Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim

REKLAM ALANI
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    hacılar naptınız hiç ses çıkmıyor :s

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Sanıyorum Güzel Bir heves ile başlanıp Yeterince Görsek motor toplanmayınca Yalan olan bir TOPIC daha ))

Geçmiş olsun
    Bende grup kurucam
    Hemde Super Croos Grubu

Grenajsız,,Yarış Lastikleri (Mümkünse dişsiz lastikler ile) Gelmeyeni almayacağım
    Kemer Burgaz,BerGrad,ÇiftAlan civarı gazlamak isteyenleri sabırsızlıkla beklıcem ))

Şaka bir yanada,
    sanırım ya arkadaşın işleri yoğun yada vakit bulamıyor olmalı...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

YILDIRIMBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 SMT
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanıyorum Güzel Bir heves ile başlanıp Yeterince Görsek motor toplanmayınca Yalan olan bir TOPIC daha ))

Geçmiş olsun
    Bende grup kurucam
    Hemde Super Croos Grubu

Grenajsız,,Yarış Lastikleri (Mümkünse dişsiz lastikler ile) Gelmeyeni almayacağım
    Kemer Burgaz,BerGrad,ÇiftAlan civarı gazlamak isteyenleri sabırsızlıkla beklıcem ))

http://i.imgur.com/zNazf.jpg

Şaka bir yanada,
    sanırım ya arkadaşın işleri yoğun yada vakit bulamıyor olmalı...
    İnsanlar mimikleri ile karşı tarafa söylemlerinin ziyadesinde hisleri ve duyguları adına ipuçları verirler.Yazınsal paylaşım tabanlı olan forumlar da ise bu ipuçlarından birhaber olmak durumundayız.Fakat gözlemlediğim kadarıyla öyle bir ipucu veriyorsun ki ; senin adına üzücü...

Bu grubu kuran ve fikri ortaya atan arkadaş tanıdığım kadarı ile hiç de sandığın gibi , hevesle ortaya fikri atıp uzaktan izleyecek birisi değil.Destekleyen ve benim gibi grupta yer alan şahıslarda boşuna bekleyecek değil...Seni muhtemelen sadece takip olarak ilgilendiren bir konuda olumsuzlaşmaya ve bundan zevk almaya iten duygu nedir anlayabilmiş değilim.

Neyse konuya dönelim.Bu topic ''YALAN'' olmuş değil.Ayrıca oldukça ''Görsel motor'' da bünyede mevcut.Ki konu görsellikle de alakalı değil.Görsellik, prensip durumunda ve konsepti oluşturan etkenlerden birisi.Ve BAKIMLI terimi ile parantez açılası halde anladığım kadarıyla.Bu sayfada birileri fakir edebiyatı yaptı birileri tahrik oldu konu desteklenmekten ziyade kösteklenesi hale geldi.İçimizden birileri bu ülke sınırları içerisinde neden başarıya ulaşamıyor neden desteklenmiyor diye sorulan sorular artık cevapları bulunan sancılar.Bunların da üstesinden gelmek zor değil.Zor olan kalp kırmadan üstesinden gelmek...

Bence sen grubunu aç.İnsanları doğru duygularla motive et biz de destekleyelim en iyi niyetler ile...

Yakın zaman da hareketleneceğiz ,şuan bilindiği üzere kefeeee motoru üzerinde çeşitli değişiklikler üzerine uğraşmakta.Aynı şekilde benim motorum da servisten bu hafta çıkacak.Bakımda olması sebebiyle bir süredir ayrı kaldım.Gruptaki sakinlik bu ve bunun benzeri sebepler yüzündendir.

Kendi motorumun bir kaç fotoğrafı ;

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[/IMG]

[IMG][/IMG]

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı YILDIRIMBORA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Offff... Bu orjinal kafa grenajı mı? Mükemmel bir "piskopatlık" yayıyor etrafa, insanın tahrik olmaması mümkün değil! KTM lerin bu kafa tasarımlarını hep severek oynadığım "Rome-TOTAL War" daki şu generallerin miğferine benzetirim

Pirelliler de yakıyor ama Kış için mi bu lastiği tercih ettin yoksa genel olarak mı? Performansı iyi diyorlar... Bir de ön ve arka tekerin desenleri birbirne ters şekildeymiş(takıldığında), doğru mu
    YILDIRIMBORA bunu beğendi.
    #sürenadam

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Aga bu KTM'ler iyi hoş ama estetik gelmiyor gözüme.Birden Voltran'a dönüşecek gibi.Bu ne la?
    Performans ve dayanıklılığına sözüm yok.Tipine taktım ben bunların.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    İnsanlar mimikleri ile karşı tarafa söylemlerinin ziyadesinde hisleri ve duyguları adına ipuçları verirler.Yazınsal paylaşım tabanlı olan forumlar da ise bu ipuçlarından birhaber olmak durumundayız.Fakat gözlemlediğim kadarıyla öyle bir ipucu veriyorsun ki ; senin adına üzücü...

