Arkadaslar bu gunlerde forumu biraz pasif goruyorum.hadi herkez motorla basindan gecen mutlu komik heycanli anlari anlatsin.foto varsa daha iyi olur
Arkadaslar bu gunlerde forumu biraz pasif goruyorum.hadi herkez motorla basindan gecen mutlu komik heycanli anlari anlatsin.foto varsa daha iyi olur
Dün motorumla dağa çıktım harikaydı akşam yıkattım, garajda ses sistemiyle uğraştım. hala yapamadım. yarın yedek aküyle deniyicem.
Bugün bir de teyp aldım motora.
sopalık bir vatandaş beyaz bir araçla arkamdan geliyor önümdede honda araba var bende apaçilik yok şehiriçi tek yön bende hondanın arkasından ağır ağır gidiyorum 35 km gibi bana kenara çekilmem için korna çaldı (hondanın önü açık )ulan senin araban benim motordan hızlımı yada daha ufakmıda yol istiyon sonra nereye gidecen hondada yol verse gideceği 300 m sonra araçlar konvoy adam arabayı scooterin kıçına dayadı bende sağdan bir yapıştırdım tamgazı 100 km yi geçirdim mermi mermi ne honda kaldı nede beyaz araba ama benim evin önüne geldim (olayı yaşadığım yerle ev arası 500 m gibi )ve durdum oğlanla motordan indik bayaz araba geçti o esnada içindeki puşt ailesiyle birlikte bana bakıyor lan g.... şehiriçinde yoğun trafikte korna çalmanın alemi ne nereye gidecen uçacanmı altımdakide 500 lük ufak zannetti herhalde
motosiklet birlik beraberlik işi
yolda arkadaşımın benzin bitince itekleyerek benzinliğe götürmek zorunda kalmıştı
bende benzin var
baktım itekleyip duruyor motoru bende kontağı kapattım aldım elime
o küfrediyor ben gülüyorum
aslında mal motorcular başlığınada uyar benim bu olay
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
bugün şirketin ofisine gittim çankayaya sağolsun hanın güvenlikçi abileri kaldırmışlar benim motoru aşağıya indim bir de ne göreyim motor yok oraya koş buraya koş yok dedim çaldılar herhalde ama nasıl üzüldüm ağlıcam zor duruyorum kimsede birşey çaktırmıyor şirketten arkadaşlar indi aşagıya arkadaşlar diyor polisi arayalım kaş göz yapıyorlarmış aramayın diye derken bir gülme koptu arkamdan baktım motoru sokmuşlar hanın içine gizlemişler bir güzel. cıkarıp getirdiler nasıl sevindim evladımı bulmuş gibi bütün gün hanın etrafında beni söyleyip gülmüşler ...
100'lük moped'le istanbuldan tekirdağa gidip aynı gün yağmur altında geri dönüp motoru evin önüne tek parça halde ve çalışır durumda getirmek
Bende anlatayim bari.bugun mondiale gittim ilgilenen abi tanidik artik baya dost olduk :D konusmuyo bile artik hos geldin diyo hemen mcx le driftin yanina gidiyo artik ben cikartiyom ortaya :D kirmizi mcx yoktu ellerinde gelmis denemeden olmaz :D oturdum orasini burasini karistiryom debriyaja geldim bos sallaniyo freni kopmus bisikletin olur ya oyle.abiye dedim sen mi bozdun dedi 2kova kaynar su bas asagi :D o gene saka yapmis hicte belirtmiyo.sonra servise bakima gitmemis daha :D adam artik hediye edicek o duruma geldik