aprilia scarabeo 200 mü yoksa piaggio carnaby 200 mü
Reklamlar
-
herkese merhaba bu iki motor arasında kaldım ikinci el almak istiyorum bütçemden dolayı piaggio 4000 km 2010 model 6500 tl aprilia ise 1000 km de 2012 model oda 6500 tl ayrıca aprillanın sıfırı 7250 tl yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Reklamlar
-
Kışın motor almak başlıklı topic'e yazdım..ordan okursun ;-) aynı şeyi tekrarlamayayım.. :-)
-
Ozzycan adlı üyeden alıntı
Kışın motor almak başlıklı topic'e yazdım..ordan okursun ;-) aynı şeyi tekrarlamayayım.. :-)
Bende oraya yazdım. Oradan bakabilirsiniz.
-
-
2010 model 4000km de bir motora 6500tl çok para eğer canaby 6000tl gibi bir fiyata düşerse (ki kışın düşecek) alabilirsin
test ettim kullandım scarabeo200 ie harika bir scooter asla pişlan olmazsın..
muazzam bir motoru var aprilia çok özenmiş
-
Hiç gerek yok dönüp bakmama.. Cahilce ukalalıklara tamah etmiyorum..
Scooturk'e de üyeyim, orası ile burası arasında şöyle bir kalite ve nezaket farkı var (sende de yaşadığımız örnek).. Oradaki adamlar bahsettikleri Motor'a ya sahip veya gitmiş görmüş bakmış makineyi biliyor.. Bok atmıyor. Karalamıyor. Laf söylemek için cümle kurmuyor.
Ama burada maalesef, adam daha o motorun yanından geçmemiş ama diyor ki 'şu iyi, bu kötü' biraz kompleks durumu da var elbette. KTM forumuydu sanırım-bu sitede- adam mondial'e biniyor ama 660'a laf ediyor.. Tabloya bakar gibi motorun resmine bakıp 'chok shekil yeaa' demek iş değil. Bahsettiğim alete 4 yıldır aktif olarak biniyorum, arkadaşımın Scrabeo'su var (o da satıyor bak), Piaggio'nun tüm üst segment maxilerini kullandım, ona göre konuşuyorum.
Haa sen şimdi tipik Türk nobranlığıyla -cehaletini asla kabullenmemek ve zeytinyağına özenmek- 'Hoylalalaolola haaa' diye hönkürürsün, sana neyin ne olduğunu açıklıyorum ki milletin içinde komik duruma düşme, iyiliğime teşekkür de istemem.. Ama maxici veya cruisercı birilerinin yanında löylöy edersen onlar benden fena bozar adamı ;-)
Önce İtalyan scootera bin, sonra ahkam kes! Hayabusan da olsa, İtalyan scooter ayrı bir fenomendir.
Neyse hadi iyi geceler bana ;-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Yaa alıntı tuşuna basmamışım, başlığı açan kardeşim bu laflar sana değildi.. Yukarda ahkam kesen bir eleman vardı da, ona gelsin istek şarkımız ;-)
-
banamı yazdın ozzycan kardeşim ?
-
yarın kızıltoprak a gidip bakacam liberty 150 te fiyat olarak beni biraz cezbetti sıfır 6000 tl
sanırım orda karar veriririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
herkese teşekkür ederim burda amaç bilgi paylaşmak başka birşey degil iyi geceler
-
astral33 adlı üyeden alıntı
yarın kızıltoprak a gidip bakacam liberty 150 te fiyat olarak beni biraz cezbetti sıfır 6000 tl
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
herkese teşekkür ederim burda amaç bilgi paylaşmak başka birşey degil iyi geceler
Az daha üzerine koyma şansın varsa Runner derim, 9000 TL ama sen sakin bir alet istiyorsun Liberty dediğine göre.. Runner Tazmanya canavarı gibidir..
Allah yolunu açık etsin, kazasız belasız git!
-
scarabeoyu tek geçerim,carnaby de güzel ama karbüratörlü ve parça problemi yaşayabilirsin
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
satoyama adlı üyeden alıntı
banamı yazdın ozzycan kardeşim ?
Yok be kardeşim, Bilo mudur nedir ahkam kesen bir arkadaş vardı da ona dedimdi.. İtalyanın yanından geçmemiş adamların fikir yumurtlamasına dayanamıyorum :-)
-
işe gidip gelmek için ilk amaç fakat aradabir şile ağva yaparken eşimle yolda sıkıntıda çekmek istemiyorum en uzak nokta erdek desek
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
gilera runner mı diyorsun galiba ben 16" lastik istiyorum onun rahatlıgına vardım bir kez o yüzden runner tercih etmem gerçi çokta teknik olarak bildigim bir model degil ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
scarabeo yu herkes çok met ediyor forum da onun la ilgili çok konu var ve hep olumlu sonucta piaggio aprilia da satın aldı yani mortor kalitesi vestel ve regal marka beyaz eşya gibi fabrika tasarım bir isimler farklı zaten italyan motor tek söze gerek yok
-
işe gidip gelmek için ilk amaç fakat aradabir şile ağva yaparken eşimle yolda sıkıntıda çekmek istemiyorum en uzak nokta erdek desek
Ha evlisin sen? O zaman iş değişir! Sebep: İtalyan aletler nazlıdır, çukura tümseğe gelmez. Parça sorunu yaşarsın, Ferco'ya kalırsan yandın ama başka adamlar var direkt İtalyadan getirtiyorlar yarı fiyata.. Gene de 15 gün beklersin.. Masraf masraf masraf!
Carnaby hızlıdır, hanım korkabilir..
Aprilia hemen ivmelenmez sonra sonra oturur sürati.. Scrabeo kötü demedim ben ama masraf açar başına!
Liberty sana yetmez, gitmiyor çünkü.. Yanlış anlama ama Honda PS düşün derim.. Parça bol, tamiri servis masrafı aile bütçeni baltalamaz.. Rahattır, bastın mı kaçar.. Enjeksiyonlu..
İtalyan scooterlar maalesef yolları delik deşik olan cennet vatanıma uygun aletler değil.. Seni çok iyi anlıyorum, ben de feci estetik buluyorum İtalyanları ama gerçekler de ortada...
Evet Gilera Runner.. Geç, otoban faresi o.. Sana 'aile motoru' lazım..
İyi düşün, acele etme.. Hayırlısı neyse o olsun..
-
-
Bak Yamaha'da parça sorunu var. sadece ybr modelinde yok, onda da yan sanayi parça şansı çok, orjinali gene pek yok.. YBR dışında tüm yamaha modellerinde sıkıntı çekersin..
evet ben de yamaha x-city alacağım ama çok ciddi bir motor çevrem var ve direkt yurtdışından getirtebilirim birçok parçayı.. bir de x-city makam arabası gibi birşey, seviyom onu, alacam o kızı :-))
Satış-servis ağını Türkiye'de en iyi oturtmuş marka Honda! Mantıken insan tercih ediyor.. Ayrica PS modeli Honda'nın İtalya fabrikasında yapılır ve İtalyan scooter çizgileri taşır..
Xenter alınmaz, arka fren kampana, sele altı bagaj 0.. Onu alana kadar X-city alırsın ;-)
Sen Honda alacaksın... Görürsün! ;-)
-
bu gidişle durum onu gösteriyor hayırlısı dıyım artık honda alırsam sh 300 istiyordum oda para işte dünyanın yıldızı benım gozumde ama yıne para dıyorum :9
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
sohpet için teşekkür edrim ben yatar yarın iett ile işe gidecem
-
SH 300 alacağıma Suzuki Burgman 200 alırım, aynı para ama karizma 5 katı! Aç bak resimlerine, hak vereceksin.. Bir de uçma! Direkt pahalı alete girme derim, masrafı da pahalı olur ;-)
Burgman'ın servise girmesi çıkması ortalama 500 TL!!!!!!!
