şikayetlenmeyin öpün başınıza koyun bi gram benzin çıkartamayan ülkede benzin buluyonuzda fiyatını eleştiriyosunuz... sakın değiştirmeyin böyle iyi gelen gideni aratır..
şikayetlenmeyin öpün başınıza koyun bi gram benzin çıkartamayan ülkede benzin buluyonuzda fiyatını eleştiriyosunuz... sakın değiştirmeyin böyle iyi gelen gideni aratır..
hem alkole hem benzine zam. çift taraflı çalışıyo namussuzlar. birinden birini yapmasalar bari. hem motorlar içemiycek hem biz.
2M is my life
Music & Motorcycle
Ben benzine gelen zam ve indirimleri, Yalama olmuş bir vida yuvasını daha büyük bir civataya alıştırmaya çalışırken yapılan harekete benzetiyorum.. Amaç; vidayı dibine kadar sıkmak ve iki ileri bir geri-iki ileri bir geri en sonundan tam ileri işlem tamam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Canım Tuborg gold çekti şöyle 5 şişe anca yarar...
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
:d ............................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Acil satılık 2000 model 1.6 Beyaz renk Ghia Sedan focus ve 1 adet mondial 150 mcx motosiklet va. Elektrikli bisiklet yada pedallı bisikletle takas olur. Benzin yakmayan her türlü araçla takas düşünülür.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
benzin pahalı. Çok gaza gelmeyelim arkadaşlar.
2 hafta önce arabacıma BRC lpg kit taktıdım.. Dedik biraz araba binelim yoksa 25-25 abone olduk benzin istasyonuna.. Kiti ilk taktırdığım hafta 2,25 olan LPG oldu 2,5 TL, dedim siktir et, yinede benzinden % 50 daha iyi hem havayıda az kirletiyo derken şimdi bu zamla birlikte 2.75 alfjbafkşjb olmuş lebraam... hepimiz ampül kafayız niye sen çıkaramıyoruz lan biz?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Olay gerçektir, olayı yaşayanların ikisi de arkadaşım sene 2001, ama hikayede ki tek fark ikisinin de kız olduğudur
Ampul girdiği yerden çıkmamakta..Olayın kahramanları, iki üniversite öğrencisi. Koyu geyik muhabbetinin
döndüğü akşamlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer.
Delikanlılardan biri, odanın tavanında asılı olan ampulü kendi ağzına
tamamen sığdırabileceğini iddia eder. Evet yanlış okumadınız, bildiğiniz
100 mumluk ampulü. Ve sığdırır da. Ancak bir sorun vardır. Ampulü ağzından
geri çıkaramamaktadır. Öbür arkadaşı hayret eder, o da evdeki başka bir
ampulü ağzına sokar ve tabi ki o da çıkaramaz. Bu iki kafadar hastanenin
yolunu tutmaya karar verir. Ağızlarında ampul olduğu halde bir taksiye
atlarlar. Konuşma zorluğu çekerek güç bela taksiciye dertlerini
anlatırlar. Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan da
"nasıl olur abi ya, uğraşsanız çıkar, bir asılın şöyle, şaka mi
yapıyonuz ?" diye söylenmektedir. Neyse akşamın bir yarısında acile
gelirler. Taksiciyle ayrılırlar, doktorlar çocukları beklemeleri için bir
odaya alır. Veeee aradan 15 dakika geçmeden taksici kapıda görünür,
ağzında ampulle. Amcam çocuklara inanmamış, açık olan bir marketten ampul
almış ve denemiştir !!
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
daha çıkmış hala artist artis konuşuyor.
Küfür içeren mesajları mecburen siliyoruz .. kusura bakmayın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bom ba gibiyiz .. fitili ateşlense patlayacak bomba .. her gün şehit .. nedeni belli olmadan nerde ise mühebbet ceza alan generaller. apoyu getiren tüm ekip içerde.. 14 askeri şehit eden yol kesip araç yakan pkklıya sarılan benim vergimden maaş alan şerefziz vekiller , meydanlarda ülkenin başbakanına cumhurbaşkanına adam olun diyen terör örgütü yandaşları.. can güvenliği olmadan görev yapmaya çalışan doktor, öğretmen ve nice kamu personeli..ben o parti bu parti desteklemem.. 7-8 kere oy kullandım her biri farklı partilere gitti..
bu forumda siyaset olmasın dedik .. çünki sonucu hep kavgaya hep küfürleşmeye gitti .. ama bu yukarıda yazılanlar siyaset değil .. yaşanan gerçekler ..
daha ne kadar susacaz .. burada 2 satır karalıyacaz yarın devam edecez .. elalemin cavırı ekmeğe 10 senede %5 zam yapıldı diye nerde ise ülkeyi yaktı .. yarın ne olacak .. ne olacak paşa paşa alacaz benzini gazı .. bize her şey müstehak .. buna layık olan biziz neden kızıyoruzki
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Birşeyler yapalım artık.. Madem darbede olmayacak bundan sonra devrimi düşünelim ciddi ciddi.. Bu nasıl tepkisizlik kendimden utanıyorum gerçekten... Yok böyle ülke.
Millet "Balyoz"davası sonuçları ile ilgilenirken,fırsattan istifade sokuşturuverdiler yine zamları.Her zamanki taktik......
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
hayır anlamadığım 30 kuruş ÖTV'ye bi de 6 kuruş KDV ekleniyor. verginin vergisimi olur arkadaş? ÖTV'nin nesine katma değer yaratılır ki?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)