Bu grubu kuran ve fikri ortaya atan arkadaş tanıdığım kadarı ile hiç de sandığın gibi , hevesle ortaya fikri atıp uzaktan izleyecek birisi değil.Destekleyen ve benim gibi grupta yer alan şahıslarda boşuna bekleyecek değil...Seni muhtemelen sadece takip olarak ilgilendiren bir konuda olumsuzlaşmaya ve bundan zevk almaya iten duygu nedir anlayabilmiş değilim.

Neyse konuya dönelim.Bu topic ''YALAN'' olmuş değil.Ayrıca oldukça ''Görsel motor'' da bünyede mevcut.Ki konu görsellikle de alakalı değil.Görsellik, prensip durumunda ve konsepti oluşturan etkenlerden birisi.Ve BAKIMLI terimi ile parantez açılası halde anladığım kadarıyla.Bu sayfada birileri fakir edebiyatı yaptı birileri tahrik oldu konu desteklenmekten ziyade kösteklenesi hale geldi.İçimizden birileri bu ülke sınırları içerisinde neden başarıya ulaşamıyor neden desteklenmiyor diye sorulan sorular artık cevapları bulunan sancılar.Bunların da üstesinden gelmek zor değil.Zor olan kalp kırmadan üstesinden gelmek...

Bence sen grubunu aç.İnsanları doğru duygularla motive et biz de destekleyelim en iyi niyetler ile...]
    Sevgili dostum,
    Beni forumdan Tanıyanlar Bilir,
    Kimsenin etlisi İle Sütlüsü ile işim olmaz,
    ben işin esprisindeyim,
    Fakat en başından takıldığım konu ÇİN MALI MOTOR OLMASIN MÜMKÜNSE tarzı benzeri cümlelerdir,
    Onun dışında ben beğensem ne olur beğenmesem ne olur,
    Çokta umrunuzda olur sanki?
    yanlışmıyım,
    herkesin kendi düşüncesi ve kendi bileceği şeylerdir,,,

Amacım ne malımı,, kendini beğenmişlik yapmak nede sizin malınızı yermek,,,
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

üsküdara yakınsa neden olmasın ?

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    insanlar ilgileniyorlar bu işinizle, niye bu kadar alındın ki? bence sevinmen gerekli çünkü beklentiye girilmiş, bir şey vaadediyorsun ki bu da güzel bir şey. ben de ne yapacağınızı bekleyenlerden biriyim. hatta çalışırken gelip izlemek isterim. öğrenecek çok şey var
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Her sayfada ayni kisileri goruyorum sik sik.Hepsi de herseyi biliyorlar

Bir bulusma ayarlamak sart oldu artik
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

Motosikleti
    KTM 990 SMT
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili dostum,
    Beni forumdan Tanıyanlar Bilir,
    Kimsenin etlisi İle Sütlüsü ile işim olmaz,
    ben işin esprisindeyim,
    Fakat en başından takıldığım konu ÇİN MALI MOTOR OLMASIN MÜMKÜNSE tarzı benzeri cümlelerdir,
    Onun dışında ben beğensem ne olur beğenmesem ne olur,
    Çokta umrunuzda olur sanki?
    yanlışmıyım,
    herkesin kendi düşüncesi ve kendi bileceği şeylerdir,,,

Amacım ne malımı,, kendini beğenmişlik yapmak nede sizin malınızı yermek,,,
    Espri anlayışı esnek ama kalıpsal olmayan biriyim bende.Lakin bazı konular kabak tadı verir oldu.

