çocukken ben de bi bmx vardı arka fren benim sağ ayağın topuğuydu.
hemen sağ ayak ( kişiye bağlı ) arka tekerin üstünen kuvvetli olmak suretiyle bastırılır.ve fren yapılıt
çocukken ben de bi bmx vardı arka fren benim sağ ayağın topuğuydu.
hemen sağ ayak ( kişiye bağlı ) arka tekerin üstünen kuvvetli olmak suretiyle bastırılır.ve fren yapılıt
OKAN aBİİİİİ bu kütölüğü yapma bana abiiiii
Beni yalnız bırakma bu alcak hayatla
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
mrb arkdaşlar ben olsaydım iniş aşağıya frenler tutmasaydı vites küçültürdüm aklıma ilk gelecek olan bu olurdu herhaldee sağolunn
Mustafa abi scooter varsa hangi vitesi küçteceksin
___KILIÇ___
Alooo yeni fikirler
׺°”˜`”°º× ◊º°‘¨ вєη ѕєηι çöℓ∂є ѕυ σяuçтα ιѕє єкмєк gιвι вєкℓє∂ιм αмα ѕєη ηє уαρтıη ¨‘°º◊ ׺°”˜`”°º× ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __
motorla hız yapanların beyni asfaltta kalır yarın veya öbür gün trafik kurallarına uymayankilerinde diğerleri bir şekil kurtulurlar beter bir şey olmaz ise .
motor tavsiye edilecek şey değil .motor sitesinde trafik kelimesinde alkol reklamı çıkması garip değil mi
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
hemşerim, eğer iniş aşağa giderken motorun freni tutmuyorsa ve tehlike çanları çalıyorsa o zaman daha fazla hızlanmadan motoru baryerlere süreterek yavaşlatma ve durdurma yada hiç bir şey bilmiyorsan yan yatırarak durdurma
bunu daha önce birileri yazdıysa bilemem tabi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
öncelikle pisikopat mısın demek istiyorum
abi yolun sonu uçurumsa niye basıyosun
firenlerin tutsun tutmasın eger sonu uçurum olan bi yolda basıp sonunda durmak senin fantezinse abi durma, trafikteki diger insanları kurtarmış ol
Arkadaşımız vefat etmiştir... bakınız
Allah mekanını cennet eylesin Ertuğrul gittin yorumların kaldı...
Hasan..
aman ben kendimi kurtarıyimde cana geliceğine mala gelsin motoru altımdan atarım kurtulurum çok geç farkedersem arkadaşların dediği gibi kelime-i şahadetimi getiririm siz sağ ben selamet
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
Yallah bismillah atlarsın aşağıya kısmet bu yara alır almazsın o şansına kalmış.
paraşütün ipini çekerim
sen şimdi hadi paraşütün açılmazsa dersin
Vallahi böyle durumlar için düğmeye bastığın zaman yanlardan dışa doğru açılan iki kanat taktırır ve koltuk altınada bir roket olay bitti işte mutlu son ne maddi ne manevi hasar tavsiye edilir....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)