Barkının paylaşımlarını youtube kanalı üzerinden takip edebilirsiniz. Kendisi yeni vidyo oldukça, paylaşacağım kullanıcı adıyla ekler.
http://www.youtube.com/user/smoothop...ure=CAQQwRs%3D
Saygılar.
Önce emniyet, sonra hareket...
altın elbiseli adam yerine tekstil elbiseli ramço olarak ben geleceğim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bence AEA geri dönecek çünkü bu aralar çekimdeyim uykusuz kalıyorum gibi yazılar paylaşıyor ve hiç video paylaşmıyor. Bence yeni bölümler yakında gibi.
Barkın 10 numara adamdır!
Yurtdışında diye biliyorum. Face'den falan takip etmek lazım.
Altın Elbiseli Adam'ı Facebook adresinden takip edebilirsiniz kendi Fan sayfasıdır. Çektiği tüm yeni video ve haberleri burada paylaşıyor.
https://www.facebook.com/altinelbiseliadam?ref=ts
Sado
Barkın bayoğlunun tv programı (altın elbiseli adam) malesef kanalla anlaşamamasından dolayı çok uzun zaman önce son buldu. hatta skyturk son bolümü yayınlamamak gibi hoş olmayan bir davranışta bile bulunmuştu. Ondan sonraki süreçte takip ettiğim kadarıyla barkın abi herhangi bir tv kanalıyla, motorsikletleri direk kullanıcıdan alıp iyisiyle kötüsüyle eleştirmesinden dolayı bir türlü anlaşamadı. Ara sıra yine birşey çekip yayınlıyor fakat en son uzman tv ye çıkmasından beri bir gelişme olmadı diye biliyorum.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Bu arada Galiba yeni kasa CBR1000RR Almış
Geçen senede cbr1000rr almıştı oda çalınmıştı bunun sonuda aynı olmaz inş
Sado
Barkin abiyi cok severim.cbr 125 bolumunde benim motorun kaydini yaptigimiz gun cok guzeldi.en son konustugumuzda yeni kasa 1000rr aldigini soyledi.hayirlisi olsun.bu program islerinde kanallarla anlasmanin sikintili oldugundan bahsetmisti.En kisa zamanda ekranlarda bekliyorum ben
bitti mi bilmiyorum ama bittiyse iyi olmuştur,bilip bilmeden adam bazı markaları haksız yere kötülüyordu
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
altın elbiseli adamla yani barkın abiyle bizzat görüşme fırsatım oldu temmuzda yeni kanalda başlayacak dedi hala ses yok bu arada modial motor vermiyormuş test için ara ara kısa videolar çekiyorlar onlarla idare ediyoruz
Yıllar önce kendisi ile Kanuni'nin ATV etkinliğinde karşılaşmıştık . Sevgili HULK abimizle beraber böyle bir resmini de çekilmişti
izlerim ve severim AEA 'ı..
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)