Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Başlangıç Moturu Olarak ve Kalite için Neden CBR250R - İşte cevabı sizlerle..

REKLAM ALANI
    rapcib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250R
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama ben ilk kez motorsiklet sürmedim neden kimse anlamak istemiyor dağdan indim motora bindim değil benimkisi ki ben racing istediğimide söyledim konularumda buna nazaran hala cbf ybr falan ön plana sürülüyor. Kendimi daha nasıl açık anlatabilirim bilmiyorum ama kesinlikle yanlış anlaşılıyorum viteslide sürdüm yazlıkta ( sakin trafik yok yeteri kadar bilgim var ) Ben istanbul trafiğinde sıkıntı çekmeden kolay sürülen bir motorsiklet olarak cbr125 kabul ederim biraz performanslı olanı ise 250 . Ve ben şu 250lilerin gücünü biliyorum . Başımızı ağrıtmıcak bir motor denilebilir her şekilde. Bunlara dayanarak 250 diyorum çünkü 125 çok hafif kaçıcak benim için biraz hız ee biraz daha hız derken 125'in gücü kesilcek Zippo's un dediği gibi hemen hemen aynı gövdeleri ve gösterişli kaslı bir motorsiklet 125 e nazaran . Emsallerine görede çokta dayanıklı . Bunun için tercihim 250.. Ve rica ediyorum Honda CBR250R kulanıcıları daha aydınlatıcı bilgiler verirse sevinirim , kıyaslama yapın bir şey diyemem tabii bilgi ediniyoruz ama rica ediyorum CBR 250 ile Bir ybr veya cbf bir tutmayın ... [COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

'' deryalı ''

Teşekkür ederiz gerçekten güzel orda motorumla olmak bende isterdim.. o zevki sanırım hiç bir şey vermez..
    Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..

B.RAGA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special ABS
    cc konusunu bilemiyorum.kişiye göre değişir bence. (ben 650 ile başlayıp 80 hp 700cc ile devam ediyorum)
    kimseye de büyük cc ile başlamayı önermem.
    ancak hangi model ve cc ile başlarsanız başlayın, abs ve iyi bir çift lastiğiniz olsun.diğer birçok sürüş faktörü kendi elinizde.
    gaz koluna verdiğiniz tepkiye dikkat edin.
    bir de kesinlikle birkaç yerden eğitim alın.
    full korumalı olarak sürün.

cbr250r ölçüleri ve motor gücüyle başlangıç için uygun.malzeme kalitesi iyi.ancak lastikleri alır almaz değişmeli.geldiyse abs li versiyonu tercih edin.böylece frenleme hatalarını önemli ölçüde tolere edersiniz.
    rapcib bunu beğendi.

rapcib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250R
    Alıntı okican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cc konusunu bilemiyorum.kişiye göre değişir bence. (ben 650 ile başlayıp 80 hp 700cc ile devam ediyorum)
    kimseye de büyük cc ile başlamayı önermem.
    ancak hangi model ve cc ile başlarsanız başlayın, abs ve iyi bir çift lastiğiniz olsun.diğer birçok sürüş faktörü kendi elinizde.
    gaz koluna verdiğiniz tepkiye dikkat edin.
    bir de kesinlikle birkaç yerden eğitim alın.
    full korumalı olarak sürün.
    teşşkrler bilgileriniz için ..
    Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..

B.RAGA

kindar_martı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym adx 125
    cbr can'dır.

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Alıntı rapcib adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Ben çok araştırdım başlangıçta sıkıntı çekmeyelim iyi bir kalite parça servis vs. olarak hangi motorsiklet diye .. Bir çok kez kararsızlık içinde kaldım ve son karırımı herkesce bilinen cıbırlara yönelttim.. Aslına bakarsanız ben değilde bu konuyu bırakalım asıl bilenler anlatsın.. kısa bir video paylaşıyorum bu konu hakkında bilgi edinmek ve kararı sonuca bağlamak için yararı olucağını düşünerek tartışması eleştirmesi yine sizlere kalmış seve seve yazdıklarınızı okurum . Asıl kullanıcısı olan abilerim arkadaşlarım var ise özenli ve net bir paylaşım istiyorum benim ve benim gibi olanlar için.. Gelelim asıl bombaya şimdi ne dersiniz...

http://www.youtube.com/watch?v=o2RNBkYkTN8

okuduğunuz için teşekkür ederim..

Sevgili Burak başlangıç motoru olarak altın elbiseli adamın çok güzel bir videosunu paylaşmıssınız.
    http://m.youtube.com/watch?feature=r...&v=Hvunr0meJt0
    Birde bu videoyu izleyin derim . Yine paylaştığınız altın elbiseli adamın konu başlığınız ile ilgili kısmı .
    Mesajlarınızdan sizin kafanızda zaten bu motoru almaya karar verdiğiniz belli sizin yerinizde olsam 250 CC alicaksanizda yine Racing tipi , yaşınızıda genç olarak kabul ediyorum. Lütfen bir güvenli sürüş eğitimine katılın.
    Ama lütfen eğitimi aldıktan sonra kendinize aşırı güvende gelmesin Çünkü eğitim alan bazı kullanıcılarda nedense psikolojik eğitimde vermek lazım. Kursu aldıktan sonra oluşan kendine aşırı güvende tehlikeli ! !

Şimdiden motorunuz hayırlı olsun.

herkese selam cbr 250 2013 modeli ne zaman piyasada olur?
    Sahip olduklarına şükretmeyi bilmeyenin, kaybettiklerine isyan etmeye hakkı yoktur

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    250 CC İLE MOTORA BAŞLAMAK YÜRÜMEYİ ÖĞRENMEDEN KOŞMAK GİBİ BİR ŞEY

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 CC İLE MOTORA BAŞLAMAK YÜRÜMEYİ ÖĞRENMEDEN KOŞMAK GİBİ BİR ŞEY
    Ya da okuma yazma bilmeden şiir yazmak gibi...

cbr 250 iyi güzel kaliteli motor da tam ss görünüşü yok bana göre . 250 gtr ile ninja nın yanına koydunmu çok fark ediyo görüntü olarak .

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)