kaşıkla verip, sapıyla göz oyuyorlar.
kaşıkla verip, sapıyla göz oyuyorlar.
Zam yaparken bütce acığı var derler başka zaman ise dünyanın bilmem kaçıncı iyi ekonomisi. Madem açık var niye geçen hafta Mısıra karşılıksız 2 milyar dolar para hibe ettiniz?
the A.G.Z
arkam acıyor artık yeter......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Daha ne kadar sessiz kalınacak bilmiyorum türk halkı lütfen gördüğün rüya değil kabus uyan artık...
kac kere protesto edip birleşcektik hiç biri olmadı yani daha çok devam eder bu kabus bunların duracakları yok
Bu şarkıyı Paylaşasım geldi çok anlamlı bence (TARKAN,ORHAN BABA)
http://www.youtube.com/watch?v=Fg7fh...eature=related
Sado
acaba bu gün akşamdan sonra mı girecek yürürlüğü yoksa girdi mi ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
racing motorda gazlamaya korkar olduk..
[COLOR="#FF0000"][B]Racing'e İlk Adım.[/B][/COLOR]
daha çok zam isteriz bu zamlar bize yetmez. kıçımıza don dahi alamayacak duruma gelene kadar zam yapsınlar bakarsın uyanan olur meee meeee meeee .
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
bence o zaman da gelmez boşuna umut etme olan yine garibana olur .
şemşiye hep bize heep bize, onu alıpta milletvekillerine sokup sonrada içerde açmak istiyorum
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
yapacak hiç bir şey yok, yolunmaya devam ...
aynen bu hale düştük
# motosikletle.blogspot
motora benzin döküp yakacam sonunda anasını satim
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
Resmen insanlarla dalga geçiyorlar geçen gün 20 kuruş indirim,şimdi 30 kuruş zam.Balyoz davasını fırsat bilip milletin dikkati ordayken arkadan sigara,alkol ve benzine 30 kuruş vergi zammını patlattılar.Bence ciddi anlamda şu benzin için birşey yapma zamanı geldi.Diğer ülkelerde millet örgütlenip günlerce hep beraber benzin almıyor benzin fiyatlarını aşağı çekmek için.Bizim milletimiz uyumaya devam etsin.
Millet için ölen gariban , vergi sırtına binen gariban ...
Herşeyin sebebini merak edenler gitsin herhangi bir devlet dairesine otursun etrafı izlesin...
Bu kadar kene'yi beslemeye benzin 10Tl olsa yine az...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
Akaryakıta degıl 30 kuruş, 3 lira zam yapsalar bu ülkede kimsenin sesi çıkarmaz
Zam almaya alışık bir ülkeyiz ama akaryakıt fiyatları düşerse bilki ozaman ortalık karışır
YAMAHA
"Durmak yok yola devam, 2012 bitmeden benzini 5 TL yapacağız inşallah! "
Alıntıdır.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)