Full ekipmanmı + para biriktirmemi ?
Reklamlar
-
Arkadaslar.. Günaydın hayırlı pazarlar..
Simdi.. 7 gün önce almıs olucaktım motorumu (YBR 125 ) fakat aksilikler cıktı alamadım.. Neyse..
Motor suanda gözümde korkunc bi hal aldı.. 7 günde cok kazalar gördüm.. Dün gördügüm sondu yolda giderken.. Yerde adam yatıyordu.. Durduk.. Yüzü kanlar içinde yüzüne bakamaz durumdaydı.. Gittik.. Motor kazası tek kafası kanlar içinde.. Kask olsa kalkıp motora bakıp giderdi.
1500 Tl nakit 3000 tl kartım var.. Stajım basladı aylık 260 Tl alıyorum 9 Ay calısıcam.. 12 günde 260 Tl.
Ailem motoru alıncaya kadar istersen ekipmanlarını tamamla dedi.. 1500 Tl yi motoru almadan ekipmanmı alayım.. Yoksa Bu paranın üstüne mi biriktireyim.. Karrtan taksitte gecebilirim..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Reklamlar
-
tek çekim mi taksit yapalım mı?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
arkadaşım zaten havaların durumu ortada,
artık soğuyor ve yağışlar başlıyor,
sen şimdiden ufak ufak ekipmanlarını tamamla,
yaz başıda yani baharda (2..3. aylarda) alırsın istediğin motorunuda,
yerınde olsam yapacagım bu olurdu,,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Ayni kazalar senin de basina gelebilir cunku hiz yapmayi seviyorsun.
-
Malesef seviyorum Sizden yardım istedigim konu.. 1500 suanda elimde param var hepsini 1 keredemi alayım yoksa Mesela kask 500 Tl bunu 5 E böleyim. Aylık 100 Tl vereyim.. 5 Ay sonra ceket alayım..
Kaska 500 Tl verebilirim.. Cekete 300-350 Tl..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Korumalar bir bütündür. Kaskı alıyım şimdilik idare etsin diye bir düşünce yanlış bir düşüncedir. Kaza insanın başına belki bir kere gelecektir, belki gelmeyecektir. Allah muhafaza geldiğinde sadece kafadaki kask kafanızı koruyacak, ya diğer organlarınız. Kertenkele değiliz ki kopan kuyruk gibi ayağımız, kolumuz çıksın. İmkanın varsa hepsini alıp taksite böldür tek tek alma.
Ayrıca hep denk geliyorum forumda. Tam koruma Kask+Mont+Dizlik değildir. Kask+Mont+Bellik+Bot+Pantolon+İhtiyaç varsa pantolon içine giymelik dizliktir. Bunları takmadan tam koruma geziyorum diye rahat olmayın.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
valla bana kalırsa 1 kg kusbası 1 kg kıyma 1 kg da kemıksız tavuk iyi gider ... muabbet bunada donmustue sunu su parcaya boleyım falan,
kardesım bnce sen gıt hepsını bır al kaskını guzel al montunu venom marka alabılırsın yanı total bı fıyat cıkar onu boldur 4 e 5 e...
-
Motorum yok motoru alana kadar belki 5-6 Ay belki 7-8 Ay bu sürede hepsini tamamlamak istiyorum..O yüzden önce kask sonra ceket vs vs diye düşündüm.
-
Alacağın motorun rengine göre ekipman yap aç gezer ama şık gezer
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Malesef seviyorum Sizden yardım istedigim konu.. 1500 suanda elimde param var hepsini 1 keredemi alayım yoksa Mesela kask 500 Tl bunu 5 E böleyim. Aylık 100 Tl vereyim.. 5 Ay sonra ceket alayım..
Kaska 500 Tl verebilirim.. Cekete 300-350 Tl..
kaska 500 tl vermek yerine 200 tl verip aynı korumayı sağlayacak bir marka sana önereyim LS2 (senin yanında sağında solunda hiç abin falan yokmu yahu 1500tl nakit parayla motor alıp kaska 500 tl veriyorsun 260 tl aylık gelir)
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
cbf 150 adlı üyeden alıntı
kaska 500 tl vermek yerine 200 tl verip aynı korumayı sağlayacak bir marka sana önereyim LS2 (senin yanında sağında solunda hiç abin falan yokmu yahu 1500tl nakit parayla motor alıp kaska 500 tl veriyorsun)
İşte bu konuyu o yüzden actım.. Kaska 500 tl ye kadar verebilirim diyorum.. 1500 tl bütcem var..İşte neleri almam gerektigim konusunda bilgi sahibi deyilim..
-
herkesin dediği gibi önümüz kiş motora yeni başlamak için ideal bi zaman değil...
senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum.
Kask+Mont+Bellik+Bot+Pantolon+dizlik+eldiven demiş yukarıda Arda_Karaca
önce alacağın şeyleri 2-3 alternatifiyle belirler kalite fiyat araştırması yapar ya tek tek netten en ucuzlarını alırdım(mont,eldiven kask vs denenmeden alınmaz başka bir dükkanda dediyerek) yada bir dükkana gidip daha önceden araştırdığım ürünleri seçip toptan alıp indirim isterdim mesela 30 tllik bi eldiven beleşe geliyorsa bana uyar...
motor için nakit biriktir ama kredi kartınıda sen ödiyeceksin %15 zararla uzun uzun taksitler iyi olmiyacaktır.
araştırma dönemini uzun tut motoru ne amaçla nekadar kullananaksin tarzın ne bunlar ekipman kalitesini ortaya koyacak bunu belirleyip araştırmaya başlamalısın...
-
500 kask (agv,lazer,shark v.b. anasayfada scorpıon kasklarda 400 e dusmus) ,gzel korumalı orta kalite venom mont(180-250),korumalı eldiven scoyco olur iyidir (35-60),gecen sene kendıme almıstım celik korumalı venom bot 250 lira idi(unutma en onemlı yerlerden biri bilektir) yada uzun olarak satılır hem diz hem bilek koruma fıyatını tam bıulmıorum ama (45 ten baslar) yanı alcakların sana kafi gelecektir arkadasım....
-
hamzasimsek adlı üyeden alıntı
herkesin dediği gibi önümüz kiş motora yeni başlamak için ideal bi zaman değil...
senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum.
Kask+Mont+Bellik+Bot+Pantolon+dizlik+eldiven demiş yukarıda Arda_Karaca
önce alacağın şeyleri 2-3 alternatifiyle belirler kalite fiyat araştırması yapar ya tek tek netten en ucuzlarını alırdım(mont,eldiven kask vs denenmeden alınmaz başka bir dükkanda dediyerek) yada bir dükkana gidip daha önceden araştırdığım ürünleri seçip toptan alıp indirim isterdim mesela 30 tllik bi eldiven beleşe geliyorsa bana uyar...
motor için nakit biriktir ama kredi kartınıda sen ödiyeceksin %15 zararla uzun uzun taksitler iyi olmiyacaktır.
araştırma dönemini uzun tut motoru ne amaçla nekadar kullananaksin tarzın ne bunlar ekipman kalitesini ortaya koyacak bunu belirleyip araştırmaya başlamalısın...
Cok tsk ederim.. cok yardımcı oldu bu yazı.. En önce kask a bakayım.. Ceket Vs
Kask larda hangi markalar iyidir 2-3 Marka verebilicek olan varmı.. Ceket te 2-3 marka..
Bunlar arasında detaylı bi arastırma yapayım.
-
Heh geldim Ekipmanı alırsan motoru alamazsın Motoru alırsan ekipmanı alamassın 200 lira kask yeterli olur ceket dizlik olsunda bütçeni aşacak derecelere çıkma
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
verdık ya kardes yukarda yazdık 4 satır...
-
troy01 adlı üyeden alıntı
verdık ya kardes yukarda yazdık 4 satır...
Kusura bakma görmemişim... Saol yorum için..
-
belli kalitelerdeki ürünlerden en uygunu ve beyendiğini alman mantıklı geldi bana çok bilmişlik değil yardımcı olmak derdim
-
Aman İzzet abim korumalarını eksiksiz en kalitelisinden al ne oluyorsa bir kere oluyor,bir anda oluyor.Manisa'da motorun üzerinde yatarak giden gördüm çok dikkatli olun lütfen..
enjoy mod:ON
-
tamamlıcam hepsini gelicek aydan itibaren.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)