Herkes görsün günceli
arkadaş herşey iyi hoş ta kawa halen şu far modelini değiştirmedi önden bakınca sanki köylü motoruna bakıyorum gibi oluyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
isterse Hyo 300 km yapsın tercihim kawa'dan yana olacaktır...Özellikle Viraj kabiliyeti ve markaya karşı duyulan kişisel güven nedeniyle Ninja ile yapılan sürüşlerden daha fazla haz alabileceğime eminin.(ayrıca her iki modelinde far+kafa tasarımı bence çok kötü)
Kawasaki gercekten kaliteli ürün yapıyor ama 17 bin tl ye insanın yüzünü güldürecek çok daha harika motorlar alınabilir yaratıcılık size kalmış
arkadaşlar 2008 model ninja 250R ımız var,ve hoysungu olan birini arıyoruz bir testte biz yapmak istiyoruz. kocaelide varsa hyosungu olupta test yapmak isteyen bana ulaşsın
Karadeniz - Giresun.
bizde 2010 ninja, 2008 hyo ve 2011 hyo var ve birçok kez denedik, bir çok kez de motorlarımızı değişip kullandık hatta yokuş yukarı falan da denedik sürekli beraber olduğumuz için her şartta kıyaslama imkanımız oldu verilen karar şu;
ninja'nın zayıf yönü deponun ufak oluşundan cılız görünmesi (hyoya nazaran), arka lastiğin ince oluşunun görsel dezavantajı
hyo'nun zayıf yönü kalite, performans, konfor, frenaj
hyonun sesini seviyorum kuduz köpek gibi hırıldaması çok hoşuma gidiyo ama ninjamın 6000'den sonrasını tabiki hyoya değişmem
v motorun avantajı illa ki olacaktır ama diğer tarafta +5bg ve 6. vites var
biraz megalomanlık yapmak gerekirse ninjanın dezavantajları dediklerimiz "tamam bizi geçiyon paçandan kalite akıyo bileklerin sırtın ağrımıyo ama senin de depon ince lastiğin ince kötü duruyo hacı" şeklinde görsele çamur atma ki biz zevkler ve renkler tartışılmaz diyen ataların torunlarıyız ha bu arada o ince deponun uzerinde Kawasaki yazıyo o yeterince kalın
Ninja
Ninja SS Motor Değildir.. bu nedenle böyle bişey dememiz gereksiz
diyemiyorum çünkü altın semer de vursak 33 hp 250 cc bunun yanında hyoya bindiğimizde "bileklerim ağrıdı" diyoruz, SS motorun kıstası rahatsız oturuş pozisyonu mudur? ne kadar ağrı o kadar saf kan racing böyle düşünmeyin bence ya, sonuçta 250 cc'yi pratik ufak ekonomik olduğu için yada geçiş için tercih ediyoruz bu durumda rahat olması neden dezavantaj olsun ki? mesela ben rüzgardan rahatsız olduğumda eğilebiliyorum, ama hyo sahipleri yorulduğunda doğrulamıyor
Ninja
ninja gerçekten güzel motor ama cidden motorsal güç olarak hyo da yabana atılacak motor değil o kalın lastikleri büyük jantı tam bi ss tadı veriyor ve ben egsoz U bi kademe deldim şiş le uzun yolda kızarmasın diye ses daha bi tatlı oldu
sesini ben de seviyorum bizdeki 2011'in egsozu komple boş vites geçişleri aragazla daha da keyifli
Ninja
hangisi daha çok titreme yapıyor benim için konfor önemli mesela biri bmw keyfi biri şahin zevki gibimi değerlendiriyorsunuz?
Güncel olması güzel oldu şey dicektim zaten
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((laf arramızda kavaya 17 bin vermem)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)