Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim

REKLAM ALANI
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    kefe çin mallarını kötü olduğu için yada bakımsız olduğu için değil supermoto olayında motorun görseli de önemlidir o yüzden standart bir çin malı cross motoru dikkat cekmeyeceği için kararsız kalmış durumda ki cross motoru supermotoya çevirmek en az 600-700 tl ye geliyor bunuda herkes yapmayacağı için bencede haklı bu konuda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    paraya bkpta grup kurmussun sen.olmaz ama ne dym hayırlı olsun.

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paraya bkpta grup kurmussun sen.olmaz ama ne dym hayırlı olsun.
    Lütfen konunun tamamını okursanız sevinicem. Cidden. Hatta durun size yardımcı olayım.

Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu grubun felsefesi şudur:

Az olalım öz olalım. Ama insanlar bizi görünce "vay be motards grubu" desin. Duruşumuz, motorlarımız, ekipmanlarımız ve sürüşümüz ile insanlara vay be motorculara bak dedirtelim.
    Gençleri azıcık özendirelim, apaçi racinglere yöneleceklerine supermoto kullanmak istesinler, bu stili araştırsınlar, elit bir tayfa olalım. Trafikte motosikletçilerin olduğunu insanlara hatırlatalım.
    Supermoto'nun araziden gelme ve şehirde tam ehlileşmemiş ruhunu gösterelim. Toplanalım insanların "vay be gavur yapmış" diyerek izlediği videoları biz yapalım, onlar gelip " wow look at these insane turks" desin.
    Temelde Pimp Star Family gibi olalım, ekipmanımız tam, motosikletimiz temiz, ruhumuz çılgın, motosikletimiz ehlileşmemiş.

Bunun ne parayla nede statu ile ilgisi var, sadece bunu yaparken az ve öz, elit ve insanların vay be diyeceği bir grup isterken "kendim de çinli kullandım asla kötü bir şey demiyorum" kırık dökük, bakınca vay be dedirtmeyen, bilinçli olmayan kişileri isterlerse Ducati olsun gruba almamızın nasıl bir mantığı olabilir?

İnsanlarında neden bu kadar alındığını anlamıyorum. Örneğin Classic Cars araba kulübüne doğanla kayıt olmaya çalışırsanız biraz garip kaçmaz mı sizcede?
    Bu grubun mantığı bu diğer motorcuları hor gördüğüm falan yok hepimiz 2 teker üzerinde gidiyoruz, lütfen böyle şeyler söylemeyin bana kimseyi dışlamıyorum benim grubumda bu şekilde olsun istiyorum

+meendis: Hyosung Rx125, forumda kendimize bir sayfa açıcam yakında herşey oturunca, organizasyonlaradn haberdar edicem bikaç hafta içinde
    Konunun devamında da çin malı supermoto kullanan bir arkadaşı gruba dahil etmek istiyorum. Ayrıca grubu biz kurduğumuz için sanırım istediğimiz kuralı biz koyabiliyoruz bunun ayrım yapmakla hiç bi alakası yok. Ben gidip Wosvos grubu kurup wosvos dışında araba almadığımda hor gören aşağılayan veya parasına göre ayırt eden olmam sanırım??

Alıntı Safahat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin malıyla ne ilgisi var konuyu açan arkadaşım.Şöyle önyargılı davranmayın lütfen...Motorlarınıza ne kadar iyi bakarsanız o kadar verim alırsınız.Bu çin malı nasıl olsa parçalanacak orayada burayada vururum dersen illaki sorunlar çıkacak.
    Çevremde 5 6 yldır kilometreler yapmış Sizin tabirinizle çin malı motorlar var ve hala devam ediyor.
    Senin kullandıpın çin yapımı hiç alet yokmudur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Sen git zengin motorcularla takıl kardeşim biz çinlilerle devam ederiz.
    Öncelikle yazılanların tamamını okursan çok sevinirim. Motorun, oturduğun şehir zaten konu ve içeriği ile tamamen alakasız. Motorun verimliliği ile motorun dayanıklılığı ile 5-6000 yapmasıyla hiç alakası yok. Aksine supermotoların çoğu saatli bu 5-6 bin kmleri göremiyo bile çoğu. Konudan tamamen uzaklaşmışsınız sanırsam bişileri yanlış anlıyosunuz. Lütfen azıcık okuduktan sonra yazın bu özel bi grup. Bu bir grup ve burdaki insanlar bir topluluk. Birileri bize dahil olmak zorunda değil ama biz grubumuzu kendi isteklerimiz dorultusunda yönetiyo ve bu şekilde kural koyuyo olucaz. Ayrıca çin malı motorların alınmayacağı hakkında hiç bir şey yazmıyo dikkatli okursanız. Üstteki arkadaşa yazdığım cevaptaki genel şeyleri sizde okuyabilirsiniz.

