Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Kış önü Michelin lastik almalımıyım?

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama motorun orjinal jantı üzerindeki zaten orjinalde 90-90-18 lastikle gelmiyomu zaten sonradan 130 taban lastik takılmış zaten gereğinden kalın taktırmış önceki sahibi
    Sanmıyorum o motorun lastikleri o ebatta. Jantlarınıza bir bakın 2.15X18'den büyük değilse takabilirsiniz 90/90-18, ön jant da 1.85X18'den büyük değilse olur. Jantların üzerinde yazar ebatları dökümdür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanmıyorum o motorun lastikleri o ebatta. Jantlarınıza bir bakın 2.15X18'den büyük değilse takabilirsiniz 90/90-18, ön jant da 1.85X18'den büyük değilse olur. Jantların üzerinde yazar ebatları dökümdür.
    Anladım teşekkür ederim sabah bakayım buna ben kalın lastikten kurtulmak istiyorum zaten bide bu iş çıkarsa uygun lastik arıcaz
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Alıntı skyytr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim bu fiyata pilot sport bulduysaniz bence mutlaka alin , bazi sitelerde urun temin edilememektedir mesaji veriyor sizin lastik ebadi icin biraz arastirayim dedim. Siz yinede alirken lastigin uretim tarihine bir bakin . Dedigim gibi pilot sport 800 cc bir scooter icin gelistirilmis ustun bir lastik .
    Eger lastik taze ise ve gercekten bu fiyatsa bence kacirmayin . Cunku motolasin sitesinde sizin ebat mevcut degil

Michelin Pilot Sport SC
    MICHELIN PILOT SPORT SC RADIAL EN GÜÇLÜ
    SCOOTERLAR İÇİN EN GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ
    MICHELIN Pilot Sport SC Radial, dünyanın en güçlü scooter'ı Gilera GP800 için tek orjinal ekipman lastiği seçildi. MICHELIN Pilot Sport SC Radial, teknolojisi MICHELIN tarafından icat edilen radyal yapıya sahip ve yol tutuş özelliği için yüksek performans motosiklet lastiklerinden yaralanılmıştır.
    Yüksek performans motosiklet lastikleri için geliştirilmiş yarı-düz desen sayesinde sportif bir sürüş sağlar.

Ebat
    Yük / Hız Endeksi
    Ürün Açıklaması
    Fiyatı (TL)

120/70 R 15
    56H
    Michelin Pilot Sport SC Radial
    310,00 TL

160/60 R 14
    65H
    340,00 TL

120/70 R 16
    57H
    320,00 TL

160/60 R 15
    67H
    360,00 TL
    Lastikten fazla anlamıyorum, öneriniz için teşekkür ederim.Buzmotor'un Mayıs 2012 fiyatlarıydı, belkide stokta yoktur sormadım. Ayrıca yukarda İzmir ve ülke hakkında siteminizi belirtmişsiniz,sonuna kadar aynı fikirdeyim sizinle...
    skyytr bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Wiki 125
    Alıntı skyytr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suspansiyonlarda da iyilesme sagliyor demek Super ! Bugun uckuyularin tepelerinde dolasirken yollarimiz haline gercekten acidim. Ya ben buyuk sehir denen izmirde yasiyorum ama yollarimiz fare cukuru gibi. Yeni araba , yeni motor gercekten yazik gunah bu ulkeye . Sen bu kadar vergi ode , benzin en pahali benzin olsun ama
    yollarina bir don bak . Stressiz bir gun gecircem desen yollar seni strese sokuyor . Ne zaman bu koyunluktan cikicak halkimiz gercekten sesini duyurabilecek bir yerlerde bir hata var ama nerde
    Kesinlikle haklısınız ,sonuna kadar katıldım .Aynı yol derdi Tdağ. dada var adı gibi mübarek yer ...Her yer eşelek eşelek...
    skyytr bunu beğendi.
    [I][B][COLOR="#696969"]İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Şimdi bi kaç ilanda baktım bu ilanda arka lastikler 130 taban gibi durmuyor yani olur diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03398427/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04023473/detay

resimlerde benim lastikler daha kalın duruyo sanki. en güzeli jantlara bakmak ama gece gece ses yapmiyim diye bakamıyorum yarın ilk iş jantlara bakmak olcak

[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Kanuni Wiki 125
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    michelin hayranı olarak sna sunları diyebilirim

eger kışın bineceksen kesinlikle al derim şimdi.ki paran hazır ki soruyorsun..binmeyeceksen yine al ..ama takma..ev ortamında tut..seneye yaz bası pahalanır çunkü..michelin al.her türlü al..başlık açman bile hata duroları bildiğin halde hele
    Kullanılmadan duran sıfır lastiğin, Michelin bile olsa ömrünün 2 yıl olduğunu biliyor musunuz? Bunu lastik üzerindeki 4 basamaklı rakamlardan anlayabilirsiniz...
    [I][B][COLOR="#696969"]İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Şimdi baktım geldim arka jant 2.50*18- Ön jant 1.6*18 bu durumda önde sıkıntı yok ama arkada 90/90-18 ebatta michelin uymıcak mıdır yani?

Motosikleti
    Şimdi baktım geldim arka jant 2.50*18- Ön jant 1.6*18 bu durumda önde sıkıntı yok ama arkada 90/90-18 ebatta michelin uymıcak mıdır yani?
    Arkaya 110'luktan küçük lastiğin olması zor. 90/90-18 lastiğin tubeless olarak takıldığı en güzel jant ölçüsü 1.85X18.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Arkaya 110'luktan küçük lastiğin olması zor. 90/90-18 lastiğin tubeless olarak takıldığı en güzel jant ölçüsü 1.85X18.
    Vay arkadaş benim motora ne yapacam desem bana yamuk yapıyor bu motor ya şimdide bu çıktı başıma Allah bilir arka için michelin ebatlarıda bulamayız. Motolas siteden baktım ebat yok kalın lastik takmak istemiyorum peki nasıl yapıcaz var mı bi öneriniz jant mı değiştirmem gerekiyor?

