıyor ve çalışıyor.
Biraz kullanın bakalım neler olacak , hayırlı olsun.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Bana göre motoru motor yapan şanzımanı ve motor aksamıdır.
Grenaj kalitesi üç aşağı beş yukarı kaliteli veya kalitesiz olabilir.
Videodan az çok anlaşıldığı kadarıyla sağlıklı marş alıyor ve çalışıyor.
Biraz kullanın bakalım neler olacak , hayırlı olsun.
Dediğiniz gibi. Zaman geçtikçe daha sağlıklı yorum yapabileceğim.
Saygılarımla.
-
Ben yeni nesil, biraz pahalı görünen çinlilerden cidden ümitliyim. Kullandığım model de aynı durum geçerli. İnsanlar "hele bir 1000 kmyi devirsin" diyorlardı. 8000 km'ye neredeyse sorunsuz yaklaşan arkadaşlar var(servis hatası dışında). Ben her allahın günü kullanıyorum, çeşitli şekilde test ediyorum motoru. 2500 km yi geçtim hala bir sıkıntı çıkarmadı. Yağına ve suyuna dikkat ettikten sonra ben kolay kolay bir arıza vereceklerini sanmıyorum. Buarada süspansiyon ayarlarına çok güvenmeyin. Daha doğrusu en sert veya en yumuşak gibi ayarlardan kaçının, o kısımlarda çok dayanıklı değiller sanırım. Bizim modellerde o konuda bazı sıkıntılar yaşandı mesela. Ancak belli bir miktar sertlik-yumuşaklık ayarı yapılmasına izin veriyor olması bile çok güzel birşey.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler