kaskı kask niyetine kullanalım. Kullanmayanları uyaralım.
Eğer bir topic açılıyosa o konuya gelen güzel ve kötü yorumlara hazır olmalı ve her türlü yoruma saygı göstermeli.
Malesef bende bu konuya olumlu yorum yapamıyacağım annesi yanında iken bir kıza o şekilde bakıp sonrada arkasından saydırmak ne kadar doğru. Sonuçta o kişi anadır ve kıymetli olan kişiyi korumak istiyor onun yaptığının çok doğru oldupunu da savunmuyorum burda. Ama biri benim kardeşime eşime kızıma sulanıcak tokat iyimser bir davranış olur.
konudaki tek doğru taraf hiçbirzaman kasksız motora binmeyin
öyleyse annesi yanındayken bana iş atmasın konuşturmayın şimdi beni
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
kız okulda diyosun yeri belli yurdu belli zaten annesinin yanonda yapacağın birşey yok ertesi günü bekle okulda yanlızken git yanına ama Anneler öyle küfürler sövmeer haketmiyo o kadında içgüdüsel kızını koruyo
kaan bu tacıze gırer.oyle deme.kızdım bak sanada
Şaka maka bakiyim derken millete aniden motoru yatırmada sonra dersin kask çok önemliymiş diye
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
kaskı kask yerıne kullanmayan... Boruyuda boru nıyetıne kullanmazz...
kızı ayartma gibi bi çabam yok ki gidim tekken bulim kız bana baktı bende ona baktım dogal olarak anasının iş güzarlıgı gündelik hayatta genellikle böyle bakışmalar yaşıyorum ama bu kadının yaptıgı normal degil bakıyorum diye tokat atması yanlış anne olabilir önce insan olacak kızını uyaracak sora dönüp bana laf söylicek motordan inip dövmedigime dua etsin.
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
yavuz hırsız ev sahabını bastırırmıs.. döverdın aılesı dyl mahalle senı döverdı orda.kadın dıcek laf attı bıde dövdü diye..ooo motorun ekzozu naparlardı bılınmı
kız siz onu kesmeden sizi kesiyorsa
yapılacak tek şey var demektir
onu görmemiş gibi yapıp burnunuzu karıştırın
cidden ben denedim çalışıyor kızları baştan savmanın en kolay yolu
jestde de yanlış anlaşılma olmasını istemem boş bulunup gülümseyen kıza el sallamak gibi jestler gelmişti benim aklıma ilk
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
bi pok anlamadım neyin kafasını yaşıyoruz
emir ne bu şiddet arkadaşım.
takmıyorsan yazmayacaksın adama, başına gelen hoş değil ama yanlış sende şahsi fikrim. enteresan
olacak olacak...
Hocam konuyu baştan sonu okudum TATLIHIZ ile girdiğin tartışmada sen haklıydın ama buraya kadar inip düvseydin bari savunmasız kadını ''Bayanlara el kalkmaz'' diye bir söz var sen duymadın galiba.Ayrıca senin kardeşin yanında olsaydı ve motorun üstünde biri senin kardeşine baksaydı ne yapardın şimdi bana ben medeni kültürlüyüm deme indirip döver en azından tartışma çıkarırdın.Her neyse sen şaka bababında bir konu açmışsın ama kadını dövme yeri ise şakadan uzak insanlık dışı bir hareket oluyor.Lütfen git bi elini yüzünü yıka kendine gel o döverim dediğin kişi bir kadın ondan öte bir anne...
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Yaa şu forumda konu açmaya gerçekten bir sınır gelmeli artık.
Elemanın açtığı konuya bak !
Yok kıza bakmış da, annesi tokat atmış, iyi ki kadını dövmemiş...
Burdan çıkarmamız gereken ders kask takmalıymışız.
Motosikletli Kaplumbağa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)