Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorumda Men Sorunu..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    Merhaba arkadaşlar..

Yaklaşık 3 - 4 ay önce ybryle çevirmeye girdim aynalarım yok diye polis motosikletimi trafikten Men etti .. Motosikleti otoparka çektiler aynalarını taktım çıkardım.. Meni kaldırmak için trafiğe gitmek gerekiyormuş..
    Ama şöyle bir sorun var Motosikletimin muayenesi bitti.. Şimdi gitsem muayenesi bitik olduğu halde Meni kaldırırlarmı yoksa Muayeneni yap öylemi gel derler, yani muayene olmadan Meni kaldırabilirmiyim ? Bir sorayım bir danışayım dedim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    numangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    "Bade" bajaj discover 125st
    Motosiklette de aynımıdır bilmiyorum ama bir kaza sonucu muayene süresi dolmuş aracımızı parka çektiler. gerekli ödemelerden sonra çıkardık aracımızı. zaten diğer türlüsü de saçma geliyor gibi. aracı götürmeden nasıl muayene edecekler? muayeneni yaptır gel derlerse bunu sor bence.

Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    Anlatamadım Şimdi motorumu satıcam ama muayene yaptıracak param yok açıkçası onun için muayene motosikleti alana ait olacak ama Motosiklette Men varken satış yapamam onun için soruyorum Muayene yokken Meni kaldırabilirmiyim diye?

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    Alıntı cnkdraqon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar..

Yaklaşık 3 - 4 ay önce ybryle çevirmeye girdim aynalarım yok diye polis motosikletimi trafikten Men etti .. Motosikleti otoparka çektiler aynalarını taktım çıkardım.. Meni kaldırmak için trafiğe gitmek gerekiyormuş..
    Ama şöyle bir sorun var Motosikletimin muayenesi bitti.. Şimdi gitsem muayenesi bitik olduğu halde Meni kaldırırlarmı yoksa Muayeneni yap öylemi gel derler, yani muayene olmadan Meni kaldırabilirmiyim ? Bir sorayım bir danışayım dedim..
    aynen öyle motoru muayene ettirirsin meni öyle kaldırırlar
    ama şartlı motoru sana teslim ederler
    bu aynayı sökenler neden söker bi anlasam şu an 42. yaşımı bitirmek üzereyim 43 e giriyorum vazgeçip 42 de kalacağım vallahi
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

Anıl_88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Para biriktiriyor.
    Aynaların neden yoktu ? Özel bir soru ise cevap vermeyebilirsin.Sırf merakımdan soruyorum.
    the A.G.Z

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Anıl_88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynaların neden yoktu ? Özel bir soru ise cevap vermeyebilirsin.Sırf merakımdan soruyorum.
    Sürati engelliyordur

Şaka bir yana muayene yaptırmanı zaten isteyebilirler. Malum muayeneye uygun olmayan bir şekilde yakalanıp bağlanmış araç...

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    ayna lazımsa ben verebilirim. şu an motorum da 4 ayna var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)