hadi bakalım. madem böyle ciddi bir işe kalkıştınız, türkiye'de ve özellikle de istanbul'da bi motosiklet bilinci oluşturarak, motosikletlere daha saygılı davranan bir trafik beklentim var sizden
valla güzel söylediniz de, ben okan Bayülgen tarzında Bi bilinç oluşturmayı planlıyorum. Özellikle ben ve 690 sahibi emre, agresif arkadaşlar olarak trafikte saygımızı almayı bilen insanlarız.
Grupla ilgilide çok sumsuk Bi tavrıda olacağımızı sanmıyorum. Bi nevi motosikletçilerin fark edilmesini istiyoruz diyebilirim.
bunu millete bulaşmak olarak algılamayın. Ben üzerimize özellikle kıran insanlardan, bilerek sıkıştıran sürücülerden bahsediyorum.
biraz supermoto kültürü bu şekilde dünya çapında, bizde yapmazsak ayıp olur.
okan bayulgenin Youtube da bulunan bir videosunda derinden bahsediyor bu konuda. Mobile dan giriyorum link veremedim ama "okan Bayülgen disko kralı motosiklet" yazarsanız sanırım park yeri sıkıntısı ile ilgili bir başlığı olacak.
iyi forumlar herkese
Yapmıyorum birdaha resim mesim
Eh tamam olmuş demektir, çünkü bundan sonraki çalışmanda scooter temalı olmazsa tam 12den vurcan sanırım
Yanlız cidden çalışmalar güzel, ayrıca imzaya da çok güldüm
#sürenadam
ha gayret supermotoya yaklasmissin az daha zorla
Arkadaşlar ufak çaplı bi lowside yedim, birazcık sürtündüm yerde nazar değdi benim husky'e, bendede motordada bişi yok çok şükür
Havalar güzelleşsin bişiler yapıcaz. Kurtköyde drift yapana rakdaşlar bizden haber bekliyor video çekeceğimiz gün için
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Sana hayırlı işler diliyorum.
Günlerce bunun tartışması yapıldı, önceki sayfaları okursan anlarsın. Tekrar polemiğe gerek yok. Ayrıca adam gerçekten haklı. Normal gezi gibi olmayacak demiş, biraz araştırıp supermoto gezilerinin nasıl olduğunu öğrenebilirsin (bknz.: Pimpstar, Superretards.) Bu tip olaylara gelebileceğini sanmıyorum bi çinlinin.
edit: Arkadaş yazdığını düzeltmiş.
Bu arada video çok güzel olmuş hocam. Umarım bol aksiyonlu yeni videolar da gelir.
undefined
Can yerimden vurdun supemoto süpersin vallaha özeniyorum şu KTM lere ama çok pahalı be usta
Yok bende KTM takıntısı var yada alacam bir tane KTM DUKE 690
valla supermotoyu bende çok beğenirim ama aynı zamanda aggressive skate (akrobasi pateni) kullandığım için ekstra olarak bide öyle bir gruba girecek vaktim yok zaten yeteri kadar extrem yaşıyorum
---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
ha birde ktm duke ler gruba dahilmi ?
hacilar klr yi toplayana kadar scooterla gelsem olarmi bulusmalar olunca
690 da geldiğine göre sende huysuzlanmaya başladığına göre başlıyoruz artık Kefeeee :D Kadiköy'de küçük çapta bi supermoto hooliganizmi yarattığım bu günlerde beklediğim bir haberdi. Videoda heyecanlandırdı o yazı ve arkasında ki beklentiler... :D Bu yaz için flash forward'lar dönüyor gözümün önünde wheelie'li powerslide'lı en önemlisi muhteşem eğlenceli.Toplantı şart artık diyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)