Motosikleti
    jant değiştirilir de sadece arkayı değiştirmek çirkin durur, ikisini birden de çok para.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    jant değiştirilir de sadece arkayı değiştirmek çirkin durur, ikisini birden de çok para.
    Oy oy neyse ben bi bayiye gideyim de nasıl olcak oluru nedir öğreniyim en iyisi uygun bi zamanda gidip görüşmek olcak heralde. Teşekkür ederim bilgiler ve ilginiz için.

Egemen06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    Ybr 'de kendi orjinal lastiklerini çıkarttım duratraction pirelli taktım gayet memnunum,michelinden sonra kesinlikle düşünülebilir.
    Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı Egemen06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr 'de kendi orjinal lastiklerini çıkarttım duratraction pirelli taktım gayet memnunum,michelinden sonra kesinlikle düşünülebilir.
    Zaten michelin ve fiyatına göre metzeller de ebatları bulamazsam pirelli alıcam hayırlısı yarın gitcem nasip olursa ustayla konuşmaya

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Senin lastik sorunun Neşe nin kepek sorununu geçti yahu
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Zaten michelin ve fiyatına göre metzeller de ebatları bulamazsam pirelli alıcam hayırlısı yarın gitcem nasip olursa ustayla konuşmaya
    Arkaya 110/100-18 cross lastik tak olmamı hem kar yağdığında kar motoru gibi gezersin keyifle.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin lastik sorunun Neşe nin kepek sorununu geçti yahu
    Ney yapalım ya işte bizim motorumuzda böyle yapcak bişey yok idare etmeye çalışıyoz

---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

Arkaya 110/100-18 cross lastik tak olmamı hem kar yağdığında kar motoru gibi gezersin keyifle.
    Yok o kadarda değil bakalım yarın bulcaz bi çözüm hayırlısıyla

iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Lastiklerin güven vermiyorsa al bence. Daha sonra Allah Korusun bi kazada o lastiklerden fazla para çıkabilir senden. Benim düşüncem bu.

Motosikleti
    Ya aslında scooterlar var ya 3.50-10 lastikli onların jantı 2.5X10 yani 2.5 janta 90'lık lastik takmış gibi oluyolar ama 2.5X18'e 90/90-18 lastik takılmıyo nedense. İyi bi lastikçiye sormak lazım bu jantta tubeless olarak kullanılır mı bu lastik diye. Aslında lastiğin içine 3.25/3.50-18 bi iç lastik taksan idare etme şansın yüksek 90/90-18 lastik ile.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Ya aslında scooterlar var ya 3.50-10 lastikli onların jantı 2.5X10 yani 2.5 janta 90'lık lastik takmış gibi oluyolar ama 2.5X18'e 90/90-18 lastik takılmıyo nedense. İyi bi lastikçiye sormak lazım bu jantta tubeless olarak kullanılır mı bu lastik diye. Aslında lastiğin içine 3.25/3.50-18 bi iç lastik taksan idare etme şansın yüksek 90/90-18 lastik ile.
    Az önce lastikçinin yanından geldim jantın kalın olduğunu özellikle belirttim bi kaç kere ama 90-90-18 ebatlarında michelinin olacağını söyledi. Arkaya 90-90-18 ön tarafa 2,75-18 ebatlarında michelin pilot sporty lastiğin siparişini verdik. Lastikler yarın yada ertesi gün gelicek. Üzerine basa basa söylememe rağmen olacağını söyledi bende ustaya güvenerek siparişi verdim. Bakalım hayırlısı artık beklicez görcez. Hatta benim tekerleri görür görmez kaç cc bu motor dedi 125 cc dedim. Senin motor gitmiyo demi dedi bende evet dedim bu lastiklerle nasıl gitsin dedi adam direk :D Dedim abi yapıştır o zaman michelini yapıştırdık. Arka lastik 125 ön lastik 110 Tl 235 TL ye aldım. Hayırlısı bakalım

---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:01 ----------

Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastiklerin güven vermiyorsa al bence. Daha sonra Allah Korusun bi kazada o lastiklerden fazla para çıkabilir senden. Benim düşüncem bu.
    Aynen dediğiniz gibi yaptık aldım lastikleri en yakın zamanda taktırcam nasip olursa

soccer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki inazuma
    [QUOTE=zongoku;2855608]Az önce lastikçinin yanından geldim jantın kalın olduğunu özellikle belirttim bi kaç kere ama 90-90-18 ebatlarında michelinin olacağını söyledi. Arkaya 90-90-18 ön tarafa 2,75-18 ebatlarında michelin pilot sporty lastiğin siparişini verdik. Lastikler yarın yada ertesi gün gelicek. Üzerine basa basa söylememe rağmen olacağını söyledi bende ustaya güvenerek siparişi verdim. Bakalım hayırlısı artık beklicez görcez. Hatta benim tekerleri görür görmez kaç cc bu motor dedi 125 cc dedim. Senin motor gitmiyo demi dedi bende evet dedim bu lastiklerle nasıl gitsin dedi adam direk :D Dedim abi yapıştır o zaman michelini yapıştırdık. Arka lastik 125 ön lastik 110 Tl 235 TL ye aldım. Hayırlısı bakalım[COLOR="Silver"]

hayırlı olsun, şu karbüratör işini de çöz de motorun, lastiğin hakkını versin gari..

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler