"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim
Reklamlar
-
Grup logosu konusunda anlaşıldı, diğer logolara benzemeyen sadede ama supermoto logosundaki silüeti barındıran bi logo yaptım
Beyaz alanlar tamamen transparan olucak yazı dahil, tshirt veya kapşonluya bastığımızda beyaz kısımlar arka tarafın renginde olucak şekilde düşündüm. Değişik bi tasarım oldu diğerlerine nazaran.
Böyle bi ürün olabilir güzel olur
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
-
Moderatör
Çini japonu geçersek, son logo güzel olmuş.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Güzel düşünce, ancak resmin sol tarafını da ince bir çizgi ile kapatsan nasıl olurdu ki? Yani yanlayan adamın sağ omzundan başlayarak motorun arka tekerine kadar olan resmi, kırmızı yada başka bir renk, çizgi ile çizsen...?
Yani bu resime de biz bakınca şimdi anlyoruz hemen ama herhangi birisinin biraz yakından bakması gerek. O açıdan anlaşılmayacak bir logo gibi. Dikkat çekemeyebiliriz
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Güzel düşünce, ancak resmin sol tarafını da ince bir çizgi ile kapatsan nasıl olurdu ki? Yani yanlayan adamın sağ omzundan başlayarak motorun arka tekerine kadar olan resmi, kırmızı yada başka bir renk, çizgi ile çizsen...?
Yani bu resime de biz bakınca şimdi anlyoruz hemen ama herhangi birisinin biraz yakından bakması gerek. O açıdan anlaşılmayacak bir logo gibi. Dikkat çekemeyebiliriz
Dediğin gibi ince sağ taraftaki aynı renkle bir dış hat koydum, stroke olarak. Daha güzel durdu.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
Web sayfası istiyorsan benimle iletişime geç
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
-
Şimdi bana küfredeksin ama böyle çalışmalar yapmayı seviyorum kusura bakma....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
kefeeee son logo guzel ben hatta kapsonludan da ıstıyorum hahahaha artı syanurun dedıgı olayda ıyı olur
-
racing de alınacak mı gruba
seneye olaylara baslayın merakla takip edeceğim
-
Bikaçbişey daha denedim,
motards retro:
motard extreme action:
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Arkadaşlar hevesinizi ve yaratıcılığınızı göstermenizi saygıyla karışılıyorum ama logo seçimimizi yaptık artık
Pazartesiden itibaren bikaç güzel çekim yapıp bişeylere başlamayı hedefliyorum
İlk grup toplantısıda sanırım 2 hafta sonra falan olur. Bakalım durum ne göstericek
-
hayırlı olsun, gösterin bakalım videoları neler yapabiliyormuşsunuz görelim
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
ohh en sonunda hahah ınsallah yetısır benim motorda bende gelebılırım 2 hafta sonraya
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
ohh en sonunda hahah ınsallah yetısır benim motorda bende gelebılırım 2 hafta sonraya
Bakalım acelemiz yok yavaş yavaş yapıcaz herşeyi
-
heee o zaman sıkıntı yok :D
-
Türkçe isim bulsaymışsın gruba on numara olurdu..
-
e_trkuz adlı üyeden alıntı
Türkçe isim bulsaymışsın gruba on numara olurdu..
Çok karizmatik olmuyo genelde ya, bide bu anlamı yükleyebileceğimiz bir tükçe kelime yok özelliklede bu motoru karşılayan isim bile ingilizceyken
-
Konuya abone olmak icin yaziyorum mobil sitede abone ol yok malesef:/
-
daparadoks adlı üyeden alıntı
Konuya abone olmak icin yaziyorum mobil sitede abone ol yok malesef:/
Supermoto alınca senide bekleriz
-
@kefeeee umarim alir gruba katilirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)