[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şimdi bi kaç ilanda baktım bu ilanda arka lastikler 130 taban gibi durmuyor yani olur diye düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03398427/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04023473/detay
resimlerde benim lastikler daha kalın duruyo sanki. en güzeli jantlara bakmak ama gece gece ses yapmiyim diye bakamıyorum yarın ilk iş jantlara bakmak olcak
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[I][B][COLOR="#696969"]İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...[/COLOR][/B][/I]
Şimdi baktım geldim arka jant 2.50*18- Ön jant 1.6*18 bu durumda önde sıkıntı yok ama arkada 90/90-18 ebatta michelin uymıcak mıdır yani?
Vay arkadaş benim motora ne yapacam desem bana yamuk yapıyor bu motor ya şimdide bu çıktı başıma Allah bilir arka için michelin ebatlarıda bulamayız. Motolas siteden baktım ebat yok kalın lastik takmak istemiyorum peki nasıl yapıcaz var mı bi öneriniz jant mı değiştirmem gerekiyor?
jant değiştirilir de sadece arkayı değiştirmek çirkin durur, ikisini birden de çok para.
Ybr 'de kendi orjinal lastiklerini çıkarttım duratraction pirelli taktım gayet memnunum,michelinden sonra kesinlikle düşünülebilir.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
Senin lastik sorunun Neşe nin kepek sorununu geçti yahu
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Lastiklerin güven vermiyorsa al bence. Daha sonra Allah Korusun bi kazada o lastiklerden fazla para çıkabilir senden. Benim düşüncem bu.
Ya aslında scooterlar var ya 3.50-10 lastikli onların jantı 2.5X10 yani 2.5 janta 90'lık lastik takmış gibi oluyolar ama 2.5X18'e 90/90-18 lastik takılmıyo nedense. İyi bi lastikçiye sormak lazım bu jantta tubeless olarak kullanılır mı bu lastik diye. Aslında lastiğin içine 3.25/3.50-18 bi iç lastik taksan idare etme şansın yüksek 90/90-18 lastik ile.
Az önce lastikçinin yanından geldim jantın kalın olduğunu özellikle belirttim bi kaç kere ama 90-90-18 ebatlarında michelinin olacağını söyledi. Arkaya 90-90-18 ön tarafa 2,75-18 ebatlarında michelin pilot sporty lastiğin siparişini verdik. Lastikler yarın yada ertesi gün gelicek. Üzerine basa basa söylememe rağmen olacağını söyledi bende ustaya güvenerek siparişi verdim. Bakalım hayırlısı artık beklicez görcez. Hatta benim tekerleri görür görmez kaç cc bu motor dedi 125 cc dedim. Senin motor gitmiyo demi dedi bende evet dedim bu lastiklerle nasıl gitsin dedi adam direk :D Dedim abi yapıştır o zaman michelini yapıştırdık. Arka lastik 125 ön lastik 110 Tl 235 TL ye aldım. Hayırlısı bakalım
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:01 ----------
Aynen dediğiniz gibi yaptık aldım lastikleri en yakın zamanda taktırcam nasip olursa
[QUOTE=zongoku;2855608]Az önce lastikçinin yanından geldim jantın kalın olduğunu özellikle belirttim bi kaç kere ama 90-90-18 ebatlarında michelinin olacağını söyledi. Arkaya 90-90-18 ön tarafa 2,75-18 ebatlarında michelin pilot sporty lastiğin siparişini verdik. Lastikler yarın yada ertesi gün gelicek. Üzerine basa basa söylememe rağmen olacağını söyledi bende ustaya güvenerek siparişi verdim. Bakalım hayırlısı artık beklicez görcez. Hatta benim tekerleri görür görmez kaç cc bu motor dedi 125 cc dedim. Senin motor gitmiyo demi dedi bende evet dedim bu lastiklerle nasıl gitsin dedi adam direk :D Dedim abi yapıştır o zaman michelini yapıştırdık. Arka lastik 125 ön lastik 110 Tl 235 TL ye aldım. Hayırlısı bakalım[COLOR="Silver"]
hayırlı olsun, şu karbüratör işini de çöz de motorun, lastiğin hakkını versin gari..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)