Roadstar 250 ile fırtına tadında bir gün..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hep hayalini kurduğum bir tur gibi olmuş tebrikler resimler içinde teşekkür ederiz toplamda kaç km yol yaptınız ve motosiklet nasıldı yolda eksilerini, artılarını paylaşırsanız memnun olurum
-
motosiklete binmenin güzel yanı sabepsiz yere sağa sola gitmektir
Bende birçok kez(motorum küçük olsa da) komşu illere dağa bayıra şuraya buraya gittim. Zevkli oluyor ya
-
-
Güzel gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
dikkat ettimde kafanıza taktığınız kasklar (bence onlar kask değil) sizi bir kaza anında hayatta korumaz ilk fotorafta alttan takmamışsınız bile bi kaza anında fırlar gider fırlamasa bile bi işe yaramazlar bunu bi eleştiri olarak görmeyin ama en azından tanesi 120tl civarı 2 ls2 filan alın hayatınız bu kadar ucuz olmasın canımızdan kıymetli değil full face kaskları öneririm çeneden açık veya çeneden açılır almayın
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Çok güzel bi gezi olmuş eğlenceli motosikletin de hayırlı olsun ama tavsiyem açık kask değil ve daha kaliteli bir kask alman tekerin düz bassın...
-
Güzel bir gezi.Paylaştığın için teşekkürler.
-
Evet sağlam bi kask alıcam... yazın seyehat halindeyken alkol tüketiminde çok kolaylık bu kasklar (: kış geldi daha kapalı bişeyler tercih etmem gerekicek..çok pahalı olmayan ama koruması iyi olan kask önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
-
Hocam güzel gezide ben o kaskları kafama takmam.Birde alkolle daha da sakat bence siz en azından ls2 bir kask alın ve motosiklete ayık halde binin şakaya gelmez
-
motorsiklet işte daha ne olsun
hayatın tek tuzu biberi
yol istemez
4 teker gibi sizi altın kafese kapatmaz
püfür püfür rüzgarın koynuna atar
asi rüzgar saçlarınızı okşar
stres hanenizi sonuna kadar boşaltır
motorsikletin üstünde ne hırs ne kaygı aklınıza gelmez
hele yorucu bir haftanın sonunda
bir pazar günü sabah saat 6 gibi marşa basıp en yakın tepenin üzerine çıkıp kasvetli şehri uzaktan seyretmek
gazeteci ,simitci ve ekmek arabalarının telaşını izlemek. bu telaştan kendinin uzak olduğunu hissetmek hatta, sanki bir daha pazartesi gelmiyecekmiş gibi düşlemek
virajlarda bir sağa bir sola savrulup uçarcasına asvaltın altınızdan kayıp gitmesi
sonra bir çam ağacının dibinde; termostan akan sıcacık çayın buhusu ,simidin insanın içini titreten kokusu en hoşu da yebeni diye feryat eden buram buram doğa kokan köy peyniri tutmayın beniiiiiiiiiiiiii
ahhhhhhhhh keşke şimdi pazar sabahı olsa
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
c90 ne güzel anlatmıssın. motor işte böyle birşey yüreğine sağlık ;)
-
sağol Mehmedim az bile yarım sayılır
bu bana göre böyle kim bilir başka ne fırtınalar kopuyor bir başka motor sevdalısının gönlünde
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
roadstar 250 güzel bir motor iyi gezmişiniz ama 120 km çok iyi bir sürat titreşim yapması normal ve hız limitlerinin üstü bende 120 km yi geçmiyorum seyhatlerimde gerek yok
ya gezerken güvercini nasıl yakaladınız (son resim)
-
hızı seviyorum .güvercin yanına gittiğimiz arkadaşındı.hediye olarak verdi bize
-
güvercinlere bayılıyorum..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)