---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanlar ilgileniyorlar bu işinizle, niye bu kadar alındın ki? bence sevinmen gerekli çünkü beklentiye girilmiş, bir şey vaadediyorsun ki bu da güzel bir şey. ben de ne yapacağınızı bekleyenlerden biriyim. hatta çalışırken gelip izlemek isterim. öğrenecek çok şey var
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz yani Beklenti iyi hoş ama bir hak talebi var gibime geldi ki bu gerçekten komik..

---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:44 ----------

Alıntı TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her sayfada ayni kisileri goruyorum sik sik.Hepsi de herseyi biliyorlar

Bir bulusma ayarlamak sart oldu artik
    Önümüzde ki haftalar içerisinde yapılması gerekiyor bence de bir buluşma Tayfun Bey

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Offff... Bu orjinal kafa grenajı mı? Mükemmel bir "piskopatlık" yayıyor etrafa, insanın tahrik olmaması mümkün değil! KTM lerin bu kafa tasarımlarını hep severek oynadığım "Rome-TOTAL War" daki şu generallerin miğferine benzetirim
    http://www.mpogd.com/images/games/2695/review.jpghttp://www.g-unleashed.com/files/34_seleucid_big.gif

Pirelliler de yakıyor ama Kış için mi bu lastiği tercih ettin yoksa genel olarak mı? Performansı iyi diyorlar... Bir de ön ve arka tekerin desenleri birbirne ters şekildeymiş(takıldığında), doğru mu
    Kahkaha attım :D Sen söyleyince fark ettim sanırım bu yüzden güldüm Far bölümünün içine de yüzümü yapıştırayım bari.Bu arada evet orjinal ama sticker çalışması yaptık abimle.

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

Alıntı anamur.spor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga bu KTM'ler iyi hoş ama estetik gelmiyor gözüme.Birden Voltran'a dönüşecek gibi.Bu ne la?
    Performans ve dayanıklılığına sözüm yok.Tipine taktım ben bunların.
    İşte ben o her an anime karakterine dönüşecekmiş gibi görünmemesini seviyorum.Voltran iyi benzetme KTM tasarım ve sahip oldugu stil anlayışından ötürü her zaman sempatimi kazanmıştır.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Espri anlayışı esnek ama kalıpsal olmayan biriyim bende.Lakin bazı konular kabak tadı verir oldu.

---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

Reklamın iyisi kötüsü olmaz yani Beklenti iyi hoş ama bir hak talebi var gibime geldi ki bu gerçekten komik..

---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:44 ----------

Önümüzde ki haftalar içerisinde yapılması gerekiyor bence de bir buluşma Tayfun Bey

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

Kahkaha attım :D Sen söyleyince fark ettim sanırım bu yüzden güldüm Far bölümünün içine de yüzümü yapıştırayım bari.Bu arada evet orjinal ama sticker çalışması yaptık abimle.

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

İşte ben o her an anime karakterine dönüşecekmiş gibi görünmemesini seviyorum.Voltran iyi benzetme KTM tasarım ve sahip oldugu stil anlayışından ötürü her zaman sempatimi kazanmıştır.
    Tabi YILDIRIMBORA haftaya olur.
    Benim gönlüm bu kış cross motordan yana.Sanırım kışı dağlarda geçireceğim
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Arkadaşlar konu hareketsiz kalsın diye uğraşmıştım aslında ama yazmak zorunda kaldım ortalık karışmaya başlamış

Bu işler hızlı olunca hızlı dağılıyor o yüzden merak etmeyin yakında sözle değil işlevle karşınıza çıkarız

O yüzden grubumu beğenmiyo veya bişi yapmadığımızı düşünüyosanız bunu sanki birilerine söz vermişimde yapmamışım gibi değerlendirmeyin, daha sonra toplantı videosu koyduğumda eğlenirsiniz soğutmayın şimdiden

Bide ben çalışıyorum tabi öyle dertlerimde var ha deyince yapamıyorum bişileri. Bide tabi birsürü derdide var motosikletimin daha hoş bi hale getiriyorum.

Buluşma herkesin motosikleti hazırlanınca direk olucak hiç beklemeden ama eksik adamlar varken buluşmak pek istemiyorum, gümrükte 690 smc-r duran bi arkadaşımız var oda gelsin hemde

Her zaman dediğim gibi herkese iyi forumlar

Bu arada ilk videomuz için drift yapan arkadaşlarla görüştüm, kurtköydeki antrenman alanına bizide çağırdılar, onlarla birlikte bi çalışma yapıcaz sanırım ilk video olarak
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada ilk videomuz için drift yapan arkadaşlarla görüştüm, kurtköydeki antrenman alanına bizide çağırdılar, onlarla birlikte bi çalışma yapıcaz sanırım ilk video olarak
    Aslansın Değişik bir tarz istiyoruz artık, trafikteki go pro'lardan sıkıldık Ama cidden ben de bekliyorum sabırsızlıkla, bak gıkım çıkmıyor daha...

Buarada 690 ları fazla övme, şımarmasınlar Altında husqy var senin, kendini ağırdan sat

Bir de şu J.BOND çekimleri için konuşalım bir ara
    #sürenadam

Motosikleti
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslansın Değişik bir tarz istiyoruz artık, trafikteki go pro'lardan sıkıldık Ama cidden ben de bekliyorum sabırsızlıkla, bak gıkım çıkmıyor daha...

Buarada 690 ları fazla övme, şımarmasınlar Altında husqy var senin, kendini ağırdan sat

Bir de şu J.BOND çekimleri için konuşalım bir ara
    Çok saol Syanur Bütün forum sabırsızlıkla bekliyomuşta haberimiz yokmuş valla

Husk'ın daha yolu var ama çok cici olucak bu hafta itibari ile sanırım

Ankarayada yolum düşer baharda seninlede bişiler yaparız illaki.

Bu arada şunu bi izlermisiniz :D
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Çok saol Syanur Bütün forum sabırsızlıkla bekliyomuşta haberimiz yokmuş valla
    Husk'ın daha yolu var ama çok cici olucak bu hafta itibari ile sanırım
    Ankarayada yolum düşer baharda seninlede bişiler yaparız illaki.
    Bu arada şunu bi izlermisiniz :D
    Evet, forum birkaç haftadır bu video ile çalkalanıyor zaten Avusturyalılara ağır küfürler etmek istiyorum Motoru öyle bir tasarlamışlar ki, hani üstü başı yırtık ama ennnn! efsane olan dövüşçüler vardır ya.. Genelde japon animelerinde görürüz, acayip de kaslı olurlar... Onun gibi bişey. Şu motorun tasarımına çok dikkat etmişler. Hayvan gibi yırtıcı olsun ama çok da estetik olmasın demişler. Far tasarımı ortada zaten. Rezalet bir piskopatlık içeriyor... Ayrıca fren ve debriyaj hidrolik haznelerinin ööyle ç.k gibi ortada kalması da cabası Ha eğer videonun kalitesinden, çekiminden felan bahsediyorsan onu bilemiycem

Ankaraya yolun düşerse, mutlaka haber veriyorsun....
    #sürenadam

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Motosikletin ne olduğunu umursamadan izledim, yinede acaip etkili bi video olmuş bu ya

En son bukadar etkilendiğim "untitled motorcycles commercial" vardı. Ne alaka demeyin, atraksiyon yok ama bende uyandırdığı hisler aynıydı nedense

Bu arada bende sabırsızlıkla bekleyenlerden biriyim, inanıyorumda Zincir yağlamaya vaktim yoktu diyen herkes başlığa girip, hani noldu, yalanmı oldu, zart zurt dedikçe bende deli oluyorum. Aldırmamak lazım pek
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    KTM 990 SMT
    Kesinlikle olması gerekiyordu , iyi bir haber oldu bu şimdi keyfim yerine geldi

braingulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Su an yok, en son gsx600f (katana)idi
    Dediğim gibi biyerde toplanıp köfte yiyen guruplardan değilde farklı bir konseptte olmayı planlıyorum. (köfte yiyenlere bişey demedim yanlış anlaşılmasın )
    bende ayni fikirdeyim, motor klubu olarak yolda video cekimleri yapilmali, koftecide degil.

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Şimdilik sadece logo veriyorum, devamını bikac gün içinde video çekerek vericem sabredin anlatıcam derdimi

http://fc08.deviantart.net/fs71/f/20...ee-d5eedyh.jpg

Taslak tabiki, detayları düzelticem
    Logo bildigin NBA cakmasi olmus ya la

Motosikleti
    Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Logo bildigin NBA cakmasi olmus ya la
    O değişti ya la

---------- Post added at 07:19 ---------- Previous post was at 07:04 ----------

Konuyu tekrar bi okudum da, ne sabırla insanlara yazmışım şuanda içime sıkıntı bastı

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)