İlk hangi süper sport tipini önerirsiniz ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba ben öğrenciyim ve motosiklet bana çok karlı gözüküyor ve ayrıca binmeyi ve tipleri çok hoşuma gidiyor. 17 yaşındayım önümüzde ki yıl ehliyet almayı düşünüyorum ama bundan önce biraz şu acemiliği mi atmak istiyorum ve aklım da Kawasaki ninja 250rr ve Honda 150 rcz var yeni başlayan biri için hangisi önerirsiniz sizce yeni başlayan biri kışın motor sürmeli mi yardımlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
bak 250rr al tüm ömür kullan birkaç hafta boş yollarda boş yerlerde kullan birde 1 hafta kadar eğitim al.O motor bir ömür gider. 125rr alsan cc yükseltmek için değiştireceksin ama bu sana yeterlidir sanırım
1.) CBF-150 2.)HYOSUNG 250-GT
3.)CBR250 4.)HYOSUNG 650-NAKED
5.)KAWASAKİ Z-750 6.)HONDA 600F
7.)BMW1200 GT...
-
Sizce gerekli tüm ekipmanı alsam giyim olarak diyorum işte kaskı dizliği her şeyi kısacası polis çevirir mi ?
-
adamın işi çevirmek. korumalıklarını al ehliyetini al en son motorunu al
-
1 yıl da çok abi ya okul da uzak zorluk çekmem en azından geçtiğim istikametler de hiç polis yok hem moturu çevirmeleri de çok küçük bir ihtimal
-
Motosiklet karlı demişsin fakat düşündüğün motosikletler yakıt ve parça bakımından küçümsenecek rakamlar içermiyor malesef.Öğrenci işi değil yani.Para sorun değil diyosan Allah versin deriz.Polis mevzuuna gelirsek.Polis kurallara uymanyaları uyarır ve ceza keser bunu biliyorsun heralde.Kurallar heleki motosiklette hayati önem taşır.Örneğin en basitinden kaskı polis için değil kendi için takmalı insanlar.Yoksa sen ölmüşsün yaralanmışsın Polis dert etmez bunu,sen ve yakınların perişan olur.Zevkli ve bir okadar tehlikeli bir tutku.Tedbirini aldıktan sonra gerisi takdiri ilahi.Korumalı kıyafetlerle çıkıcam diyosun.Bizden sana tavsiye ehliyet almayı bekle.Çünkü haklı olsanda ehliyetsizlik %100 suçlu durumda bırakıyor en küçük olayda bile.Yanlış anlama sakın hevesini kırmak istemiyorum.Ama biz de genç olduk ve o yaşlarda yaptığımız hatalar yüzünden bu uyarıları yapıyoruz.
-
Tavsiyelerin için teşekkür ederim abi ama risk almak istiyorum biraz daha doğrusu çektiğim zorluklar beni buna itiyor bizim buralar da belediye yetersiz ve Toplu Taşıma da yetersiz haliyle 3 yıldır çekiyorum artık biraz rahat nefes almak istiyorum ondan yani
-
Ben 14-15 yaşlarında başladım motosiklete ve hiç vitessiz motosiklet kullanmadım.Ozamanlar trafikte bukadar çekilmez ve kalabalık değildi.Bi akşam eve dönerken 50 m ilerde bisikletli çocuk vardı.Yoluma çıkmasın diye korna öttürdüm.Biz yolumuza çıkmasın diye yaptık ama o dengesini kaybedip önümde bitiverdi.110 km hızım vardı yaşım 17 ozaman.Çarpmamak için son anda vargücümle sola yatırdım motoru.Fren için bile zamanım yoktu.Bayağı bi sürüklendim.Çocuk hafif sendeledi dengesini kaybatti öyle düştü.Çocuğa hiç birşey olmadı bende sıyrıklar o biçim.
Ehliyetsiziz ya bak şimdi belalar nasıl buluyor seni.
Hiç polis geçmeyen yoldan 1 dakika sonra polis geçti.
Çocuğun babası polis çıktı.
Hastanede binbir türlü çekabı yapılırken benim yarama aldırış etmeden bi dövülmediğim kaldı.
Tedavim bitmeden soluğu karakolda aldık ve dünyanın cezasını yedik.
Sonuç:
Çocuğa çarpmadım,hiç birşeyi yok,benim canım o biçim yandı,motosiklette bi dünya masraf,şu zamanın parasıyla 1500 tl ceza,bir sürü hakaret...
Senin başına gelcek diye bişey yok ama kimse bana maval okumasın.Heleki alacağın tarzda motosikletle sınırları zorlayacağına eminim.Ben yavaş giderim dikkatli giderim...Bunların hepsi hurafe.
Karar senin hayat senin.Ehliyet kaza yaptırmaz diye bişey yok,kanun önünde haklıysan haklı olursun.Ehliyetli kullanmanın zevki başka emin ol.Trafik şakaya gelmez.Allah a emanet ol.
-
Sağol abi geçmiş olsun çok aydınlattın beni vakit ayırdığın için teşekkür ederim sende Allaha emanet ol Allah kaza bela vermesin
-
Motosiklet tutkusu engellenemez bunu çok iyi biliyorum.Senden ricam biraz sabret ve bilinçli motosiklet kullanıcısı ol.İki kat zevk alırsın.Bunuda aklından çıkarma hiç bir zaman.Hızı herkes yapar ama durdurabilmek önemli.
-
hayabusa al bi omur boyu kullan :-)
-
Pahalı geldi biraz hocam ilerleyen zamanlarda inş.
-
-
250 gtr ön farı nedense hiç hoşuma gitmiyor ninja 250 bana çok şık geliyor
-
Panter38 adlı üyeden alıntı
hayabusa al bi omur boyu kullan :-)
olası kısa ömrünün sonuna kadar kullanırsın garanti hayabusa al hayabusa
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
-
trafiğe çıkacaksan alma derim bekle bende var ehliyetsiz orada burada takılıyorum (apaçi değilim kasklıyım egzozda delinme vb. yok) trafiğe çıkmak zehir oluyor ehliyetsiz. geçen dört yolda arkamda polis vardı durduracak diye adrenalin tavan yaptı anlatamam yani ama kasktan yırttım sanırım
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
-
-
cbf 150 adlı üyeden alıntı
olası kısa ömrünün sonuna kadar kullanırsın garanti
hayabusa al hayabusa
XD haliyle hayabusanin yan sehpasini kaldirinca altinda kalicak ve omru tamamlanacak ustune binip surmesine gerek bile yok :-)
-
Polise yakalanmayı, ceza yemeni vs. vs. geçtim de şunu hiç düşündün mü güzel kardeşim; ehliyetsiz sürerken diyelim ki bir yaya'ya çarptın ve yaya %100 HAKSIZ. Ehliyetin olmadığı için %100 haklıyken HAKSIZ duruma düşeceğini ve başına nelerin gelebileceğini tahmin edebiliyor musun?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler