Kış önü Michelin lastik almalımıyım?
Reklamlar
-
Arkadaşlar 1- 1,5 ay içerisinde motorumdaki duro lastiklerden kurtulup michelin almayı düşünüyorum. Sizce önümüzdeki sezonu beklemelimiyim? Yoksa kış geliyo olsa da lastik değişikliği yapmalımıyım?
Bu arada duroyu herkes bilir. Arka 130 ön 110 taban görünüş güzel ama yok tutuşu sıfır. Sadece düşüncem kışıda bu lastiklerle geçirip yeni sezona yeni lastiklerlemi girmeliyim yoksa değiştirmeli miyim? Ayrıca takılı olan duroların bu kışı da çıkarabilceğini düşünüyorum.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
ıslak zeminde daha fazla soruna neden olabilir duro
kışın kaliteli lastiğe daha fazla ihtiyacın olacaktır tahminimce
ben olsam alırdım herhalde şimdilerde
tabi alacağın lastik mevsime uygun olmalı
selamlar kazasız sürüşler
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
-
kesinlikle değiştirmelisiniz,geçen kışı durolarla geçirdim çok sıkıntı yarattı ,1 ay kadar önce michelin aldım değiştirttim,ıslak zeminde oldukça başarılı
-
Bu lastik işi benimde kafamı karıştırıyo.Bi kaliteli lastik alalım dedik hepsinde bi b.k çıkıyo.Prelli sert,michelin çabuk bitiyo,metzeler fitil tutmuyoYeter beyaaaaTavsiye çok ama adama kullandınmı bu lastiklerden diyoz,yok ama iyiymiş.Ona bakarsan unilide iyi diyolar ırc de.Yaw neyse gece gece....Bi kullanan çıkar diye umuyoruk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
kim adlı üyeden alıntı
kesinlikle değiştirmelisiniz,geçen kışı durolarla geçirdim çok sıkıntı yarattı ,1 ay kadar önce michelin aldım değiştirttim,ıslak zeminde oldukça başarılı
İşte aradığım cevap.Bıktım kullanmayıpta bişey öneren insanlardan beyaaa.
-
Her iki marka lastiği de kullanan birisi olarak yorum yapayım sana. Zaten kullanmayanların ve benim bi arkadaşta vardı diyenlerin sözlerine de pek itibar etme.
Benim CBF de de Duro lar var yaz aylarında memnunum aslında ama havalar soğumaya başlayınca yol tutmaz oluyorlar geç ısınıyorlar hatta hiç ısınmıyorlar çünkü.
Apache de de Michelin Pilot Sporty F marka/modeli var yaz kış fark etmiyor çok güzel yol tutuyor. Hele ki temiz asfaltta yol tutuşu anlatılmaz frenleyince falan koydun mudu çakıyor olduğu yere kaymadan. Acaba birisi geriye mi çekiyor beni falan diyorsun o derece yani.
Kış aylarına girmeden, havalar daha fazla soğumadan Michelin lastiklerini al derim. Farkı fark edeceksin.
Saygılar.
-
on arka birlikte mi değişmek lazım yoksa arka yeter mi sadece?
-
kış aylarında lastiğin önemi daha fazla
hele ege bölgesi gibi ve de manisa gibi bir yerde yaşıyorsak bir günde 4 mevsim görmek mümkün
lastiğin performansı çok önemli mutlaka değiştirmek gerek
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
İkisi birlikte değişmeli.
Ön tekerin geçtiği yoldan arka geçmiyor mu? Ya da arkanın geçtiği yoldan ön?
-
mavimotor adlı üyeden alıntı
on arka birlikte mi değişmek lazım yoksa arka yeter mi sadece?
ön freni devre dışı bırakmak gibi olur tek arka lastiği değiştirmek
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
-
Valla 130 taban olsa bile lastik kalitesiz oldu mu hiç bir işe yaramıyor. Kullanan arkadaşların yorumları çok iyi oldu bende mutlaka 2 sini birlikte değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Sanırım cevabıda bulmuş olduk. Kış başlamadan geçicem micheline hayırlısıyla. Teşekkürler
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
canını,aileni,motosikleti ve sürmeyi seviyorsan almalısın.(kardeşiniz yaşınızdayım ama michelin gerçekten hayat kurtarıyor.uslubum biraz yanlış kusuruma bakmayın)
-
Arkadaşlar feyizoğlunda michelin lastikler 90/90-18 fiyatları uygun.Kargo 4.90TL.
Aşağıda verdiğim lsitede de metzeler uygun fakat kargo bedeli 15 TL.Yinede fiyat düşük geliyo.
http://www.motolastik.com/Urun/Metze...-pmu27184.html
-
madem ilgili arkadaşlar var cevap veriyorlar sağolsunlar, şunu da sorayım; pirellinin dura traction diye bi kış lastiği var michelin kış için bile olsa daha mı iyidir?
-
Arkadaşlar bu arada birşey daha aklıma takıldı michelin lastik kaç km de bitiyor? Kullanıma göre değişir ama ortalama olarak bilen varsa iyi olur
-
Eğer motorun avatarında yazansa michelin e boşver derim
Gereksiz yere para kaptırırsın... O paraya daha güzel şeyler alınabilir...
Yağışlı ve kaygan zeminde daha dikkatli gidersin olur biter....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Çabuk bittiğini duydum ama dediğim gibi duydum.Kullananlar cevap verirse daha iyi olur.Duyumlar hep var malesef.
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Michelin yok sanırım tıkladım ama çıkmadı
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Eğer motorun avatarında yazansa michelin e boşver derim
Gereksiz yere para kaptırırsın... O paraya daha güzel şeyler alınabilir...
Yağışlı ve kaygan zeminde daha dikkatli gidersin olur biter....
Senin motora michelin fazlamı diyosun Önerin nedir peki? Benim aklımda michelin ya da metzeler var ama michelin hep aklımdaydı onu denemek istiyorum tabi tecrübe lazım her zaman önerin varsa değerlendirmek isterim
-
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Michelin Pilot Sporty F modeli 10000km gibi eskisi gibi yol tutmamaya ve hamuru bozulmaya başlıyor.
-
Michelen tamamdır..
Nereden alacağın senin tercihin ama tavsiyem hiç maceraya girme, atla Buz Motor'a git.. Haa babamın oğlu falan değiller, ben ordan aldım taktırdım, bende iyi intibağ bıraktılar..
Nereden alırsan al ama Michelen al, veya Metzeller.. Başkasını düşünme bile...derim!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler