Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kış önü Michelin lastik almalımıyım?

REKLAM ALANI
    skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    benim motorumun fabrika lastikleride sanirim duro ve bu hafta kesinlikle gidip kendime guzel bir michelin lastik alicam . Sanirim 300 - 350 TL lik bir masraf acicak bana ama hafif yagmurda bile bu duro larla dusmemek kaymamak cok azami dikkat gerektiriyor .
    Bence hic dusunmeden taktirsin butun duro kullanicilari michelin .
    Zaten en kalitesiz asfalti ile unlu izmir yollarinda kizak yapmaya hic niyetim yok .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

100 - 80 - 16 on lastiklerim ve 120 -80 - 16 arka lastiklerim olmak uzere michelin city grip lastikleri 280 TL mal olacak . Zaten bu ebatlar pirelli diablo vardi ama herkes michelin tavsiye ediyor . Bizde Michelin alalim .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kanuni Wiki 125
    Duroların ıslak performansı 0 , kaç kere düşme durumundan dönmüştüm, orjinal lastiklerdi.
    Islak performansı çok başarılı city grip öneririm, kullananlar süspansiyon sisteminde bile pozitif farklara işaret ediyor.Fiyat biraz tuzlu ancak fark yaratıyor.
    [I][B][COLOR="#696969"]İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Suspansiyonlarda da iyilesme sagliyor demek Super ! Bugun uckuyularin tepelerinde dolasirken yollarimiz haline gercekten acidim. Ya ben buyuk sehir denen izmirde yasiyorum ama yollarimiz fare cukuru gibi. Yeni araba , yeni motor gercekten yazik gunah bu ulkeye . Sen bu kadar vergi ode , benzin en pahali benzin olsun ama
    yollarina bir don bak . Stressiz bir gun gecircem desen yollar seni strese sokuyor . Ne zaman bu koyunluktan cikicak halkimiz gercekten sesini duyurabilecek bir yerlerde bir hata var ama nerde

yerler kuruyken rodajini bitir lastigin derim

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    cst nasıl bir markadır arkadaşlar motorun uzerinde orjinal bunlar takılı ?

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    michelin hayranı olarak sna sunları diyebilirim

eger kışın bineceksen kesinlikle al derim şimdi.ki paran hazır ki soruyorsun..binmeyeceksen yine al ..ama takma..ev ortamında tut..seneye yaz bası pahalanır çunkü..michelin al.her türlü al..başlık açman bile hata duroları bildiğin halde hele
    birGarip..

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı pckopat001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CST CeSeT'tir başka bişey değil

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı pckopat001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütün düşük cclerdeki motorların üzerinde gelen lastiklerin durumu ortada...naylon lastik işte...

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Cok sert oldu bu ya :-) en kisa zamanda degismek istiyorum maddi inkanlar simdilik boyle devam allaha emanet..d

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cstleri ısıtınca fena olmuyorlar ama suyu çamuru gördü mü kendini atacak yer arıyor motor

İyi akşamlar,
    Bende scootera (Bianchi Falcon 125), 130/60-13 ön-arka lastik satın almak istiyorum.Michelin city grip modelinin, benim lastik ebatlarında yok lastiği, ayrıca fiyatlarda bir hayli yüksek. Scooterı satsam o kadar etmez Michelin pilot sport sc uygun mudur sizce? Yada bu scootera şu lastik gider, diyebileceğiniz bir öneri var mı? Teşekkürler...

Motosikleti
    Alıntı karşıyaka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar,
    Bende scootera (Bianchi Falcon 125), 130/60-13 ön-arka lastik satın almak istiyorum.Michelin city grip modelinin, benim lastik ebatlarında yok lastiği, ayrıca fiyatlarda bir hayli yüksek. Scooterı satsam o kadar etmez Michelin pilot sport sc uygun mudur sizce? Yada bu scootera şu lastik gider, diyebileceğiniz bir öneri var mı? Teşekkürler...
    IRC winter grip çok iyi gider o motora.

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    İyi akşamlar,
    City gripe pahali demissiniz diger sordugunuz lastik kendi arabamda kullaniyorum michelin in en pahali lastiklerinden biri . Ayrica 125 cc bir scooter icin bence city grip yeterli olur . Pilot Sport bildigim kadariyla city gripten bir kac fazla ustun ozellige sahip bir lastik motorlar icin konusuyorum . Sizin ebatinizda stoklarda yok gozukuyor ama arastirmak lazim .

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    IRC winter grip çok iyi gider o motora.
    Teşekkür ederim hızlı cevabınıza...Sağ olun...

Alıntı skyytr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    City gripe pahali demissiniz diger sordugunuz lastik kendi arabamda kullaniyorum michelin in en pahali lastiklerinden biri . Ayrica 125 cc bir scooter icin bence city grip yeterli olur . Pilot Sport bildigim kadariyla city gripten bir kac fazla ustun ozellige sahip bir lastik motorlar icin konusuyorum . Sizin ebatinizda stoklarda yok gozukuyor ama arastirmak lazim .
    Öncelikle alakanıza teşekkür ederim. City grip'in 130/70-13 160 TL., Michelin pilot sport sc 130-60-13 130 TL.Buzmotorda. City grip 130/60-13 üretilmiyor sanırım, yanlış biliyor olabilirim.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    michelin hayranı olarak sna sunları diyebilirim

eger kışın bineceksen kesinlikle al derim şimdi.ki paran hazır ki soruyorsun..binmeyeceksen yine al ..ama takma..ev ortamında tut..seneye yaz bası pahalanır çunkü..michelin al.her türlü al..başlık açman bile hata duroları bildiğin halde hele
    Para konusunda sıkıntım yok çok şükür bulduğum an alıcam lastikleri bide 2 taksit yaparlarsa tadından yenmez
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    rica ederim, bu da linki.
    http://www.tokerticaret.com/motosikl...ss-winter-grip

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Arkadaşlar benim arka jant biraz kalın gibi geldi bana ama sizce olur mu verdiğim ebatlar

2,75-18 42P Ön Lastik
    90/90-18 57P Arka Lastik

şu anda takılı olanlar

ön lastik ebatı 100-90-18 arka lastik ebatı 130-70-18
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim arka jant biraz kalın gibi geldi bana ama sizce olur mu verdiğim ebatlar

2,75-18 42P Ön Lastik
    90/90-18 57P Arka Lastik

şu anda takılı olanlar

ön lastik ebatı 100-90-18 arka lastik ebatı 130-70-18
    Tubeless zaten olmaz, iç lastik taksan bile çok küçük gelir o lastikler o janta.

Motosikleti
    Yamaha Xenter 150

Öncelikle alakanıza teşekkür ederim. City grip'in 130/70-13 160 TL., Michelin pilot sport sc 130-60-13 130 TL.Buzmotorda. City grip 130/60-13 üretilmiyor sanırım, yanlış biliyor olabilirim.
    Rica ederim bu fiyata pilot sport bulduysaniz bence mutlaka alin , bazi sitelerde urun temin edilememektedir mesaji veriyor sizin lastik ebadi icin biraz arastirayim dedim. Siz yinede alirken lastigin uretim tarihine bir bakin . Dedigim gibi pilot sport 800 cc bir scooter icin gelistirilmis ustun bir lastik .
    Eger lastik taze ise ve gercekten bu fiyatsa bence kacirmayin . Cunku motolasin sitesinde sizin ebat mevcut degil

Michelin Pilot Sport SC
    MICHELIN PILOT SPORT SC RADIAL EN GÜÇLÜ
    SCOOTERLAR İÇİN EN GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ
    MICHELIN Pilot Sport SC Radial, dünyanın en güçlü scooter'ı Gilera GP800 için tek orjinal ekipman lastiği seçildi. MICHELIN Pilot Sport SC Radial, teknolojisi MICHELIN tarafından icat edilen radyal yapıya sahip ve yol tutuş özelliği için yüksek performans motosiklet lastiklerinden yaralanılmıştır.
    Yüksek performans motosiklet lastikleri için geliştirilmiş yarı-düz desen sayesinde sportif bir sürüş sağlar.

Ebat
    Yük / Hız Endeksi
    Ürün Açıklaması
    Fiyatı (TL)

120/70 R 15
    56H
    Michelin Pilot Sport SC Radial
    310,00 TL

160/60 R 14
    65H
    340,00 TL

120/70 R 16
    57H
    320,00 TL

160/60 R 15
    67H
    360,00 TL

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tubeless zaten olmaz, iç lastik taksan bile çok küçük gelir o lastikler o janta.
    Ama motorun orjinal jantı üzerindeki zaten orjinalde 90-90-18 lastikle gelmiyomu zaten sonradan 130 taban lastik takılmış zaten gereğinden kalın taktırmış önceki sahibi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler