bu kawasaki bir başka dostummm
O zaman depoyu fulleriz
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Alp dün benzin aldın bide bak gördün mü
birGarip..
Zam yaptın mı 30-40 kuruş olur, indirim de 10 kuruş anca. Neyse buna da şükür, kepçeyle alan devletimiz çay kaşığıyla geri veriyor işte.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Yeni zamlara hazır olun
10 krş için haber yapmaya bile degmen bence sankine devletimiz mal bagışlıyor
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Gereksiz bir indirim olmuş resmen dalga geçiyorlar , şöyle bir şey aslında bütün yakıt alanlarla kıyaslandığında ortaya ciddi rakamlar çıkıyor bu da bir gerçek arkadaşlar..
Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
haydaa bugün fulledim bende indirim geldi diye
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
müjdelik olarak benden sana 2 lt. benzin hocam
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Ben aldım indirimli benzinden bu gün 4.590 dı şimdi 4.490 fulledim depomu(3 lt)
Hocam bugün gene indirim gelmiş onu diyoruz
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
Benzin fiyatları mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri ama sonuçta istikrarlı bir biçimde ileri gidiyor.Şu anda 2,25 Euro ile dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz.Dünyadaki farklı ülkelerde benzinin litresi ortalama 2-3 TL arası 0,75 Euro hatta 0,09 Euro (İran) benzin satan var,battı iflas etti çöktü,ekonomik krizle boğuşuyor denilen Yunanisatanda bile 1,74 Euro ile bizden açık farkla daha ucuz benzin.10 kuruş 20 kuruş indirimler şaka gibi. Ben bu olayı şuna benzetiyorum : Cebimizde 4 TL miz var bir hırsız gelip bunun 2 TL sini çalıyor biz hırsıza sinirleniyoruz küfür ediyoruz hırsız 20 kuruşunu geri veriyor biz sevindirik oluyoruz hırsıza teşekkür ediyoruz seviyoruz bağrımıza basıyoruz.Açıkçası ben bu duruma hiç sevinemedim nedense.Benzinin rafine çıkış fiyatı üstünden %200 den fazla vergi ile satılıyor güzide ülkemizde.Aslında tüketici olarak biz birlik olup 1 hafta benzin almasak o görün bakın o vergi oranları nasıl tıpış tıpış iniyor.Ama nerde bizde o birlik beraberlik.
Dünya ülkelerinde benzin fiyatları(Euro cent cinsinde):
http://www.gercekportal.com/wp-conte...march-2012.png
indirimler geldiyse bindirimler yoldadır.
10 kuruş indirim olsa ne olacak niye sevineceğiz benzin hala pahalı ve yakında 5 katı zam gelir.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
25 kuruş 50 kuruş zam geliyor. Sonra 10 kuruş indirime gidiliyor. Bu nasıl zihniyet arkadaş ! Yaşanmayacak bir hal alıyor bu memleket. Şu halimize bir bakar mısınız? 10 kuruş indirime sayın bakanlarımız sevinebileceğimizi düşünüyor. Bu ülkenin köklü bir reform a ihtiyacı var. Yeter artık dalga geçer gibi 10 kuruş nedir ?
Konu ile ilgili buyrun : http://www.youtube.com/watch?v=M9BvXtuMlfE
the A.G.Z
Akaryakıt, alkollü içecekler ve tapu harçlarında vergiler artırıldı.
Maliye Bakanlığı, bütçe hedeflerindeki sapma nedeniyle bir dizi tedbir aldı.
Bir süredir üzerinde çalışılan, 'harcamaların azaltılması' ve 'gelirlerin artırılmasına' yönelik tedbir paketi, Resmi Gazete'de yayımlanarak bugün itibariyle yürürlüğe girdi.
Alınan karara göre; benzin, motorin ve LPG'nin vergi tutarı, litre başına 30 kuruş artırıldı. 95 oktan kurşunsuz benzinde 1 lira 87 kuruştan 2 lira 15 kuruşa çıkan özel tüketim vergisi; 98 oktan kurşunsuz benzinde 1 lira 99 kuruştan 2 lira 29 kuruşa yükseldi.
Vergi, motorinde 1 lira 59 kuruş, lpg'de de 1 lira 57 kuruş oldu.
Motor silindir hacmi 1600 cc'yi geçmeyen araçların özel tüketim vergis oranı yüzde 37'den yüzde 40'a çıkarıldı.
RakIYA 11 LİRA ZAM
Alkollü içeceklerde ise 'asgari maktu' vergi' tutarları artırıldı. Artış, birada 9 kuruş, şarapta 50 ila 3 lira 37 kuruş arasında değişirken; rakıda 11 lira, likörde 30 lira cin Ve votkada da 12 lira olarak belirlendi.
TAPU HARÇLARINDA BİNDE 4 ARTIŞ
Tapu harçlarında ise binde 16.5 olan bedEl, binde 20'ye çıkarıldı.
the A.G.Z
3 gün sonra ; 40 Kurus zam kararı onaylandı Yalnız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hadi geçmiş olsun 10 kuruş inidrim yapıldı 30,40 kuruş zam yapıldı aynı gün içerisinde ulan durun hele daha indirimli fiyattan benzin alamadık vicdansızlar
Sado
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)