Motosikletli Kaplumbağa...
cc büyük olunca fırsat buldukça asılıyosun abi(gaza) hayatın gerçekleri bunlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
bu sitede de ideal kilomun 84 olduğu yazmakta. ortalama 18 kilo kadar eksiğim var
2M is my life
Music & Motorcycle
Troid ve trombositlere baktır.Benim aşırı hızlı çalışıyor.33 yaşındayım kilom 56.Bi şikayetim yok,memnunum.Baba tarafında bu olay çok,genetik yani.Hepsi ince uzunArada iş yoğunluğundan 1-2 kilo veririm ama genelde kilo sabit.Allah şifası olmayan hastalık vermesin.Zayıf olmanın bi sakıncası yok.Ama içinin rahatlığı açısından test yaptır.Kafaya takarsan olmaz.
belirtilerini okuyunca içime büyük bi kurt düştü. sadece fazla kilo kaybı değil başıma gelen yada benim psikolojik olarak geldiğini düşündüğüm bi kaç tane daha belirti var. söylediğin gibi tam teşekkürlü bi hastanede test yaptırmak en iyisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
geniş çaplı bi test yaptırmalıyım sanırım.
2M is my life
Music & Motorcycle
MotorKafa nın bahsettiği durum yoksa başında umarım yoktur Metabolizman hızlı çalışıyor yaşından dolayı, spor yapman kilonu olumlu yönde etkileyecektir.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Bizde boyunu ve kilo sorununu konu dışı yerine moto-sohbette konu açanlara karşı sempati duymuyoruz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
atatürk ne demiş çok yiyen değil az yiyen kilo alır. az ye kardeşim vücudunu bi soba gibi düşün sobaya odun attıkça daha çok yanar sen de yemek yedikçe zayıflarsın.sobaya odun atmayınca söner sende az yemek yersen kilo alırsın. not:mens health'den alıntıdır
"Spor yap" kısmını önemse.. Ben kuru dal yapragı iken (64 kg), sporla (body building) 2 ayda sanıyorum 70 olmuştum. Sonra askere gittim, acemi birliği beni 74 yaptı. Şimdi 90'ım, 5 kilo vermek istiyorum. Oysa boy aynı boy..
edit : spor yaptıgını söyledigin kısmı gözden kaçırmışım.. artık tavsiyem yok..
insan hayatının gereğidir eğer evli değilsen ve cinsen hayatın varsa sürekli HIV kontrolü yaptırmalısın. Korunmalı olsan bile, Bence de kesinlikle bi HIV virüsü yaptır. Yalnız HIV belirtisi hemen belli olmaz en erken 3 ay içinde test sonuçlarında görülebilmektedir. Ben her 6 ayda bir düzenli yaptırırım haberin olsun. Aynı şekilde bende kilo alamıyorum üstelil kolayda kilo veriyorum. Metabolizmamızda motorlarımıza ayak uydurmuş durumda hızlılar yapacak birşey yok
Who's gonna stop us!
Devlet hastanelerinde yaptırabiliyorsun 40-50 tl arasında bi miktar para ödeyerek kapsamlı HIV testi ve ek olarak hepatit marker testinin tamamımı yaptırmış oluyorsun. Sağlık için 50 tl büyük bir miktar değil bence )
Who's gonna stop us!
Kardeş bu kadar takma kafaya.Senin yaşlarındayken ben de dal gibiydim.Millet dalga geçerdi annen sana yemek yapmıyo mu diye.Şimdi kilo 103.
Condom dünyaya condom
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Bu başlığı okuyunca bi arkadaşım aklıma geldi. Arkadaşım hayatında ilk kez biriyle beraber olmuş (cinsel manada) Sora vay efendim başım ağrıyo ateşim var, 4 kilo verdim falan aradan bikaç gün geçti meğer çocuk ishalmiş O ara iştahı yoktu böyle bir hadise cereyan edince gereksiz yere kıllandı Ha şunuda söyleyeyim ben çok eşli bir bayanla ilişkiye girmem. Olacaksa düzenli bir ilişkin olacak. Yoksa geri kalan hayatında bayanlardan soğur farklı yönlere gidebilrsin
Mide ve bağırsak parazitleri solucanları var. tenya mıydı neydi. onlar olduğunda kilo alamama ve kilo kaybı, yorgunluk. vs. gibi belirtileri oluyor. bunun da bir kontrolünü yaptır derim..
bi an önce gidip check up yaptır hiv ve hepatitler dahil..
o düşüş iyi bişi değil...
hemde yediğin halde kilo alamıyorsan sıkıntı vardır..
hacı belki de şerit parazıt tenya filan vardır?
burunda kaşıntı, popo da kaşıntı uyurken agzından su geliyor mu?
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)