Motorumla bugün çılgınca şeyler yaptım paylaşayım dedim.
http://youtu.be/aS0qPLblpCg
Gerçekten süper motor suyun içinde bile çalışıyo
video amatör maksat paylaşım olsun.
Motorumla bugün çılgınca şeyler yaptım paylaşayım dedim.
http://youtu.be/aS0qPLblpCg
Gerçekten süper motor suyun içinde bile çalışıyo
video amatör maksat paylaşım olsun.
Konu basligini motorumu nasil parcalarim veya zarar veririm olarak degistir bence Senin yapmak istdigin cross sevdasini bizim zamanimizin DT 125 vb cross motorlarla denemende fayda var. Zavalli scooterin sucu ne ? Moturun ustunde degilken tam gaz acik olduda tutundu o lastikler motor ok gibi firlar elinden Motorunu gercekten cok seviyorsan asfaltta olmasi gerektigi yerde videolarini cekip goster bize.
Lastiklerinede motorunada paranada yazik !
Bi de sor bakalım o motor seni seviyo mu
Sonuçta sen offroad yapmışsın ama motorun yapamamış.
Scooter ile bu işin neden olmayacağını kanıtlayan güzel bir video, tebrikler
Arka lastik patlak zaten öyle biniyorum bişiler yapmaya çalıştım da, biraz motoru becermişim gibi
Arka lastiği değiştirmisindir bundan sonra sanırım tam cross motorla girilecek yermiş yalnız
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
aslında olay şöyle gerçekleşti;
Arkdaşla köye gidiyoduk, sonra yolun kenarında mola verelim gibi bişi dedik. Sonra şurdan ineyim şurdan çıkayım derken, motoru becermiş oldum en sonda başka bir yerde çay gördüm ordan geçeyim dedim, bu yani
Sen o arkadasin gazina gelip bir daha bence motorunu boyle hor kullanma. Plakan da kabak gibi ortada 2 el satmak istediginde alicilar bu video yu izletir valla sana
Motor benim degil ama o taslik alanda can cekismis kymco.
pizzacılarda drift yapar genelde agilitylerle
nasıl olsa motor şirketin
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
Videodaki adam pis gülmüş
Agilitiylerle her şey yapılır. Sağlam motor.
vazgeç bu sevdadan adamım yada kendine kısa zamanda bi cross al :D
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
Mal senin zevk senin Keyfine bak.. İyi vakit geçirmiş sesleriniz den bayağı eğlendiğiniz ortada
....
başlığı değiştir
motorumu sevmiyrum
onu sevmediğimden parçalamak ve bozmak için elimden geleni ardıma koymuyorum olmalı
benim motorumun ismi KARAKAÇAN ona böyle davransam bana çook kızardı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Ben bu video yu daha çnce izledim sanki?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)