Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Roadstar 250 ile fırtına tadında bir gün..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    UZUN ZAMANDIR ALMAYI PLANLADIĞIM ROADSTAR A KAVUŞTUKTAN SONRA İLK UZUN YOL DENEYİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ BULUNMAKTAYIM.. VE SİZ MOTOR TUTKUNU DOSTLARIMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM ..YOLA ÇIKMADAN 2 GÜN ÖNCE İÇİM RAHAT OLMASI İÇİN GEREKLİ OLAN BÜTÜN BAKIMLARI VE DEĞİŞMESİ GEREKENLERİ ELDEN GEÇİRDİK. ( DEBRİYAJ BALATASI,BUJİLER,YAĞI V.S ) GÜZEL BİR GÜNDÜ MANZARA SÜPERDİ, HAVA SÜPERDİ, YOL YORUCUYDU SONUÇ OLARAK ÇOK EĞLENCELİYDİ DİYEBİLİRİM.HATTA YOLA ATV SİYLE DAĞ BAYIR DOLAŞAN Bİ GENÇ ARKADAŞLADA TANIŞTIM.VE KISA BİR ATV SÜRÜŞ DENEYİMİMDE OLDU 10 DK LIK BİR SÜRÜŞTÜ AMA ÇOK KEYİF ALDIM.TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR İŞTE FOTORAFLAR İYİ SEYİRLER :=)
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    MİSS, Tolga Can, turkish39 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Henüz yok
    Hep hayalini kurduğum bir tur gibi olmuş tebrikler resimler içinde teşekkür ederiz toplamda kaç km yol yaptınız ve motosiklet nasıldı yolda eksilerini, artılarını paylaşırsanız memnun olurum

Motosikleti
    sattım gitti
    motosiklete binmenin güzel yanı sabepsiz yere sağa sola gitmektir

Bende birçok kez(motorum küçük olsa da) komşu illere dağa bayıra şuraya buraya gittim. Zevkli oluyor ya

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    Evet eglenceli bir gundu. Toplamda 300 350 km yaptim sanirim ama degdi die dusunuyorum. Roadstar 250 beklediklerimin fazlasini verdi. Yol tutsu cok iyi. Titresimin olmamasi cok iyi. Surus cok keyifli kisacasi sevdim olumsuz yonleride cok hissetmesemde var tabiki. Mesela yollar cok dik ve virajliydi. Viraja girmeden hiz dusuruyosun mecburen ve dik oldugu icin agirlik ve iki kisi olmasi nedeniyle toparlamasi zorlasiyo. Burda yuksek cc eksikligi hissettim birazcik. Sonra hareket halindeyken vitesi bosa alma sikintisi yasadim. Durdugumda sikintisiz bosa geciyo hareket halindeyken o ince noktayi buldurmakta zorlandim debriyajla alakali herseyi yeniledim ama neden hala sorun yaratiyo bir sir olarak gizemini hala korumakta ) ve rahatsizlik veren bi durum ise soyle gelisti hiz 120 i gosterince bariz titresim hissediyorum baya yogun sekilde. Acaba yapilacak bir kac ayar ile bu sorun azalirmi vea duzelirmi bilgisi olan arkadasim varmi. Ben zinciri degistirirsem sanki sorun kalmiycakmis gibi geliyor.
    Yasn_erol burdur bucaga cok geldim tam motorluk yerler kismet olursa gelmeyi dusunuyorum

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Güzel gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    dikkat ettimde kafanıza taktığınız kasklar (bence onlar kask değil) sizi bir kaza anında hayatta korumaz ilk fotorafta alttan takmamışsınız bile bi kaza anında fırlar gider fırlamasa bile bi işe yaramazlar bunu bi eleştiri olarak görmeyin ama en azından tanesi 120tl civarı 2 ls2 filan alın hayatınız bu kadar ucuz olmasın canımızdan kıymetli değil full face kaskları öneririm çeneden açık veya çeneden açılır almayın
    ferhatkars bunu beğendi.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Çok güzel bi gezi olmuş eğlenceli motosikletin de hayırlı olsun ama tavsiyem açık kask değil ve daha kaliteli bir kask alman tekerin düz bassın...

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Güzel bir gezi.Paylaştığın için teşekkürler.

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    Evet sağlam bi kask alıcam... yazın seyehat halindeyken alkol tüketiminde çok kolaylık bu kasklar (: kış geldi daha kapalı bişeyler tercih etmem gerekicek..çok pahalı olmayan ama koruması iyi olan kask önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Hocam güzel gezide ben o kaskları kafama takmam.Birde alkolle daha da sakat bence siz en azından ls2 bir kask alın ve motosiklete ayık halde binin şakaya gelmez

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    motorsiklet işte daha ne olsun
    hayatın tek tuzu biberi
    yol istemez
    4 teker gibi sizi altın kafese kapatmaz
    püfür püfür rüzgarın koynuna atar
    asi rüzgar saçlarınızı okşar
    stres hanenizi sonuna kadar boşaltır
    motorsikletin üstünde ne hırs ne kaygı aklınıza gelmez
    hele yorucu bir haftanın sonunda
    bir pazar günü sabah saat 6 gibi marşa basıp en yakın tepenin üzerine çıkıp kasvetli şehri uzaktan seyretmek
    gazeteci ,simitci ve ekmek arabalarının telaşını izlemek. bu telaştan kendinin uzak olduğunu hissetmek hatta, sanki bir daha pazartesi gelmiyecekmiş gibi düşlemek
    virajlarda bir sağa bir sola savrulup uçarcasına asvaltın altınızdan kayıp gitmesi
    sonra bir çam ağacının dibinde; termostan akan sıcacık çayın buhusu ,simidin insanın içini titreten kokusu en hoşu da yebeni diye feryat eden buram buram doğa kokan köy peyniri tutmayın beniiiiiiiiiiiiii
    ahhhhhhhhh keşke şimdi pazar sabahı olsa
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    c90 ne güzel anlatmıssın. motor işte böyle birşey yüreğine sağlık ;)

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    sağol Mehmedim az bile yarım sayılır
    bu bana göre böyle kim bilir başka ne fırtınalar kopuyor bir başka motor sevdalısının gönlünde
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    roadstar 250 güzel bir motor iyi gezmişiniz ama 120 km çok iyi bir sürat titreşim yapması normal ve hız limitlerinin üstü bende 120 km yi geçmiyorum seyhatlerimde gerek yok
    ya gezerken güvercini nasıl yakaladınız (son resim)

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    hızı seviyorum .güvercin yanına gittiğimiz arkadaşındı.hediye olarak verdi bize

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    güvercinlere bayılıyorum..............
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)