Topuk vitesi yaptık,gaza geldik iyice.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hocam güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.bu tip motorlarda gayet rahat basılabilir topukla vitese ama cuplar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef. tekrar emeğinize sağlık +10
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
Chopper motoru cub'a benzeten ince bir ayrıntı Vitesli motora alıştıktan sonra hiç o topuk pedalını kullanmaya ihtiyaç duymadım. 125cc commuter'ımda topuk pedalını kestim bile.
-
anaconda84 adlı üyeden alıntı
hocam güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.bu tip motorlarda gayet rahat basılabilir topukla vitese ama cuplar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef. tekrar emeğinize sağlık +10
Teşekkür ederim,
cupları bilmem hiç kullanmadım dikkatte etmedim ama diğer motorum cbf150 yede yapıyorum şimdi, onada olabiliyor çokta rahat olacağını düşünüyorum
en azından artık üstü aşınmış ayakkabılara son .))
---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:47 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Chopper motoru cub'a benzeten ince bir ayrıntı
Vitesli motora alıştıktan sonra hiç o topuk pedalını kullanmaya ihtiyaç duymadım. 125cc commuter'ımda topuk pedalını kestim bile.
sanırım chopper dediğiniz motorlara malum sebeplerden hep uzaktan bakmışsınız)
ayrıca bu choper değil cruserdir bilginize..
kimisi yapar kimisi bolkeseden keser atar
sadece shadowlarda yoktur o vites.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Chopper motoru cub'a benzeten ince bir ayrıntı
Vitesli motora alıştıktan sonra hiç o topuk pedalını kullanmaya ihtiyaç duymadım. 125cc commuter'ımda topuk pedalını kestim bile.
O cub'ların cruiser'a benzeme sevdasından olmuş.
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
sanırım chopper dediğiniz motorlara hep uzaktan bakmışsınız)
ayrıca bu choper değil cruserdir bilginize..
kimisi yapar kimisi bolkeseden keser atar
sadece shadowlarda yoktur o vites.
Biliyorum çoğu chopperda var, ama chopper motorlardan çok hoşlanmadığım konusunda haklısınız.
-
-
helal olsun abi çalışmalarını merakla takip ediyorum
-
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
bunları gördüm abim elin baya hamarat bu konularda valla helal diyorum. bizde motor alınca bi el atarsın artık
-
Gayet güzel olmuş emeğinize sağlık
Motosikletimi alır almaz ekletmeyi düşündüğüm detaylardan biriydi.
Kendime biraz zaman tanıdım viteslere alışana kadar. Nedense "yukarı ve aşağa" vitesi yükselt - düşür algısını yaratıyor ama
"ileri ve geri" tam tersi bi çağrışım yapıyor ergonomi açısından. Umarım böyle bir işe kalkışırsam mercimek beynim uyum sağlamamda sıkıntı yaratmaz bana
Özellikle cruiserlara çok yakıştırıyorum, ayağınız koyacak sabit bir tablanız var,
bu durumda bizim noktasal bastığımız ayaklıkta herhangi bir çukurda bile ayağımız esneme yapıyor, seyir halinde arka kola değmemeli hiçbir şekilde fakat kolay da değiştirilebilmeli.
Vistes değiştireceğimiz zaman ayağımızı topuğumuza kadar ayaklık üzerinde ileri sürüyoruz ve değiştirip yerine geri alıyoruz,
topuk vitesi için ayağımızı daha geri götürebileceğimiz biyerde kalmıyor zaten parmak ucundayız, ayak temasını kesmekte doğru olmaz
Bu durumda seyir halide hep topuğumun altında mı olacak topuk vitesi kolu gibi... detayları düşününce tıkanıyorum
Bu konuda CBF inize yapacağınız uygulama çok net ışık tutacak, merakla bekliyorum
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Maşalah elinizden her iş geliyor meslek neydi sizin acaba? Makina Mühendisliği var gibi biraz ?
-
-
bende güzel kek yaparım aslında...ama eminim sen bu konudada beni geçersin...
güzel olmuş...güle güle kullan...
----------------------------------------------------
ayrıca topuk vitesi ayakkabının üstünün çizilmesini çamurlanması vs gibi olumsuzlukları ortadan kaldırır...
ben raptorumu aldığım gün keçke olsaydı demiştim...sen benden çok yaşa haydar abi....
-
bu ara boştasın sanırım abi hergün bişey yapıyorsun.ellerine sağlık,kullanışlı olmuş.cbf'e olabilir çünkü apache'lerde olduğuna göre...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
alışmadım gitti topuk vitesine.... ellerine sağlık....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
-
Abi bütün çalışmalarını inceledim . Helal olsun diyorum bence gerçek motorcu insan böyle olmalı . Motorunun hakkını vermişsin doğrusu . Gönülden tebrik ediyorum . Başka güzel çalışmalarda bekliyorum senden . İyi günler diliyorum
-
F54 adlı üyeden alıntı
sevgili görol abimiz bu çalışmalarından dolayı seni tebrik ederiz
çalışmalarının devamını 4 gözle bekliyoruz
bu çam sakızı çoban armağanı hediyemizde bizden sana güle güle giy eee curezır motora başka tarz ayakkabı gitmez rengide motoruna uygun seçmeye çalıştık umarım sende beğenirsin
http://d1209.hizliresim.com/11/c/cx665.jpg
çizmeler harikaymış,benim motoru sürsem bunlarla olurmu Fatih
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)