YUH............... yazık yaw...............
YUH............... yazık yaw...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İnternette araştırdığım kadarıyla Sesli eksozları FAZER motorcuların takma sebebi trafikte kendimizi belli etmek hava atmak değil diyorlar. Gayet mantıklı bir düşünce. Bende yüksek devirde birisine hava atacak şekilde de gitmiyordum. Artık buna bi çare bulunsun . Yada gerçekten Trafikte sellektör çakmama rağmen önüme geçen arabalara teğet geçe durmaya çalışayım.
Bakırköy de geceleri egzos sesinden uyuyamıyoruz, sana ceza kesen polisler nerede, özel olarak seni çevireceklerine incirli caddesinde çıksınlar bir hafta, ceza kesmekten elleri şişer.
Bende çanta olayına takığım, benim cbr da givi 33 var, şimdi de çantalara ceza kesiyorlarmış, bütçe açığına yoruyorum ben bunları
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Bence bu akrapovic egzozlar gayet çok ses çıkartıyor, hele vespalara takılan bir modelleri var berbat, içi boşaltılmış çinli scooter egzozu gibi sesi, birde insanlar ona 700-1000 lira arası para veriyor cidden yazık
Yani hiç ama hiç şaşırmadım.
---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:13 ----------
2 sene KKTC'de kaldım. Gerçekten adamlara imreniyorum. Geçen sene daha pis bir motorum ve eksozum olmasına rağmen adamlar gayet anlayışlı idi. Düz mantık olarak düşünüyorsunuz bu olayı. Motorsikletim Scooter değil. 250 cc , supersport sınıfına giren bir motorsiklet. Ama dediğim gibi çevreyi rahatsız etmiş olsaydım ceza yazmasına ağzımı asla açmazdım.
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:16 ----------
Yaparlar. Onu da yaparlar . Olmuş benzinin litresi 4,87. Adam dalga geçiyor artık 10 TL' ye benzin mi alınır der gibi. Yakında 10 TL' ye benzinde vermemeye başlarlar.
öyle kafasına göre ceza olmaz. sesi çokmuş. kime göre çok.
imza atmayın şöyle ceza tutanaklarına.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Herkes senin niyetinle gitmiyor, senin tezine göre...
3-5 apaçinin yüzünden yedin cezayı...
Sahi merak ediyorum...
Orjinal eksozu dururken neden Akrep taktın ?... Ses istemiyorsun madem? ...
Eh madem bişiiler karaladık bir de örnek vereyim.....
Bu ülkede kamusal alanlarda ve kapalı alanlarda sigara içmek yasak....
Ama her yerde satılıyor...
Her yerde satılması her yerde içilebileceği anlamına gelmiyor....
Akrep eksozlar da serbest olarak satılıyor... Ama kamusal alanda ve trafikte kullanmak yasak....
Ya trafiğe kapalı alanlarda kullanacaksın ya da pistlerde... Zaten üretim amacı o....
Şahsi fikrime göre hakkettiğin bir ceza...
1500 lira akrep e veriyorsunuz ama 150 lirayı cezaya verince hopluyorsunuz yahu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Öğrenciyiz . Para her zaman elimize geçse hiç sorun yok
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
evet size yalan söylüyorum hiç bir şekilde araştırma yapmadım. Buradaki fazer kullanıcılarıda beni kandırdılar
http://www.fazerturkiye.org/forum/ar.../t-11528.html?
Antalya gibi yerde bi cumartesi akşamı kepeze çıkıp araba motor toplamazlar böyle uğraşırlar ... aslında yediğiniz cezada haklı değilsiniz bunu söylemeliyim ama o kadar apaçinin olduğu antalya gibi bi yerde bunu yapmaları düzgün motor kullanmaya çalışan adamları motordan soğutuyor :(
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Yarın sabahtan ilk işim Adliye'ye gitmek ve keyfi ceza yazıldığını söylemek. Suç duyurusunda bulunacağım. İnşallah tarafıma olumlu bir gelişme olur .
---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
Türkiye için değil de ANTALYA polisleri gerçekten Adam değiller.
bir motorcu olarak,bi tarafını yırtarak sesi gelen motorun 5 dakka sonra yanımdan gecmesine sinir oluyorum,saygısızlık tan baska bişey deil,araçlara çok yakın ve süratli geçip panikte yaptırıyorlar,madem ses deil amaç neden takıyosun,makbuzu eksoza yapıştır daha bi havası olur..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
arkadaşlar olayın ahlaki boyutundan ziyade hukuki boyutu üzerinde duralım bence, o yüzden egzost iyidir kötüdür gibi gereksiz tartışmaları bir kenara bırakalım.
arkadaşımız yarın işlemin iptali için dava açacakmış ve bence biz de bu süreçte ona destek verelim zira kazanan taraf biz olursak bir daha böyle keyfi uygulamalara maruz kalmayız.
Saygısızlık mı ? Dikkatinizi çekerim Ortalığı yıkacak kadar bir eksozum yok. Ve üzerine BAS BAS SÖYLEDİĞİM GİBİ EKSOZUMUN SUSTURUCUSU KAPALIYDI.Ama yinede siz öyle diyorsanız...
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
Bana destek olduğunuz için teşekkür ederim. İnşallah olumlu bir gelişme olurda bir daha keyfi cezalara maruz kalmayız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)