Cümleten iyi geceler, ben de yarın Wave'ime atlayıp 50 KM yol gidicem.. iş Levent'te :..(
-
2. elde mp3'te düşünebilirsin, bir ara bende vardı çok keyifli güzel bir scooter.
fakat runner tarzı scooterlar artçı için pek konforlu olmayabilir sportscooter, touring ağırlıklı değil... (runner içinde eskileri gibi olmadığı söylenir... karbüratörden enjeksiyona geçtiği için mi artık yada 2 zaman 4 zaman olayından mı bilemiyorum)
italyan motosikletleri ve scooterları hakkında benimde tecrübem ve oldukça ilgim vardır.
aprilia markası yarışlarda çok tecrübeli fakat piaggioda scooterın atası sayılır, özelliklede Vespa
şuan 2 tane motosikletim var, MV Agusta F4RR Corsacorta (bir öncesi F4) ve Vespa LX150 Touring...
birinden vazgeçmelisin deseler, kesinlikle Vespamdan vazgeçemem! varyatörü ve kayış dahil herşeyi komple Malossi yaptırttım, amortisörleride takım olarak Bitubo aldım ön-arka ve full krom koruma demirlerinden tut, çantasına kadar herşey var. Kısacası bir motosiklet parası harcadım ayrıca çok emek verdim!
italyan scooterları ne olursa olsun hepsi güzeldir hepsinin kendine göre karakteristik özelliği vardır, bir tarzı vardır ve bilinçli modifiye edilerek, kaliteli markalar kullanılırsa çok iyi verim alınabilir!
benim tavsiyem marka değil, aprilia, piaggio, vespa, derbi vs... ne olursa olsun fakat 250-300cc aralığında scooter alın mutlaka çünkü eğer modifiye-aksesuar gibi şeylere girdiğinizde daha fazla imkan ve daha fazla verim alırsınız. Keşke bütçe sorunu olmasaydı da X10 veya SRV 850 olsaydı )
-
bak o kadar para vereceksin alacağın scooterin enjeksiyonlu olmasına dikkat et
tüm isteklerin scarabeo 200ie gösteriyor sonuna akdar tavsiye ederim
honda psi150 ile kıyaslama bile
ikisinide kullandım. scarabeo al vespa gibi karakterli bir motordur ve çok sağlamdır.
-
Ozzycan adlı üyeden alıntı
Yok be kardeşim, Bilo mudur nedir ahkam kesen bir arkadaş vardı da ona dedimdi.. İtalyanın yanından geçmemiş adamların fikir yumurtlamasına dayanamıyorum :-)
Aprilia son yıllarda çok geliştirdi kendini ben olsam tercihimi Aprilia dan yana kullanırdım. Hem Piaggio bence çirkin.
Afedersin de ben sadece bu cümleleri kullanmışım peki neye laf atmışım, neyi karalamışım. Aprilia son yıllarda çok geliştirdi kendini demek. Kimi karalamak, kime laf atmak. Aklı ve vicdanı yerinde olan bir arkadaş bana izah edebilir mi? Piaggio nun tasarımına çirkin demişim kişisel görüşümdür, hoşuna gider veya gitmez saygı göstermek zorundasın.
İtalyanlar konusuna gelince için rahat olsun. İki markanın da yanından da geçtim, inceledim de kullandım da sen rahat ol. İtalyanlar herşeyin en iyisini kullanmaya ve yapmaya, şekle şemale çok özen gösterirler ama uygulamaya gelince iş öyle olmaz işte. Madem dört senedir kullanıyorsun en iyi senin bilmen gerek.
Umarım okuduğunu da iyi anlarsın bundan sonra...
Yine de saygılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)