Devletimiz Haklı Arka Çanta ( Topcase) Tehlike Sebebi !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
nolcak bu çanta işi yav
saçmalık herşey tamam bi bu eksikti
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
-
Güzel çalışma, devlet her zaman haklıdır
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Şu kişi sayısı azaltma ve önü kalkma hikayeleri aklıma geldikçe gülüyorum,
trafikte herşeyi çantadan dolayı orası burası kalmış hayal ediyorum kendi kendime gülüyorum
Biraz üstünkörü hazırlandı ama durumun özü komik zaten
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Şu kişi sayısı azaltma ve önü kalkma hikayeleri aklıma geldikçe gülüyorum,
trafikte herşeyi çantadan dolayı orası burası kalmış hayal ediyorum kendi kendime gülüyorum
Biraz üstünkörü hazırlandı ama durumun özü komik zaten
hafiften psikolojiyi bozmuş gibi çanta işi
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
-
-
ee iki yakayı bir araya getiremeyince nereye vergi koysak diye düşünüyor terbiyesiz evlatları
-
-
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
güzel çalışma ve güzel yorumlar. Tebrikler güzel olmuş. Çantalı titan resmide isterim
-
Ben bu çanta işini anlamadım çanta her motordamı zorunlu olucak yoksa çanta olan motorlarmı ruhsata geçicek sadece ?
Hayat boş gazla çoş
-
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
) bu çalışmayı sizden bekleriz ama
cep telefonundan nasıl yapayım? Teşekürler.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Top case i söküp sırt çantası kullansak onu da ruhsata işletecek miyiz, bizim de önümüz kalkar mı?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
ya ben paketçiyim arkada araba bagajı gibi çanta var suana kadar istesemde önü kalkmıyor ve dengeyide bozmuyo ne alakaysa ön kalkması
-
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
ya ben paketçiyim arkada araba bagajı gibi çanta var suana kadar istesemde önü kalkmıyor ve dengeyide bozmuyo ne alakaysa ön kalkması
biraz daha rahat ol kanka...
-
önede bi çanta takalım önü kalkmasın.
-
Devlet haklı, geçenlerde 3 çantada yüklü iken rampadan hafif hızlı 60-70 km hızla bi sıçrayım dedim.
Füze gibi dik olarak semaya yükseldim. Adamlar haklı ön kalkıyor. Tabii genciz devlete anlatamıyoruz. Bırak da kalksın.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Polis beni durduruyor her zaman eve gittiğim yolda.çantadan ceza keseceğini motoru da bağlayacağını söylüyor.anlatmaya çalışıyorum. bak memur bey bu çanta buraya monteli değil anahtarla çevirince çıkıyor normal çanta oluyor diyorum.sabit değil bu diyorum. ticari amaçlı değil diyorum.hadi ceza kestin bağlamak nereden çıktı diyorum.anlatamıyorum arkadaş.ne desem anlamıyor. sonunda kan ter içinde uyanıyorum. abi şaka değil hakkaten rüyama girdi ya hu.nerden açtınız bu çanta mevzusunu.paranoyaya bağladım durumu. hadi hayırlısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)