Kış önü Michelin lastik almalımıyım?
Reklamlar
-
benim motorumun fabrika lastikleride sanirim duro ve bu hafta kesinlikle gidip kendime guzel bir michelin lastik alicam . Sanirim 300 - 350 TL lik bir masraf acicak bana ama hafif yagmurda bile bu duro larla dusmemek kaymamak cok azami dikkat gerektiriyor .
Bence hic dusunmeden taktirsin butun duro kullanicilari michelin .
Zaten en kalitesiz asfalti ile unlu izmir yollarinda kizak yapmaya hic niyetim yok .
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
100 - 80 - 16 on lastiklerim ve 120 -80 - 16 arka lastiklerim olmak uzere michelin city grip lastikleri 280 TL mal olacak . Zaten bu ebatlar pirelli diablo vardi ama herkes michelin tavsiye ediyor . Bizde Michelin alalim .
Reklamlar
-
Duroların ıslak performansı 0 , kaç kere düşme durumundan dönmüştüm, orjinal lastiklerdi.
Islak performansı çok başarılı city grip öneririm, kullananlar süspansiyon sisteminde bile pozitif farklara işaret ediyor.Fiyat biraz tuzlu ancak fark yaratıyor.
[I][B][COLOR="#696969"]İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...[/COLOR][/B][/I]
-
Suspansiyonlarda da iyilesme sagliyor demek Super ! Bugun uckuyularin tepelerinde dolasirken yollarimiz haline gercekten acidim. Ya ben buyuk sehir denen izmirde yasiyorum ama yollarimiz fare cukuru gibi. Yeni araba , yeni motor gercekten yazik gunah bu ulkeye . Sen bu kadar vergi ode , benzin en pahali benzin olsun ama
yollarina bir don bak . Stressiz bir gun gecircem desen yollar seni strese sokuyor . Ne zaman bu koyunluktan cikicak halkimiz gercekten sesini duyurabilecek bir yerlerde bir hata var ama nerde
-
yerler kuruyken rodajini bitir lastigin derim
-
cst nasıl bir markadır arkadaşlar motorun uzerinde orjinal bunlar takılı ?
-
michelin hayranı olarak sna sunları diyebilirim
eger kışın bineceksen kesinlikle al derim şimdi.ki paran hazır ki soruyorsun..binmeyeceksen yine al ..ama takma..ev ortamında tut..seneye yaz bası pahalanır çunkü..michelin al.her türlü al..başlık açman bile hata duroları bildiğin halde hele
-
pckopat001 adlı üyeden alıntı
CST CeSeT'tir başka bişey değil
-
pckopat001 adlı üyeden alıntı
bütün düşük cclerdeki motorların üzerinde gelen lastiklerin durumu ortada...naylon lastik işte...
-
Cok sert oldu bu ya :-) en kisa zamanda degismek istiyorum maddi inkanlar simdilik boyle devam allaha emanet..d
-
cstleri ısıtınca fena olmuyorlar ama suyu çamuru gördü mü kendini atacak yer arıyor motor
-
İyi akşamlar,
Bende scootera (Bianchi Falcon 125), 130/60-13 ön-arka lastik satın almak istiyorum.Michelin city grip modelinin, benim lastik ebatlarında yok lastiği, ayrıca fiyatlarda bir hayli yüksek. Scooterı satsam o kadar etmez Michelin pilot sport sc uygun mudur sizce? Yada bu scootera şu lastik gider, diyebileceğiniz bir öneri var mı? Teşekkürler...
-
karşıyaka adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar,
Bende scootera (Bianchi Falcon 125), 130/60-13 ön-arka lastik satın almak istiyorum.Michelin city grip modelinin, benim lastik ebatlarında yok lastiği, ayrıca fiyatlarda bir hayli yüksek. Scooterı satsam o kadar etmez
Michelin pilot sport sc uygun mudur sizce? Yada bu scootera şu lastik gider, diyebileceğiniz bir öneri var mı? Teşekkürler...
IRC winter grip çok iyi gider o motora.
-
İyi akşamlar,
Bende scootera (Bianchi Falcon 125), 130/60-13 ön-arka lastik satın almak istiyorum.Michelin city grip modelinin, benim lastik ebatlarında yok lastiği, ayrıca fiyatlarda bir hayli yüksek. Scooterı satsam o kadar etmez
Michelin pilot sport sc uygun mudur sizce? Yada bu scootera şu lastik gider, diyebileceğiniz bir öneri var mı? Teşekkürler...
