ewet bi scooter almak istyrm. 151 rs mondial. 1538 diyo daha uyguna nası bulurm. ha bi de 13 mayısta ehliyet alyrm. o zamana kadar trafiğe çıksam olmaz mı acaba? çok heyecenlı bişey ya. kaç gündür nette takip edyrm...
ewet bi scooter almak istyrm. 151 rs mondial. 1538 diyo daha uyguna nası bulurm. ha bi de 13 mayısta ehliyet alyrm. o zamana kadar trafiğe çıksam olmaz mı acaba? çok heyecenlı bişey ya. kaç gündür nette takip edyrm...
trafiğe asla çıkma kendini düşünmüyorsan diğerlerini düşün ehliyet alacak olman biliyor olman anlamına gelmez önce ehliyetini al illahaki kullanıyım diyorsan mahalle aralarında gez
Palayım Amma TEK RAKİBİM ŞAHİN K :) Muhaha
valla bende aynı heyecanları yaşıyorum.. bende bu hafta içersindi mondial 150 zat alcam inşallah 2 yıldır motor kullanıyorum ehliyet sormadılar bana sanada sormazlar korkma .. 151 rs güzel motor çok atak ama arka fren disk diye şikayet edenler var çabuk eriyomuş neyse şimdiden hayırlı olsun konuşmak isteyen olursa: mehmetkilic31@hotmail.com
olurlar olurlar bak göreceksin herkez olacak
hoş geldin
Acımadıki, acımadıki
scooter alma daha tehlikeli.
sürmesi daha zordur esasında
özlem boz kardeş,evet ehliyet motoru kullanmıyor ama sen yinede ehliyetsiz gezme bence, bide o motorun sorunu çok olur..yılmam ben diyorsan eğer al.
trafikten kastın ist yada ank trafiği filansa sakın çıkma derim sana ilk başta tenha yerlerde gez tecrübe kazan..unutma motorun kaputu sensin
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
evet evet hoşgeldin
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
cesaretin.trafikteki acemi oto sürücülerini ezsin.iyi eglenceler
hoşgeldin öncelikle, ehliyet almadan binmeni tavsiye etmem aramızda bu nedenle ceza yiyen arkadaşlar var, yaklaşık 790 ytl ceza ödüyorsun toplamda. motor duyduğum kadarıyla fena değil
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
bence kalabalık yerlere çıkma.Gerçi çıksanda kimse anlamaz bugüne kadar hiç bir polisin motosikletliye ehliyet sorduğunu görmedim.arabalardan motorlara sıra gelmiyoo
Hoş geldin. Motor konusunda fikir sahibi olmak için Motosiklet modelleri bölümüne bak. Forum aramasını kullan. Ehliyetsiz ancak trafiğin olmadığı boş bir alanda ehliyetli biri sana refakat ederek çalışabilirsin. Ehliyetten sonrada hemen biliyorum deyip trafiğe atlama yavaş yavaş trafiğe girip alış.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
arkadaşlar herkes olayı polisin yakalayamayacağına bağlıyor. Yapılan iş polis yakalarsa kötü, yakalayamıyosa doğru demek mi ben bunu anlamıyorum. Bi kural konmuş uymak gerekir. ehliyeti alana kadar motor arkadaşımızın dediği gibi kullanmayı bilen biriyle trafiğe kapalı bir yerde çalışılabilir.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
haklı olduğun yerlerde haksız duruma düşersin ehliyet olmayınca dikkatli ol kazasız günlerr
4 aydır ehliyetsiz kullanıyorum hep korku içinde, geri zekalı kursun yanlışlıkla beni başka sınava yazdırması yüzünden korku içinde kullanıyorum, tavsiye etmem bi anlık heyecanın sana pahalıya mal olabilir, beni sorcak olursan bana bir şey olmaz çünkü ben türk üm
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Hoşgeldin.
Ehliyet almazsan çevirmede motorun anahtarını (temelli) polise vermek zorunda kalırsın
teşekkür ederim hepinize
Öncelikle hoşgeldin. Mondial RS 151 alacaksan eğer bu motoru kullananlardan biriyim, öncelikle bizim forumu şöyle güzelce bi oku ondan sonra karar ver.Tekrar hoşgeldin
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
öncelikle hoşgeldin.
ehliyetsiz araç kullanmak suçtur. sana yazanların arasında " kullan bişey olmaz " diyenler var onlara inanma, eger sen ve onlar ehliyetsiz sürerseniz sonra derlerki motorculara bak kuralları çiğniyorlar derler. ama neyaparsın sen yazıldığın kurstan geçici belge iste ve onunla çık trafige ama dikkatli ol eger kendine güveniyorsan çık çünkü skoter kullanmak biraz risklidir. yinede dikkatli ol...
tekrardan hoşgeldin .....
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)