Bu grubun felsefesi şudur:
Az olalım öz olalım. Ama insanlar bizi görünce "vay be motards grubu" desin. Duruşumuz, motorlarımız, ekipmanlarımız ve sürüşümüz ile insanlara vay be motorculara bak dedirtelim.
Gençleri azıcık özendirelim, apaçi racinglere yöneleceklerine supermoto kullanmak istesinler, bu stili araştırsınlar, elit bir tayfa olalım. Trafikte motosikletçilerin olduğunu insanlara hatırlatalım.
Supermoto'nun araziden gelme ve şehirde tam ehlileşmemiş ruhunu gösterelim. Toplanalım insanların "vay be gavur yapmış" diyerek izlediği videoları biz yapalım, onlar gelip " wow look at these insane turks" desin.
Temelde Pimp Star Family gibi olalım, ekipmanımız tam, motosikletimiz temiz, ruhumuz çılgın, motosikletimiz ehlileşmemiş.
Bunun ne parayla nede statu ile ilgisi var, sadece bunu yaparken az ve öz, elit ve insanların vay be diyeceği bir grup isterken "kendim de çinli kullandım asla kötü bir şey demiyorum" kırık dökük, bakınca vay be dedirtmeyen, bilinçli olmayan kişileri isterlerse Ducati olsun gruba almamızın nasıl bir mantığı olabilir?
İnsanlarında neden bu kadar alındığını anlamıyorum. Örneğin Classic Cars araba kulübüne doğanla kayıt olmaya çalışırsanız biraz garip kaçmaz mı sizcede?
Bu grubun mantığı bu diğer motorcuları hor gördüğüm falan yok hepimiz 2 teker üzerinde gidiyoruz, lütfen böyle şeyler söylemeyin bana kimseyi dışlamıyorum benim grubumda bu şekilde olsun istiyorum
+meendis: Hyosung Rx125, forumda kendimize bir sayfa açıcam yakında herşey oturunca, organizasyonlaradn haberdar edicem bikaç hafta içinde