"Motards" adı altında, supermoto ve cross grubu kuruyorum. Logo ve sticker tasarımlarını bu hafta yapıcam. Istanbulda olup supermoto veya cross kullanan insanları bir araya getirmeyi planlıyorum.
Sinema tv ve grafik animasyon eğitimim olduğu için yurt dışındakiler gibi supermoto gurup sürüşleri ve holiganlıkları görüntüleri çekip yayınlamayıda planlıyorum.
Yanlış anlamayın bende 2 sene çin malı motosiklet kullandım ama gurupta çin malı motosiklet olması konusunda biraz kararsızım, böyle bi gurupta biraz arka planda kalabilirler diye düşünüyorum.
Şu anda 4 supermoto hazırdayız zaten, logo çalışması vb yapıldıktan sonra istanbul sokaklarında bir video işi hazırlamayı planlıyorum. Genel tarihi mekanlarda dar sokaklarda videolar çekip yayınlıycam.
Dediğim gurup konseptinin benzerini görmek isteyenler "Pimp Star Family" videolarına bakabilirler.
Teşekkürler, bu konu altında logo ve sticker tarzı tasarımları daha sonra paylaşıyo olucam.
-------------------------
Hem keyifli bir motosiklet videosu izlerken hemde youtube gibi bir kanalda türkiyedeki güzel kareleri göstermek keyıflı olucaktır
Zaten kararsızım dedim daha gurupla ilgili çalışmalar yapılmış değil. Çin malı motor dememdeki amaç yakışıklı str gibi motorlar değilde benim eski asya gibi motorları videoda gösterme çekincem.