Full koruma + Fulll dikkat...
Mantıklı bişeyler çıkacak mı diye üşenmedim okudum sonuna kadar ama lise bile değil tam ortaokul muhabbeti maalesef.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
konuyu sonuna kadar okudum kask kullanmanın çok faydalı olacagı kanısına vardım... bence başlık çok saçma olmuş kankın önemini anlatmak için daha çok kötü konular vede başlıklar, resimler gördük , başlık degişsede bu gün kızı kestin annesi dövdü beni dense makarası daha güzel yapılırdı... birde şu var bizede kardeşim dayak yediysen küfür ettiysen bunun motorsikletle ne alakası var...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
demekki neymiş efendim kafamızda kask yokken herhabgi bir kıza bakmıyormuşuz bakarsak ne oluyormuş annesinden tokat yiyormuşuz hatta belki de çanta bile yiyebiliriz kafamıza Allah korusun bu çanta darbesi insanı ölüme bile götürür. sonuç kask takmadan kızlara bakmayın ) arkadaş olay nerelere gitmiş öyle yaa :D şaka bir yana da güzel kardeşim kimsenin kızına yanında anası varken bakmak olmaz yada başka biri varken. sonrasında bu şekilde bir olayla karşılaşman bence de çok doğal. burada anneyi haksız bulanlar var ama bence anne de orada olması gerekeni yapmış neticede o bir anne ve yanındaki de kızı, kızını tabiki koruyacak lütfen biraz empati yapın. kendinizi o annenin yanına koyun. ha kız belki her önüne gelene bakıyordur kaşardır o zamanda burada bir arkadaşımızın dediği gibi burnunu karıştır gitsin :D
---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:28 ----------
e ben boşuna dememiştim zamanında imzamda " herkes motor sürerken biz motor kullanırız " diye. şahsi fikrim motoru sürmekle kullanmak bir değildir. gerçek bir motorcu motorunu kullanır. ama motorcu olduğunu sanan apaçiler ise sadece sürer.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)