Merhaba Tüm Mt ailesi.Motorsikletimi alalı neredeyse1 ay oldu ve ben 1000 kmyi tamamladım.
Size kendi izlenimlerimi paylaşıcam.
Öncelikle 3 yıl honda activa ve 250 km cbf 150 tecrübem var.Bu motoru alırken herkes dikkkatli ol büyük motorsiklet diye gözümü korkutsada ben hiç zorluk çekmedim.Ağır ama benim fiziğime uygun(1.90boy 120 kilo) alışma süreci sorunsuz geçti.
Tip ve duruş olarak çok hoşuma gidiyor.(Benim ilk yüksek cc motorum olduğu içinmidir bilmem
)
Oturuş tarzı olarak dik ama ayaklar biraz geride kalıyor.Çok az racing gibi geliyor bana.
100 km nin üstünde ön cam olmasına rağmen rüzgarı oldukça çok hissediyorsunuz.
Frenleri bana gayet yeterli geldi.Frene bastığımda kitlemeden duruyor.
Servis maliyeti olarak yaptığım tek masraf arka fren balatalarını değiştirdim.110tl tuttu.
Motor 500 cc gerçekten çok seri ve kıvrak motor.İlk çalışmadan itibaren gücünü hissettiriyor.Fakat bana biraz fazla yakıyor gibi geldi.Sakin kullanımda 100/5..Agresif kullanımda ise 100/6,5-7 civarı çıkıyor. Ama verdiği haza bence değer.
En güzel yanı arabaların sıkıştırmasına maruz kalmıyorsunuz gerçekten motor yüksek olduğu için kendisini belli ediyo.
Şimdilik benden bu kadar farklı yorum ve önerileri olanların yorumlarını bekliyorum. Herkesin tekerii düz bassın inş.