kafama çok fazla takılmaya başladı. en yakın zamanda gidip tam teşekkürlü bi hastane de herşey dahil bi check up yaptırmam lazım...
kafama çok fazla takılmaya başladı. en yakın zamanda gidip tam teşekkürlü bi hastane de herşey dahil bi check up yaptırmam lazım...
2M is my life
Music & Motorcycle
hocam yanlış anlamayın ama bende öyleyim ve ben kalp hastasıyım o yüzden alamıyorum ki zaten bana yasakta kilo almak.ama bağırsaklarda kurtçuklar da olabilir bence bir doktora görünün derim.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
birincisi hormonal bozukluklar,
ikincisi 12 parmak bağırsağı başta gelmek üzere sindirim sist. bozuklukları,
üçüncüsü bağırsak kurdu gibi asalaklar,
dördüncüsü guatrİ (sanırım 1. maddenin dahilinde),
beşincisi dolaşım bozuklukları,
altıncısı metebolizma hızı ve yaşam şekli...
bunlar bildiğim kadarıyla kilo alıp vermede çok etkili...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Geçmiş olsun,, da bunu konu dışına açmanız daha makul olmaz mıydı?
#sürenadam
konuyu dogru yere acmis, konu moto-sohbete donmus, kim kiminle nerede, kac kere, en guzeli tek eslilik
aslinda zayif beden gucludur, kafaya takma ama duzenli testleri de ihmak etme, universite ogrencileri icin ucretsiz devlet hastaneleri bildigim kadari ile, ben hasta iken 2-3 ay yatmistim ve onlarca test yapilmisti bana, ucret odememistim;
kardeş 10-15 yıl sonra bu günleri hatırlayıp bu fazla kiloları nasıl atacağım diye düşünürsün
kilo alıyım da atmasam da olur boyum uzun olduğu için kaldırırım kiloyu şişman değil de kalıplı dururum
2M is my life
Music & Motorcycle
zeki alasya tuluma cep diktirip altınları ceplere dolduruyodu. Öyle bişeyler denemelisin
Denerim
2M is my life
Music & Motorcycle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)