mirene basarım.
mirene basarım.
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
bire tak birader olmadı atla motorun üstünden
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
geri vitese takarım.
olmadı ghostrider hayabusadaki gibiyada nasreddin hoca teknigi motora ters binerim.
olmadı gazı köklerim uçuşun zenki çıksın :
frenler tutmasa eeee naaaparımmm ç.k ü tutarım ehehehehe
hocam yunus polislere atlamayı öğretirlermiş ilk önce baktınki kurtaramıcan motoru sakın düşünme hemen yan yatıp sırtın yere gelsin .. tabi montun ve belliğin olmalı ... sende yerde kayarken daha emniyette olursun..
bana böyle dediler
koluna taktığın kask kafanı korumaz
mkmemory adlı üyeden alıntı
Dostum zaten frenler tutmuyor .
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Ne güzel amma geyik yapmışınız...diyelimki iki frende aynı anda bozuldu motorfreni var bırak 1 e atmayı 3 te bile güvenli şekilde yokuşu tamamlayabilirsin ama zincirde koptu(yada hangi aktarma organı varsa)motoru altta ayak kalmıycak şekilde yatırıp üstüne çıkmak en iyisi.Sürtünmesi bitip duruncada inersin hiçbişey olmadan bunun yapıldığı bir gösteri videosu izlemiştim
Biliyorsan adresini yolla sana beahgoktug_vet adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
ylmzzz adlı üyeden alıntı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
macrol 500 adlı üyeden alıntı
+1
geyiğin de böylesi olmaz diyenlere müjde!!!! çok komik şeyler yazmışsınız arkadaşlar yaw ben olsam hızımı arttırmadan vites küçğltmeyi denerim
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
motordan atlarım bir kaç takla atarım uçuruma gelmeden durmayı umalım gerisi allaha kalmış
Born To be wild
valla televizyonda izlemiştim be abi ama bir araştırayım googledan
walla bu tip durumlarda hiç yalnız kalmıyorum ben, sağolsun bir anda kurtarıcı arkadaşım yusuf olaya el koyuyor Bana sadece ona seslenmek kalıyor YUSUF YUSUF
çok film izliyorsunuzgoktug_vet adlı üyeden alıntı
aynı anda birbirinden bağımsız iki frende bozuluyorsa bi de zincir kopuyorsa boşuna uğraşmayın. azrail peşinizde
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bu soruya bir cevapta benden madem iki fren de devreden çıktı diye düşünüyoruz bencede böyle durumlar için yanımızda paraşüt bulundurmalıyız açı ver uçu ver
SpearHEAD adlı üyeden alıntı
Kask yoksa kafa göz gider ama
___KILIÇ___
Küçükken bisiklette ayakla fren yapardık ya onu denerim o da işe yaramazsa motordan atlarım(tabi sen motora bağlısın falan da dersin o da senin fantazin o nu da sen düşün )
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
arkadaşlar ne ayğınızı sokun janta ne ayğnızı sürtün tekere evinizde ytağınızın üzerinde veya halının üzerinde allah göstermesin ama motorda düşer gibi çalışın hiç olmazsa olursa öyle bi durum salarsınız kendinizi
benim öyle bi kazam olmuştu biraz hızlı gidiyodum önüme aniden araba çıktı ara sokaktan 2 firenide kökledim adam dönemedi kamyondu bu arada sonra yolu tamamen kapattı motoru yan getirdim o kaydı arkasındanda ben bel kaskı ve dizliklerin önemini o an anladım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)