2. El alacağım fakat tanıdık bir usta yok
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
4 aydır çalışıyorm biraz sabrettik şimdi motor icin parayı denkleştirdim
Cbr 250 alacağım tanıdık bi usta yok yani bende motordan cok anlamam kadıköy civarında tanıdık bir ustası olan var mı acaba ve ya bana yardımcı olabilecek biri ücreti mukabilinde
Yardımcı olabilirseniz sevinirim İyi günler
Reklamlar
-
Yetkili servisler ekspertiz yapar. Ayrıca eski bir forum üyesinin servisi var, yardımcı olur sanıyorum; http://www.motosiklet.net/forum/ince...ir-servis.html
-
Peki ustam bana kaça patlar acaba böyle bir kontrol? Elimde avucumda ne varsa motor a verdim cok fazla para kalmadı anlayacağın
-
Şimdiden Hayırlı Olsun Diyelim ..
-
ustaya gerek yok. Motordan iyi anlayan birini bul, rica et gidin beraber bakın motora. Bi kullanın hatta. Cbr 250 çıkalı 1.5 yıl oldu. Daha tazeler zaten. Kazalımı değilmi ona bakın. Kolay gelsin.
-
-
rapcib saolasın ustam teşekkür ediyorum
adem80 cevabın icin teşekkür ediyorum motordan anlayan kişiler var etrafımda tabi ama hepsi biraz uçuk birisi cbr125 ile 180 bastığını iddaa ediyor diğeri mobiletle ninjayı geçtiğini filan demek istediğim güvenebileceğim birisi yok etrafımda
martdan beri haftasonları ekstraya , mayısın 20sinden beri full calısıyorum bazı günler 20 saat çalıştıgım oluyor tamamen alınteri ile alacağım motoru yani üçkağıtcının birine denk gelirsem diye korkuyorum paraya değil emeğime acırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
samsam teşekkür ediyorum ustam saolasın
-
yetkili servisleri telefonla arayıp konu hakkında bilgi alabilirsin. maliyeti belki biraz yüksek olabilir fakat sana iş emri açarak motorun hakkında yazılı belge vermiş olurlar. bir sorunla karşılaştığında yasal olarak karşında muhattap bulabilirsin. ayrıca alacağın motorun yetkili servis kayıtlarını görerek önceki işlemler hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
-
vlad1462
öyle bi durumda mesuliyet kabul ediyorlar mı ki ?
üstüne bi sorumluluk almış olur onun icin en ufak bile hatada bunun değişmesi lazım vsvs. türü masraf cıkartırlar bence
-
ekspertiz raporu vardır ellerinde. bakılacak belli başlı noktaları inceler ve sana yazılı olarak durumubildirirler. bunun yanında balata azalmıştır, bakım zamanı yaklaşmştır gibi tavsiyede bulunurlar, senin işine gelirse yaptırırsın. dediğim gibi önce telefonda bilgi al. kaça yapıyorlar, nelerine bakıyolar, eksper raporu tarzında ''bu motoru alabilirsin'' gibisinden kağıt veriyorlarmı. her yetkili servis yapmayabilir. işin sonunda mesuliyet alıyorlar ve hepsi bu mesuliyeti almayabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)