Bence bütün olay bunu tecrube edecek kişinin istek ve beklentilerinde düşüyor . Burada herkesin fikirlerinin birbirinden farklı olması da bu sebep yüzünden .
Ben bir cbr125 11' kullanıcısı olarak sana biraz örnekleyerek yardımcı olabilirim , ama her halûkarda seçim yine ve yine sana kalmış olacak .
İlk olarak boyum 1.84 ve 71 kiloyum , motorsikletin altımda çok çok küçük göründüğünü düşünmüyorum , ki - zaten yan yana geldiklerinde cbr 250 ile aralarında çok büyük farklılıklar yok .
İkincisi bütçen ve yakıt sarfiyatı olarak ne beklediğin önemli .
Benim bütçem buna yetti , belirli bir tecrubem de vardı tabiki param olsa cbr250 alırdım diyordum başlarda , ancak hergün motosikletle +30 km yol yapınca , öğrenci olarak beni zorlayacak bir durum ortaya çıkmaya başladı , eğer 250 cc kullanıyor olsaydım bu biraz daha beni yoracaktı , çok ekonomik motorlar olmalarına lafım yok , ancak çalışmayan bir öğrencinin gelir kaynakları kısıtlı
Son olarak ben motorumla +400 km'lik uzun yollara gidiyorum . 125 cc seni sıkar diyecek herkes , doğrudur , ancak belki senin beklentilerin bu kadardır , 100-110 km hız ile gideceğin yere varmak istiyorsundur . Buna senin karar vereceğini düşünüyorum , aklında neler var bilmiyorum . Ancak ben şu an elimde bu motosiklet olduğu için bununla ilgili yorumlar yapabiliyorum .
Senin de beklentilerin benim gibi ise ve çok çok yüksek performans vs. beklemiyor isen ben sonuna kadar tavsiye edebilirim cbr 125 ' i .
Umarım en doğru seçimi yapabilirsin , bilirim , ben de almadan önce bütün bilgileri , forumları didik didik ettim , zordur .