Hyosung gv 250 sele yüksekliği ??
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar Hyosung gv 250 alacağım ona kesin karar verdim şu anda para biriktirme aşamasındayım ancak benim boy 1.83 ve bacak bel arası uzunluğum 97 cm. Gv250'nin sele yüksekliği 70 cm bugünde çarşıda park halinde bi gv250 gördüm cok alcak geldi? Motoru aldığımda cok sıkıntı çeker miyim? Motorun yanına incelemeye gittim çok alçak geldi sanki yere yapışık gidecek mişim gibi olacak diye düşünüyorum bu konuda uzun boylu ya da benim boyuma yakın Gv 250 cilerin yorumlarını bekliyorum teşekkürler.
Reklamlar
-
Boy 1.88 gv250 kullandım uzun süreli seyahatlerde şöförün beline ağrı yapmaması için oturuş pozisyonu cc bar gibi bir koltuk takması şart.
ANGARAJ
-
bende gv alacağım benim durum daha kötü ozman benim boyum 1.87 kilom 100 bencede alçak motor fakat cruiserin özelliği bu yere yakın bacaklar önde
-
uzun yol için izmit yalova arası yani maksimum 1-1-5 saat arası yol sürecek o sürede de bel için ağrı verir mi acaba ?
-
Göz hizan, dik oturuşta 1.50 cm civarında olacak, hafif kamburu kırarak oturursan biraz daha alçalır heralde
Bir metre alıp, otomobillerin neresine denk geleceğine falan bakabilirsin, bu durum psikolojiyi anlamanda yardımcı olabilir!
Cruiserin amacında başarılı bir sınıftır bence, Amerika kıtasında uzun açıklıklarda rüzgar ve diğer dış etkenlerden etkilenmeyi en aza indirmek için alçak yapıya sahiptirler ve
eyaletler arası, virajsız, dümdüz yollarda mola verecek yerlere sık rastlanmadığından, viraj kabiliyeti... ... gibi ihtiyaçlar 2. plana itilerek, oturuş pozisyonunun rahat olması amaçlanmıştır.
Bu durumda motosiklet işini layığıyla yapıyor. Cruiseri sırf şekil olsun diye alanlardan bile alçaklığından şikayet edeni hiç duymadım. GV 250 nin senin hangi ihtiyacını karşılamasını bekliyorsun net olarak ???
Daha almadan şikayet edebileceğin konular kafanı kurcalıyorsa durumu tekrar değerlendirmende fayda var bence
Yaklaşık oturma pozisyonun şu şekilde olacak :
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Ayrıntılı acıklama için öncelikle teşekkür ederim @ferdinandd Hyosung ya da chopperdan beklediğim şey öncelikle klasik harley tarzı motorlar oldum olası hep ilgimi cekiyor. 1.amacım bu yani bu tip motorlara racing ya da cup commuterlerden daha cok ilgi duyuyorum ve ilerde birgün iyi paralar kazanırsam touring e gecmeden önce bu tarzdan hevesimi almıs olmak istiyorum. 2. amacımsa Yeğen olacak malum ilk yeğen cok tatlıdır yeri ayrıdır. Enişteler yalova da ben izmitte oturuyorum malum sehirler arası otobuslerde gitmek yaklasık 2-2.5 saat sürüyor. Zaten calısan insanlarız haftanın 1 günü izinliyiz. Bu motorda sınıfının en güclüsü ve ciddi anlamda uzun yol motoru oldugunda öncelikli tercihimdir. Yani 2. amacımda zamandan kazanmak. Kısaca beni yalova izmit arası 100 km/s hızda tıkanmadan yalovaya götürsün getirsin birde işten eve evden çarşıya gidip geleyim yeterlidir. Yıllık izinlerde de gidiş dönüş 2000km yol yapma planları kuruyorum. Teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)