Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Belki Bilen Vardır

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pek düzenli olmasa da hızlı bi cinsel hayatım var bulunduğum ortam ve çevreden dolayı. ilişki yaşadığım kızların çoğuyla o gün tanışıyorum ve sonra görüşmüyoruz bile ama korunuyorum. sen yine de korkuttun beni ya
    Nedeni belli oldu. İlk msjımda gaza asılma derken altındaki bu motorlardan bahsetmiştim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Motosikletli Kaplumbağa...

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedeni belli oldu. İlk msjımda gaza asılma derken altındaki bu motorlardan bahsetmiştim
    cc büyük olunca fırsat buldukça asılıyosun abi(gaza) hayatın gerçekleri bunlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu sitede de ideal kilomun 84 olduğu yazmakta. ortalama 18 kilo kadar eksiğim var
    2M is my life
    Music & Motorcycle

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Troid ve trombositlere baktır.Benim aşırı hızlı çalışıyor.33 yaşındayım kilom 56.Bi şikayetim yok,memnunum.Baba tarafında bu olay çok,genetik yani.Hepsi ince uzunArada iş yoğunluğundan 1-2 kilo veririm ama genelde kilo sabit.Allah şifası olmayan hastalık vermesin.Zayıf olmanın bi sakıncası yok.Ama içinin rahatlığı açısından test yaptır.Kafaya takarsan olmaz.
    deprogadias bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de 1,79um, kilom 62.
    Ve ben de yiyip içip oturuyorum.
    İşim masa başı, sıfır enerjiyle çalışıyorum.
    Fakat senin durum benden de vahim
    Düzenli bir cinsel hayatın yoksa ve sürekli tanımadığın kişilerle ilişki yaşıyorsan HIV testi yaptır derim.
    Kilo verme aidsin belirtileri arasındadır.
    Genel bilgi için bkz : http://www.aidsbelirtileri.com/
    belirtilerini okuyunca içime büyük bi kurt düştü. sadece fazla kilo kaybı değil başıma gelen yada benim psikolojik olarak geldiğini düşündüğüm bi kaç tane daha belirti var. söylediğin gibi tam teşekkürlü bi hastanede test yaptırmak en iyisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Troid ve trombositlere baktır.Benim aşırı hızlı çalışıyor.33 yaşındayım kilom 56.Bi şikayetim yok,memnunum.Baba tarafında bu olay çok,genetik yani.Hepsi ince uzunArada iş yoğunluğundan 1-2 kilo veririm ama genelde kilo sabit.Allah şifası olmayan hastalık vermesin.Zayıf olmanın bi sakıncası yok.Ama içinin rahatlığı açısından test yaptır.Kafaya takarsan olmaz.
    geniş çaplı bi test yaptırmalıyım sanırım.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MotorKafa nın bahsettiği durum yoksa başında umarım yoktur Metabolizman hızlı çalışıyor yaşından dolayı, spor yapman kilonu olumlu yönde etkileyecektir.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MotorKafa nın bahsettiği durum yoksa başında umarım yoktur Metabolizman hızlı çalışıyor yaşından dolayı, spor yapman kilonu olumlu yönde etkileyecektir.
    vücut geliştirme yaptım, çok uzun süre muay-thai yaptım sonuç hep bilo kaybı. protein tozları vitaminler kullanmama rağmen değişen hiç bişey olmadı
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bizde boyunu ve kilo sorununu konu dışı yerine moto-sohbette konu açanlara karşı sempati duymuyoruz
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizde boyunu ve kilo sorununu konu dışı yerine moto-sohbette konu açanlara karşı sempati duymuyoruz
    sana duyduğun yada duymadığın sempatilerinle mutluluklar
    2M is my life
    Music & Motorcycle

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    atatürk ne demiş çok yiyen değil az yiyen kilo alır. az ye kardeşim vücudunu bi soba gibi düşün sobaya odun attıkça daha çok yanar sen de yemek yedikçe zayıflarsın.sobaya odun atmayınca söner sende az yemek yersen kilo alırsın. not:mens health'den alıntıdır

atiTheSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E Beyaz'2012
    "Spor yap" kısmını önemse.. Ben kuru dal yapragı iken (64 kg), sporla (body building) 2 ayda sanıyorum 70 olmuştum. Sonra askere gittim, acemi birliği beni 74 yaptı. Şimdi 90'ım, 5 kilo vermek istiyorum. Oysa boy aynı boy..

edit : spor yaptıgını söyledigin kısmı gözden kaçırmışım.. artık tavsiyem yok..

Motosikleti
    Yamaha Fazer8 ABS
    insan hayatının gereğidir eğer evli değilsen ve cinsen hayatın varsa sürekli HIV kontrolü yaptırmalısın. Korunmalı olsan bile, Bence de kesinlikle bi HIV virüsü yaptır. Yalnız HIV belirtisi hemen belli olmaz en erken 3 ay içinde test sonuçlarında görülebilmektedir. Ben her 6 ayda bir düzenli yaptırırım haberin olsun. Aynı şekilde bende kilo alamıyorum üstelil kolayda kilo veriyorum. Metabolizmamızda motorlarımıza ayak uydurmuş durumda hızlılar yapacak birşey yok
    Who's gonna stop us!

Motosikleti
    Alıntı çaylak41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insan hayatının gereğidir eğer evli değilsen ve cinsen hayatın varsa sürekli HIV kontrolü yaptırmalısın. Korunmalı olsan bile, Bence de kesinlikle bi HIV virüsü yaptır. Yalnız HIV belirtisi hemen belli olmaz en erken 3 ay içinde test sonuçlarında görülebilmektedir. Ben her 6 ayda bir düzenli yaptırırım haberin olsun. Aynı şekilde bende kilo alamıyorum üstelil kolayda kilo veriyorum. Metabolizmamızda motorlarımıza ayak uydurmuş durumda hızlılar yapacak birşey yok
    bu HIV testini nerede yaptırabilirim? Daha doğrusu en düşük bütçeyle nerede yaptırabilirim? Öğrenci olduğum için yüksek meblağalar veremem
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    Yamaha Fazer8 ABS
    Devlet hastanelerinde yaptırabiliyorsun 40-50 tl arasında bi miktar para ödeyerek kapsamlı HIV testi ve ek olarak hepatit marker testinin tamamımı yaptırmış oluyorsun. Sağlık için 50 tl büyük bir miktar değil bence )
    Who's gonna stop us!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Kardeş bu kadar takma kafaya.Senin yaşlarındayken ben de dal gibiydim.Millet dalga geçerdi annen sana yemek yapmıyo mu diye.Şimdi kilo 103.

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Condom dünyaya condom
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu başlığı okuyunca bi arkadaşım aklıma geldi. Arkadaşım hayatında ilk kez biriyle beraber olmuş (cinsel manada) Sora vay efendim başım ağrıyo ateşim var, 4 kilo verdim falan aradan bikaç gün geçti meğer çocuk ishalmiş O ara iştahı yoktu böyle bir hadise cereyan edince gereksiz yere kıllandı Ha şunuda söyleyeyim ben çok eşli bir bayanla ilişkiye girmem. Olacaksa düzenli bir ilişkin olacak. Yoksa geri kalan hayatında bayanlardan soğur farklı yönlere gidebilrsin
    scorpions_59 bunu beğendi.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Mide ve bağırsak parazitleri solucanları var. tenya mıydı neydi. onlar olduğunda kilo alamama ve kilo kaybı, yorgunluk. vs. gibi belirtileri oluyor. bunun da bir kontrolünü yaptır derim..

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    bi an önce gidip check up yaptır hiv ve hepatitler dahil..
    o düşüş iyi bişi değil...
    hemde yediğin halde kilo alamıyorsan sıkıntı vardır..
    hacı belki de şerit parazıt tenya filan vardır?
    burunda kaşıntı, popo da kaşıntı uyurken agzından su geliyor mu?
    # motosikletle.blogspot

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pek düzenli olmasa da hızlı bi cinsel hayatım var bulunduğum ortam ve çevreden dolayı. ilişki yaşadığım kızların çoğuyla o gün tanışıyorum ve sonra görüşmüyoruz bile ama korunuyorum. sen yine de korkuttun beni ya
    Yıllar sonra kling yine prim yaptı desene
    bu günleride gördümya. mutluyum)
    hastalık yoksa çaren spor yapmaktır.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)