[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
motorun üzerinde ayağa kalkarım yukardaki ağacın dalına tutunurum o hızla ağacın dalında 360 derece bir kaç dönüş yaptıktan sonra ellerimi bırakır havada 6 7 takla atıp kuş gibi yere konarım, cüneyt arkın at ile aynısını yapıyorsa biz neden motor ile yapamayalım
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
ben en çok botu tekere sokmayı sevdim... elaltında çomak varsa o da olur!
tam yeri geldi bi fıkra yazalım
temel uçak pilotu; seyahat ederken uçak hava boşluğuna giriyor yolcularda bi telaş temel hemen mikrofondan anons yapıyor:
- tikkat tikkat kaptanınız konuşayi telaşa mahal yok durum düzeltilmiştir.
biraz sonra gene bir hava boşluğu gene yolcularda telaş temel gene almış mikrofonu:
- tikkat tikkat kaptanınız konuşayi telaşa mahal yok durum düzeltilmiştir.
yolcular sakinleşir ama birazdan daha büyük bir hava boşluğu uçak düştü düşecek yolcularda büyük panik gene temel almış mikrofonu:
- tikkat tikkat kaptanınız konuşayi Eşhedü en la İlahe İllAllah .......
tabiiki motor freni yapacan olmadı atacan kendini aşağıya.
makine hocam olaya bi el at çomak momak diyolar
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
Bu gibi durumlarda motorcular için airbag vardı fuarda
Ama sırtüstü düşmeniz lazım yoksa işe yaramıyo, alınca 3 derste sırtüstü düşme tekniği dersi aikido hocaları tarafından veriliyormuş
Four wheels good , two wheels better...
ne gerek var hava yastığına falan hem hava yastığı olması şartmı bedavaya şöyle yapabiliriz evdeki yastıklardan iki tanesini biri önümüze biri arkamıza gelecek şekilde bağlarız böylece sırt üstü düşmemizede gerek kalmaz paramızda bizde kalır not:kefenlere cep diktirin kalan paraları koyarsınız
Ya kafası üstüne düşersen ne olacak he he he he
baba ne duruyosun derim kendi kendime, veririm gazı veririm gazı hiç olmazsa uçuşun zevkini alırım (belki bu arada uçurumun karşı kıyısı varsa orada kurtarma şansımız da olabilir )
yoksa mantık sınırları içinde en uygunu eyong'un belirttiğidir tabi.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
aynen motoru salarsın altından motor gitsin ne kadarda olsa cana gelcene mala gelsin ama tabi ucurum gibi bir yerdeysen motor ferni yaparak durabiliyosan durursun ama egrki motoru altımdan bırakmam diyorsan ozaman eşhedü enla ilaheilallah ve işhedüenla muhemmedan resul allah demekten baska caren yok
Abi mesela dedik uçdunuz yaa ne gazı köklemesi yavaş atla motordan yaa ___KILIÇ___ Artık G.Antep deyimmmm
motor yavas ise pek problem yoq vites kucultup durdurabilirsin ama hızlı isen tek cozum atlaman ama atlarken dikkat ette motorda senin ustunde kalmasın
+1onenight adlı üyeden alıntı
ölüm arpadan olsun gazı sonuna kadar açarım....
hehehe tüm arkadaşların mesajları okudum sırıtarak, eğlendik valla saol KILIÇ kardeş,
geyik bi yana ben BENZERİ bişiyi sene 97 de yaşadım, altımdaki 80 cc piaggio scooter di, kıza hava atcam diye, dar bi sokakta yokuş aşağı son gaz indim, (piaggioların kalitesini bilenler vardır aranızda, mükemmel aletlerdir) nitekim anlık gelişti olay, yokuşun sonunda T oluo ya yol, bi baktım o sana yağı TIR larından biri geçio ağır ve aheste, panikle beraber bir arka fren derken motor arkasını sağa ve sonrada aşağıya atıp sol tarafına yattı sürüklenmeye başladı, motor ayrı ben ayrı şekilde altından camdaki kızın çığlıkları eşliğinde karşıdaki apartmanın merdivenlerine çarptık yatık halde, kalktığımda ALLAHIMA şükür biaz deri montumun sol kolu ve omzu parçalanmıştı, kot pantalonda da azıcık, motor da ise sadece ayna da ve grenajda derin çizikler, eee piaggio koydumu bile zor dağılıo alet işte böyle, ama şunu söylemek istiyorum, tekniğin ne olursa olsun, motorun ne olursa olsun, ALLAH vermeyecekse sen de çekmiyorsun, sanırım hçi kimseyi ayırmadan bol bol sadaka dağıtmalı düşkünleri bulup aramalı ayağımıza gelmelerini beklememeliyiz. Kazasız sürüşler dilerim.
öle bi durumda en doğru karar bana göre şahadet getirip kendimi yere bırakmak olur. Malum scooterlerde motor fireni yok
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Geçmiş olsun kardeşnot_fear adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
yaratıcı bi arkadaşvedat kaya adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Akira adlı üyeden alıntı
Gece vakti eyüeeheheheahh diye güldürdün beni arkadaşım
dedikleri gibi botu sokarım arka janta ,hizli bir karar anı ,olmadı 2.bot da sokulur one,yada arkaya oteki botun yanına.olumden kurtulunur.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)