Siz Abilerimin Değerli Bilgilerinizi Bekliyorum ..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Problem çıkarmayacak parçaları ucuz bişey bakıyorsan SS den uzak dur İlk vitesli tecrüben olacak düşecen kalkanacan Grenajlar pahalıya patlar sana
Commuter tarzı bişeye bak Bence ybr,tvs,cbf gibi hem satmasıda kolay olur bunların Hiç olmadı ilk tecrübem az bozulsun ilerde motor aldım ama hiç bişeyinden anlamıyom dersen çin malı al gerçi onlarda pek arıza yapmıyor artık
-
Fiyat aralığı yazarsan daha iyi yardımcı olunur.
-
10 bine kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
eren özer adlı üyeden alıntı
Problem çıkarmayacak parçaları ucuz bişey bakıyorsan SS den uzak dur İlk vitesli tecrüben olacak düşecen kalkanacan Grenajlar pahalıya patlar sana
Commuter tarzı bişeye bak Bence ybr,tvs,cbf gibi hem satmasıda kolay olur bunların Hiç olmadı ilk tecrübem az bozulsun ilerde motor aldım ama hiç bişeyinden anlamıyom dersen çin malı al gerçi onlarda pek arıza yapmıyor artık
Gösterişli bir şey olmasını istiyorum . Vitesli kullanmasını biliyorum zaten ama hiç onunla caddeye otobana vs. çıkmadım . onun için fazla hız yapıp beni ölüme götürmicek ama SS olup ayagımı yerden kesicek bir şeyler..
-
Bu şekilde motosiklete başlayacaksanız başlamayın.Benimde ilk vitesli motorum yeni kasa cbr 125 di.9000 km de elimde olmayan bi sebepten dolayı yatırdım motoru bi kez.Düşücem diye başlarsanız eyvah eyvah.Ki cbr 125 in parçalarıda gayet ucuz ( yeni kasadan bahsediyorum ).ön çamurluk 40 küsür kafa grenajı 40 küsür kuyruk grenajı 50 küsür büyük grenajlar 72 lira alt sakal 25 lira
-
He SS istiyorsan Cbr250 Felan bak az bi vitesli tecrüben varsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
Zippo's adlı üyeden alıntı
Bu şekilde motosiklete başlayacaksanız başlamayın.Benimde ilk vitesli motorum yeni kasa cbr 125 di.9000 km de elimde olmayan bi sebepten dolayı yatırdım motoru bi kez.Düşücem diye başlarsanız eyvah eyvah.Ki cbr 125 in parçalarıda gayet ucuz ( yeni kasadan bahsediyorum ).ön çamurluk 40 küsür kafa grenajı 40 küsür kuyruk grenajı 50 küsür büyük grenajlar 72 lira alt sakal 25 lira
Ciddimisin bu kadar ucuz olduğu konusunda Çin malları ile aynı fiyat neredeyse Orjinal dimi bide
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Peki benim için hangi motor uygun , konuya hakim oldugunu diğer konu başlıkları altında bir çok kez adını gördüm artık rüyalarıma bile gircektin o derece bende öyle düşünüyorum düşmekten veya ondan bundan korkmuyorum ama beni aşmıcak bir şey istiyorum..
-
-
He SS istiyorsan Cbr250 Felan bak az bi vitesli tecrüben varsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
Ciddimisin bu kadar ucuz olduğu konusunda Çin malları ile aynı fiyat neredeyse Orjinal dimi bide
Ciddiyim,daha kendim yeni değiştirdim bu parçalar.2011 model tri color.orjinal parçalar servisten
---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
rapcib adlı üyeden alıntı
Peki benim için hangi motor uygun , konuya hakim oldugunu diğer konu başlıkları altında bir çok kez adını gördüm artık rüyalarıma bile gircektin o derece bende öyle düşünüyorum düşmekten veya ondan bundan korkmuyorum ama beni aşmıcak bir şey istiyorum..
Bütçen 10 binse direk cbr 250 den başla
-
Pain adlı üyeden alıntı
teşkkr ederim inceliyorum...
-
Cbr 125 veya 250 olabilir
SS'den kadar iyi bi motor daha var ; Suzuki INAZUMA 250 bi bak derim onada
-
EverHarD* adlı üyeden alıntı
Cbr 125 veya 250 olabilir
SS'den kadar iyi bi motor daha var ; Suzuki INAZUMA 250 bi bak derim onada
tşk ederim ..
-- kulanan bilen serviste sıkıntısı iyi kötü paylaşımda bulabilcek olan varsa yazabilir mi .. :/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)