Grup son durum:
    -Ben: Husqvarna 610SM
    -Emre: KTM 690 SMC-R
    -Cemre: Suzuki Drz-400 SM
    -Özgür: Derbi 125 Sm
    -Syanur: Monidal X-Treme 250SM
    -Berk: Yuan 150 gy3a-SM

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:04 ----------

Yeni logo çalışmaları, Sağ üstteki olucak büyük olasılıkla. Görüş belirtirseniz sevinirim tabi.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O mondialin xtreme max süpermotosu bence drz400 smden kat kat güzel. Kaliteli mi değilmi bilemem ama motordan anlamasam mondiale "vay be" derdim...

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Ben aralarında en çok sağ alttakini beğendim.

Bence iç içe kullanma, yatay veya dikey olarak logonu ve ismini ayır.

İllaki bütünleşik yapmak istiyorsan bi şekilde olmazsa olmazmış gibi olması, anlam kazanması daha doğru olur gibi geldi bana.

Yani kullanım olarak sol üstteki daha doğru ama bıraktığı etki, ilk bakışta anlaşılırlık olarak ben olsam sağ alttakinden ilerlerdim

Konuşmak kolay diyeceksin tabi ama, yıllardır dünyanın en zor 10 mesleği arasında en başlardadır grafik tasarım,

pek anlamam ama zaten zor iş yani onu biliyorum
    YILDIRIMBORA bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [/COLOR]Yeni logo çalışmaları, Sağ üstteki olucak büyük olasılıkla. Görüş belirtirseniz sevinirim tabi.
    http://fc01.deviantart.net/fs70/f/20...ee-d5ehund.png
    Sağ alttaki hoş. Mavi kırmızı beyazlar NBA oyuncuları supermoto grubu kurmuş havası veriyor
    ortadadogulu bunu beğendi.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ormanda delerim.

Amerika da ozellikle San Francisco da cok var bu supermoto gruplarindan.
    We are many...

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    - Olayın özünün video sunum grubu olmasını,

- çerçevemize sığmayız taşarız duygunuzu,

- senin grafik siluetin+isminizi, içiçe bütünleşik yapmaya çalıştım olduğu kadar artık

Fon rengi değiştirilebilir, isminizde oyulmuş hangi yüzeye baskı alacaksanız o yüzeyin dokusunu alır,

fena olmaz gibi geldi ne biliyim Deneye deneye çıkacak sonuçta

Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    bence daha bi farklı birşey olsa fena olmaz çünkü bana supermoto-junkies sitesinin logosunu anımsattı bunlar

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Logo guzelde renkler Fransa bayragını andırıyor.

Son logo iş yapar.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    ilk LOGO kastamonu azdavay grubu gibi olmuş
    KIRMIZI-MAVİ Hadi Gari...

Şansın Bol Olsun...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    Bikaç farklı versiyon daha yapıcam gibi demekki, bakalım bi uyuyup uyanalımda
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    "memleketimin üretimi " hissi vermesi için logonun sol altına da küçük bir ay yıldız konulsa ne kıyak olur.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    sağdan soldan (ç)alıntı yapmamayı denesek, güzel bir kaç poz çekin size özel logo tasarlamaya çalışırım,
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    grup işi güzel'de logo çalıntı olunca işi bozuyor bence,çünkü AMA SUPERMOTO'nun logosunu kullanıyosun...madem bu grup farklı olacak,o zaman logosuda kendine özgü bişey olmalı.arkadaşın dediği gibi ay-yıldız fikri güzel...bu arada belki fazla katılamam gezilere ama grup'da olmak ve sticer'ı taşımak isterim...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Ama supermoto şampiyonasını izlediğim ve sevdiğim için logosunu kullanmak istiyorum, bide teşekkürler kendi logomu tasarlayabilecek kadar iş tecrübem var

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Üyelik için bütün postahanelerden başvuru olabiliyormu?
    Hedef_Turan ve yaşar35 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üyelik için bütün postahanelerden başvuru olabiliyormu?
    Türkiye çapındaki 7000 üyelik noktasından birine başvuruyosunuz

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Ama supermoto şampiyonasını izlediğim ve sevdiğim için logosunu kullanmak istiyorum, bide teşekkürler kendi logomu tasarlayabilecek kadar iş tecrübem var
    baka kendin söylüyorsun,yani kendi logo'nun yapmak varken başkalarının logo'su olmasın...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baka kendin söylüyorsun,yani kendi logo'nun yapmak varken başkalarının logo'su olmasın...
    Kendi zevkime hitap etmesi gerekiyo logonun, biraaz ben kullanmak için ama supermoto logosu kullanıyorum çünkü az kişinin katılabildiği ve insanlara vay be diyip bizi ve videolarımızı izletmek istiyoruz ya, AMA gibi. Kendi zevkimden kullanıyorum sadece

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)