Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bizi sıkıştıranları trafiğe bildirebilirmiyiz?

REKLAM ALANI
    MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    Alıntı Gök2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benım yaşım 18 , Mct 250 kullanıcısıyım , Kask kıyafet tam tedbir çıkıyorum kısa mesafe bir yere gidicek olsam bile Bursa'da oturuyorum fakat , Son 4 5 gundur 3 kere cok tehlıkelı kazalar atlattım arabalar kaideye almadan sankı trafıkde yokmusum gıbı onume atlıyorlar dun en sonunda tak etti Arkasına takıldım fakat yetısemedım sorum su abilerim aracın plakasını trafıge bıldırdıgımız zaman her hangı bır yaptırımı var mı dır ? Teşekkür ederim umarımkı bır cok kısı de bu konudan dolyı magdur durumda , motosiklet bu yuzden gelısmekde zorluk cekıyor ulkemızde
    trafikte orman kanunları geçerli
    gerçi türkiyede orman kanunu geçmeyen yer yok gibi ya neyse

karşı tarafın niyetine ve durumun ciddiyetine göre çeşitli şiddetlerde tepkiler vermeli hakkınızı aramalısınız
    "Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı MkD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafikte orman kanunları geçerli
    gerçi türkiyede orman kanunu geçmeyen yer yok gibi ya neyse

karşı tarafın niyetine ve durumun ciddiyetine göre çeşitli şiddetlerde tepkiler vermeli hakkınızı aramalısınız
    Öncelıkle o anın şoku ile bır tıtreme korku gelıyor hocam sonra arkadakı aracın tepkısıne bakıyorum her türlü bir küfür yoneltıyorum o anki psikoloji ile daha su zamana kadar ınıpde ne dıon sen dıyen olmadı hepsı kactı gitti

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Yok yok kesın kanaat getırdım bızım ego uzerıne kurulu toplumumuzda motorsıkletlerı genelde Kucuk CC lı ezık arabalar sıkıstırıyor. Bugun hız sınırlarında gıdıyorum arkadan kaptırmıs bır opel corsa yanında kız arkadası benı gecmek ıcın olucek. Hemen yol verdım. Yol verdım yaaa bagrıyor . Motoooooor sun motooor dıye
    Allah buyuk 2 dak sonra kırmızı ısık . Yanında bayan var dıye uslubumu kıbar tuttum.
    Ne kazandınız benı sıkıstırınca dıye ?
    Konusmak ıcın yanına gıttım yaaa senın durdugun serıt dogrumu dıyor pıs sakallı apacı bır arkadas sankı 200 beygır spor otomobıl kullanıyor. Alt tarafı 1.3 Corsa.
    Senın gıbıler yuzunden kazalar oldugunu ıza edıp uzaklastım cunku anlıycak kapasıte yoktu arkadasta.
    Yanı easında motor kullanmak tehlıkelı degıl etraf cok tehlıkelı .

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Arkadaş, çift şerit bölünmüş yolun sağından seyir halindeyim.. Arkadan İKİ TANE YANYANA BETON pompası kamyonu geliyor. Şöförler bir güzel muhabbet ediyorlar, yanyana.. Buyur bakalım nabarsın? Bu şekilde sıkıştırma, geçiş ihlali, hatalı çıkış vb durumlarda plakayı 155e ihbar edip hatalı araç kullanıldığını, trafiğin tehlikeye atıldığını bildirelim ve sürücünün alkollü olabileceğini ekleyelim! (AYIK adam niye bunları yapsın ki?) Zaman içinde trafikte en az diğer araçlar kadar saygı görme dileğiyle..

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Forum olarak soyle bır sey yapsak , kucuk bır el ılanı bastırttsak ve boyle vb yol alan yurdumun ınsanlara okumalarıı umıt ederek trafıkte dagıtsak valla ben matba parasını vermeye hazırım . Yada tshırt calısması bılgı verıcı .
    Bılemedım bu trafık terorunden nasıl kurtulucaz ama sehırıcı trafıgı oyle yazlık yerde kullanmaya benzemıyor. Her tur orman kanunu gecerlımıs gercekten.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)