Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bütceme Göre Kask Önerisi

REKLAM ALANI

Arkadaşlar kask almaya karar verdim. Bütcem 100-130 TL arasında bunun üstüne çıkamıyorum malasef. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz kasklar nelerdir. Kapalı kask tercihimdir. Benim gözüme bu çarptı ama ilgilinen arkadaşlar daha iyi bilirler. http://www.feyizoglu.com/FF351-Evil-...k_47033.html#2

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    bunu almayı bende planlıyorum ama, ölçülerini nerden bilicez hangi boyutta almamız gerektiğini. LS2 iyidir ama hem fiyat hemde fiyata göre kalite açısından
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Iyi besili vatandas boyutlarindaysaniz XL beden alacaksaniz. Cok koca kafali degilim 1.82 boya gore gayet orantili kafam olmasina ragmen XL beden FF351 anca geliyor. Yanaklar fazla sikarsa disleriniz yanak icini keser hatta bende sikmadigi halde kesiyo arada bi.

Beden konusu sıkıntılı tabi. Ben bi mağazada denemiştm farklı bi markanın M bedeni büyük gelmişti bende şaşırdım. Sonra ölçü tablosu var ona baktım 56 çıktı. 56 S oluyomuş. Sipariş verirken S alıcam.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    o fiyatlara Lazer marka kask bulabilirsiniz.

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    LS2 kasklar iyimidir ? Bende ls2 marka kask kullaniyorum , esime AGV marka kask aldim internete girdim bir baktim 3 katmanli bir kaskmis. Birde bu katman isi cikti Sizin kaskiniz kac katmanli ?
    Gorus acisi olarak daha genis oldugu icin ben acik kasklari daha cok begeniyorum scooter kullanirken ceneyi korumamasi tabi cok buyuk bir dezavantaj ama okudugum bir yabanci makalede her iksininde avantaji ve dezavantaji oldugu icin bu daha guvenli diye bir ayrim yapmamislar.
    En guvenli kask sizin icinde rahat ettiginiz ve uygun belgelere sahib kasktir bence

Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B 2011
    Kaskları denemeden almayın derım.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    valla fiyata göre iyidir dedim tabi bende yoksa almak istedikten sonra kask çok aslında uygun fiyatlı denenmiş güzel bir kask önerebilecek olursa bizde dikkate alırız tabi
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Galiba LS2'nin bahsettiğim modelini alıcam. Bu bütceye göre LS2 güvenlik için yeterli sanırım.

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    http://www.facebook.com/photo.php?fb...e=3&permPage=1
    çok paraya gerek yok piyasada hemde çene açılır ki kullanıyorum 5-6 aydır 60-80 tl piyasada
    JIX kask Çene açılır
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    düşünmeden ls2 alabilirsin
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2012 esd :)
    Xs kullanıyorum bende + siyah kask camı taktım 10 numara oldu

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı c90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.facebook.com/photo.php?fb...e=3&permPage=1
    çok paraya gerek yok piyasada hemde çene açılır ki kullanıyorum 5-6 aydır 60-80 tl piyasada
    JIX kask Çene açılır
    Tabi canım,çok paraya gerek yok.Al 50-60 liralık.He bide çene açılırmış,onlar daha güvenli oluyo dimi ? Hey Allah ım.Kapalı kask her zaman daha güvenlidir.Taktığın kaskın Allah korusun bi kaza anında seni korumayacağının farkındasın dimi.

Sakın bütçen 120 130 tl iken daha ucuzunu arama.Bu arkadaşın yazdığı yorumuda ciddiye alma.
    rahmi34 ve Reqality bunu beğendiler.

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    alın elinize mezura kafanızın çevresini cm olarak ölçün xl 55-60 cm arasıydı sanırım

bi de bu kaskın vizörüne film çektirsek arabadakilerdeki gibi görüntü kalitesi düşer mi ?
    Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !

Motosikleti
    yok
    kardes what!s your .uckin problem ya film cektırcekmıs bıde set tak...

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı muhammedtml adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kask almaya karar verdim. Bütcem 100-130 TL arasında bunun üstüne çıkamıyorum malasef. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz kasklar nelerdir. Kapalı kask tercihimdir. Benim gözüme bu çarptı ama ilgilinen arkadaşlar daha iyi bilirler. http://www.feyizoglu.com/FF351-Evil-...k_47033.html#2
    Belirtmiş olduğunuz kask, sharp testlerin de mono model olarak geçmektedir ve 4 yıldızı vardır. O bütçeye alabileceğiniz en iyi kask bana göre. Çevremde iki arkadaşım kullanmaktadır. Adı sanı olmayan, ne olduğu belirsiz kasklara para verip, güvenliğinizi riske etmeyin.

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-mono
    Önce emniyet, sonra hareket...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    LS2 ; Gercekten güzel modelli ve kaliteli kask yapıyor. Fakat biraz rahat olmayabiliyor bazı modelleri. Bu cok da önemli değil aslında
    O fiyata LS2 veya VENOM ' dan baska modellere bakmam ben olsam...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    2 Yıldır LS2 Kullanıyorum ve bi kere bile pişman olmadıgım aldıgıma dair .
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Peki arkadaşlar resimlerde ön camı siyah görünüyo bunu değiştirebilirmiyiz yada siyah olması güneş olmayan günlerde sıkıntı yaratır mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi canım,çok paraya gerek yok.Al 50-60 liralık.He bide çene açılırmış,onlar daha güvenli oluyo dimi ? Hey Allah ım.Kapalı kask her zaman daha güvenlidir.Taktığın kaskın Allah korusun bi kaza anında seni korumayacağının farkındasın dimi.

Sakın bütçen 120 130 tl iken daha ucuzunu arama.Bu arkadaşın yazdığı yorumuda ciddiye alma.
    Hocam 60 lira cebimde kalacak diye canımı tehlikeye atamam. Yeri gelmişken bi olay anlatayım. Ben motoru şehir dışından aldım. Aldığım arkadaşa rica ettim sen getirebilir misin diye oda kabul etti. Neyse geldiğinde başında bi kask vardı giderken bana bıraktı. Dedim hocam ben takmam bunu sonuçta kişisel eşya öyle kullanılmaz dedim. Olsun dursun yinede dedi. Gittikten sonra kullanmayacağım için kaskı test etmek istedim Yere vurmamla kaskın ikiye ayrılması bir oldu. Çokta sert vurmadım aslında. Ve kaskın içinden beyaz köpükler olurya onlardan çıktı. O gün anladım işte ucuz kaskın neden alınmaması gerektiğini

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Parayı veren düdüğü çalar bu paraya bu kasklar var işte

10 lirayada kask var örnek Vivi
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)