City gripe pahali demissiniz diger sordugunuz lastik kendi arabamda kullaniyorum michelin in en pahali lastiklerinden biri . Ayrica 125 cc bir scooter icin bence city grip yeterli olur . Pilot Sport bildigim kadariyla city gripten bir kac fazla ustun ozellige sahip bir lastik motorlar icin konusuyorum . Sizin ebatinizda stoklarda yok gozukuyor ama arastirmak lazim .
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
IRC winter grip çok iyi gider o motora.
Teşekkür ederim hızlı cevabınıza...Sağ olun...
skyytr adlı üyeden alıntı
City gripe pahali demissiniz diger sordugunuz lastik kendi arabamda kullaniyorum michelin in en pahali lastiklerinden biri . Ayrica 125 cc bir scooter icin bence city grip yeterli olur . Pilot Sport bildigim kadariyla city gripten bir kac fazla ustun ozellige sahip bir lastik motorlar icin konusuyorum . Sizin ebatinizda stoklarda yok gozukuyor ama arastirmak lazim .
Öncelikle alakanıza teşekkür ederim. City grip'in 130/70-13 160 TL., Michelin pilot sport sc 130-60-13 130 TL.Buzmotorda. City grip 130/60-13 üretilmiyor sanırım, yanlış biliyor olabilirim.
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
michelin hayranı olarak sna sunları diyebilirim
eger kışın bineceksen kesinlikle al derim şimdi.ki paran hazır ki soruyorsun..binmeyeceksen yine al ..ama takma..ev ortamında tut..seneye yaz bası pahalanır çunkü..michelin al.her türlü al..başlık açman bile hata duroları bildiğin halde hele
Para konusunda sıkıntım yok çok şükür bulduğum an alıcam lastikleri bide 2 taksit yaparlarsa tadından yenmez
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
rica ederim, bu da linki.
http://www.tokerticaret.com/motosikl...ss-winter-grip
-
Arkadaşlar benim arka jant biraz kalın gibi geldi bana ama sizce olur mu verdiğim ebatlar
2,75-18 42P Ön Lastik
90/90-18 57P Arka Lastik
şu anda takılı olanlar
ön lastik ebatı 100-90-18 arka lastik ebatı 130-70-18
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
zongoku adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim arka jant biraz kalın gibi geldi bana ama sizce olur mu verdiğim ebatlar
2,75-18 42P Ön Lastik
90/90-18 57P Arka Lastik
şu anda takılı olanlar
ön lastik ebatı 100-90-18 arka lastik ebatı 130-70-18
Tubeless zaten olmaz, iç lastik taksan bile çok küçük gelir o lastikler o janta.
-
Öncelikle alakanıza teşekkür ederim. City grip'in 130/70-13 160 TL., Michelin pilot sport sc 130-60-13 130 TL.Buzmotorda. City grip 130/60-13 üretilmiyor sanırım, yanlış biliyor olabilirim.
Rica ederim bu fiyata pilot sport bulduysaniz bence mutlaka alin , bazi sitelerde urun temin edilememektedir mesaji veriyor sizin lastik ebadi icin biraz arastirayim dedim. Siz yinede alirken lastigin uretim tarihine bir bakin . Dedigim gibi pilot sport 800 cc bir scooter icin gelistirilmis ustun bir lastik .
Eger lastik taze ise ve gercekten bu fiyatsa bence kacirmayin . Cunku motolasin sitesinde sizin ebat mevcut degil
Michelin Pilot Sport SC
MICHELIN PILOT SPORT SC RADIAL EN GÜÇLÜ
SCOOTERLAR İÇİN EN GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ
MICHELIN Pilot Sport SC Radial, dünyanın en güçlü scooter'ı Gilera GP800 için tek orjinal ekipman lastiği seçildi. MICHELIN Pilot Sport SC Radial, teknolojisi MICHELIN tarafından icat edilen radyal yapıya sahip ve yol tutuş özelliği için yüksek performans motosiklet lastiklerinden yaralanılmıştır.
Yüksek performans motosiklet lastikleri için geliştirilmiş yarı-düz desen sayesinde sportif bir sürüş sağlar.
Ebat
Yük / Hız Endeksi
Ürün Açıklaması
Fiyatı (TL)
120/70 R 15
56H
Michelin Pilot Sport SC Radial
310,00 TL
160/60 R 14
65H
340,00 TL
120/70 R 16
57H
320,00 TL
160/60 R 15
67H
360,00 TL
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Tubeless zaten olmaz, iç lastik taksan bile çok küçük gelir o lastikler o janta.
Ama motorun orjinal jantı üzerindeki zaten orjinalde 90-90-18 lastikle gelmiyomu zaten sonradan 130 taban lastik takılmış zaten gereğinden kalın taktırmış önceki sahibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler