Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    DAELİM S3 ADVANCE 250
    YAAAW ANLAYIN İŞTE ARKADAŞLAR.....ARKADAŞ UCUZ VE BASİT CİN MALI MOTOR KULLANAN FAKİRLERİ İSTEMİYOR....BELLİKİ ZENGİN COCUGU......KENDİ TABAKASINDA ARKADAŞLAR ARIYOR......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çinliyi almıyorsan motorsuzun adını ağzına almazsın sanırım...
    baştan kaybettim desene...

ehh, şimdiki çinliler de zamanı gelince superduke vs. alınca seni hesaba almazlarsa gücenmezsin artık, yılların 2 tekercisi gibi görünüp de markacı damgası yemek üzere olan ama aslında bence " çıktığı yumurta kabuğunu beğenmeyen pozisyonuna kendini sokan" dersem kızmazsın değil mi?
    Çok yanlış anlaşıldım
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu bir grup, kendilerine uygun bir grup bulacaklarına eminim. Zaten ben çinli almıyorum kesinlikle tarzı bişey dediğimi sanmıyorum, yanlış mı yazmışım yoksa öyle bir şey mi demişim?
    Bu durumdan hoşnut değilseniz benim almasam belki daha iyi olur dediğim kırık dökük olan, estetik durmayan, ilgi çekmeyen yani benim kurmak istediğim grup standartlarına pek uymayan motorcular için bir grup kurabilirsiniz?

Neden anlaşılamadı ısrarla laf sokuluyo çözemedim de bu grubun amacı dediğim gibi görsel olarak zengin olan, ilgi çeken, gerek tarz gerek duruşuyla diğer motorcuların özenerek supermoto kullanmalarını sağlayacak bir grup oluşturmak. Bu grupla video çekerek insanlarında eğlenmesini ve bu tarza yönelmesini sağlamak.

Hells Angels'a gidip neden çinli almıyosunuz bak beni kaybettiniz dediğiniz oldu mu hiç
    sevgili kefe, ben sana "şusun" demedim... baştan oku; -kendini o pozisyona sokan- dedim.
    yani "bak kardeş, açıklama yapman gerekiyor. çünkü yanlış anlaşılıyorsun. yıllarca motorcusun ama bir anda verdiğin tüm emek kayboluyor" demek istedim. ama tıpkı senin gibi yanlış anlaşılmışım....
    şu hells angel's olayına gelince; uyuşturucu ve kadın ticareti yapan ve sürekli sicili bozuk kadrolar kuran bir yer arasaydım yerim yıllardır burası olmazdı. ayıp ediyorsun.

seni yıllardır buradan tanırım, başka biri senin adınla girmiş de yazmış sanırım!!!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili kefe, ben sana "şusun" demedim... baştan oku; -kendini o pozisyona sokan- dedim.
    yani "bak kardeş, açıklama yapman gerekiyor. çünkü yanlış anlaşılıyorsun. yıllarca motorcusun ama bir anda verdiğin tüm emek kayboluyor" demek istedim. ama tıpkı senin gibi yanlış anlaşılmışım....
    şu hells angel's olayına gelince; uyuşturucu ve kadın ticareti yapan ve sürekli sicili bozuk kadrolar kuran bir yer arasaydım yerim yıllardır burası olmazdı. ayıp ediyorsun.

seni yıllardır buradan tanırım, başka biri senin adınla girmiş de yazmış sanırım!!!
    Doğru söylüyosun valla düzelttim kendimi şuan
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

meendis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung RX 125 sm
    Çok yanlış anlaşıldım
    galiba sadece ben anladım seni yaz beni listeye, ben gelirim.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ben de sende düzeldim
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Bu grubun felsefesi şudur:

Az olalım öz olalım. Ama insanlar bizi görünce "vay be motards grubu" desin. Duruşumuz, motorlarımız, ekipmanlarımız ve sürüşümüz ile insanlara vay be motorculara bak dedirtelim.
    Gençleri azıcık özendirelim, apaçi racinglere yöneleceklerine supermoto kullanmak istesinler, bu stili araştırsınlar, elit bir tayfa olalım. Trafikte motosikletçilerin olduğunu insanlara hatırlatalım.
    Supermoto'nun araziden gelme ve şehirde tam ehlileşmemiş ruhunu gösterelim. Toplanalım insanların "vay be gavur yapmış" diyerek izlediği videoları biz yapalım, onlar gelip " wow look at these insane turks" desin.
    Temelde Pimp Star Family gibi olalım, ekipmanımız tam, motosikletimiz temiz, ruhumuz çılgın, motosikletimiz ehlileşmemiş.

Bunun ne parayla nede statu ile ilgisi var, sadece bunu yaparken az ve öz, elit ve insanların vay be diyeceği bir grup isterken "kendim de çinli kullandım asla kötü bir şey demiyorum" kırık dökük, bakınca vay be dedirtmeyen, bilinçli olmayan kişileri isterlerse Ducati olsun gruba almamızın nasıl bir mantığı olabilir?

İnsanlarında neden bu kadar alındığını anlamıyorum. Örneğin Classic Cars araba kulübüne doğanla kayıt olmaya çalışırsanız biraz garip kaçmaz mı sizcede?
    Bu grubun mantığı bu diğer motorcuları hor gördüğüm falan yok hepimiz 2 teker üzerinde gidiyoruz, lütfen böyle şeyler söylemeyin bana kimseyi dışlamıyorum benim grubumda bu şekilde olsun istiyorum

+meendis: Hyosung Rx125, forumda kendimize bir sayfa açıcam yakında herşey oturunca, organizasyonlaradn haberdar edicem bikaç hafta içinde

Motosikleti
    mondial 125znu
    biri ben :(
    [COLOR="#800080"]hayattaki tek özgür hissettiğim anılarımı oluşturur benim zeytinim[/COLOR]

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    vay be motosiklet kullananların bile ırkçılık yapacağı ölsem aklıma gelmezdi
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    bende muğla motards grubu kurayım "tek kişilik Dev kadro"
    GaCCaLL, cbr1100 xx ve korbygs bunu beğendiler.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Motosikleti
    Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende muğla motards grubu kurayım "tek kişilik Dev kadro"
    Sanmıyorum tek kişilik dev kadro olacağını Yamaha WR250X gibi nadir bi motor var oralarda, birsürüde supermoto görüyorum muğla ilanları hep Drz falan var orda baya

Kısaltma bi logo bide MM diye ahah

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    arkadaşın yazdıkları hoş değil ama yanlış anlaşılmaya başlandı, anladığım kadarıyla kurmak istediği grubun amacı motorla akrobasi hareketleri yapabilecek arkadaşları tespit etmek, oradan buradan zıplayıp hoplayacaklar, herşey şehir içinde olacak ve video kaydı olacak, gezi amaçlı değil sadece show amaçlıymış gibi geldi, kendi dediği gibi ilgi çekmesi içinde iyi gösterişli motorlar olsun istiyor, internete videoları yükleyip meşhur olmak istiyorlar, ülkemizde de böyle şeylerin olduğunu göstermekte istiyorlardır, ben şahsen yapmak istedikleri şeyler konusunda onları fazla destekleyemeyeceğim çünkü o işler esnasında başkalarına zarar verme riskleri var, umarım başkalarının başını belaya sokmazlar, gönüllerince eğlenirler, çılgın videolar çekerler ... konuyu böyle ortaya değilde iyi motorları olan kişilere özel mesaj atarak değerlendirselerdi tepki çekmezlerdi, bende en başta epey saydırıp silmiştim sonra ama şimdi amaçları anlaşıldı...

bu arada GOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ................TR :1 - ESTONYA: 0
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Bu grubun felsefesi şudur:

Az olalım öz olalım. Ama insanlar bizi görünce "vay be motards grubu" desin. Duruşumuz, motorlarımız, ekipmanlarımız ve sürüşümüz ile insanlara vay be motorculara bak dedirtelim.
    Gençleri azıcık özendirelim, apaçi racinglere yöneleceklerine supermoto kullanmak istesinler, bu stili araştırsınlar, elit bir tayfa olalım. Trafikte motosikletçilerin olduğunu insanlara hatırlatalım.
    Supermoto'nun araziden gelme ve şehirde tam ehlileşmemiş ruhunu gösterelim. Toplanalım insanların "vay be gavur yapmış" diyerek izlediği videoları biz yapalım, onlar gelip " wow look at these insane turks" desin.
    Temelde Pimp Star Family gibi olalım, ekipmanımız tam, motosikletimiz temiz, ruhumuz çılgın, motosikletimiz ehlileşmemiş.

Bunun ne parayla nede statu ile ilgisi var, sadece bunu yaparken az ve öz, elit ve insanların vay be diyeceği bir grup isterken "kendim de çinli kullandım asla kötü bir şey demiyorum" kırık dökük, bakınca vay be dedirtmeyen, bilinçli olmayan kişileri isterlerse Ducati olsun gruba almamızın nasıl bir mantığı olabilir?

İnsanlarında neden bu kadar alındığını anlamıyorum. Örneğin Classic Cars araba kulübüne doğanla kayıt olmaya çalışırsanız biraz garip kaçmaz mı sizcede?
    Bu grubun mantığı bu diğer motorcuları hor gördüğüm falan yok hepimiz 2 teker üzerinde gidiyoruz, lütfen böyle şeyler söylemeyin bana kimseyi dışlamıyorum benim grubumda bu şekilde olsun istiyorum

+meendis: Hyosung Rx125, forumda kendimize bir sayfa açıcam yakında herşey oturunca, organizasyonlaradn haberdar edicem bikaç hafta içinde
    demişsin ancaaaak supermoto kültürünü çok seven ve yakından tekip eden biri olarak eğer apaçi olarak adlandırdığın kesimi supermotocu yapmak istersen motosiklet kültürünün hepten son buluşunu yavaş yavaş izlersin çünkü supermoto olayı türkiyede bilinmesede %90 show amaçlı olan bir tarz ki internetten superretards,pimpstar family gibi grublara bakarsan ön kaldırmadıkları stoppie yapmadıkları yada lastik yakmadıkları bir videoları yok bunu sende biliyorsun artı olarark supermotoyu özendirdiğin de herkes 2 eli 6000 tl olan eski kasa nasıl bir geçmişi olduğu bilinmeyen bir cross motoru alıp supermotoya çeviremeyebilir bence çinli motoru olan arkadaşlarıda ekle gruba sonuçta dediğin pimpstarın bu kadar tanınması tamamen üye sayılarından kaynaklı motorların kalitesinden yada markasından dolayı değil neyse yinede sen bilirsin logo olarakda kendine özgü çok basit birşey olursa güzel olur neyse olurda tutarsa bu grup belki çinli harici supermotom olursa sizle gezmek isterdim sonuçtaa ortalıkda bizden çok yok :D

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hiç gerek yok kendini düzeltmene. İnsanlar istedikleri yerleri okuyup geri kalan yerleri okumuyorlar. Ne yazdığın çok açık. Seni tanıdığım için söylemiyorum(ki adını bile bilmiyorum) ama çinli bir motorum olmasına rağmen 1 gram alınmış değilim. Kaldı ki birisi çıkıp avrupalı motoru olanlar gelsin toplanıyoruz dese kime ne?? Adam 182 kere yazmış, olay çinlileri dahil etmemek değil. Olay başka birşey.

Ayrıca baştan konsept belirlenmiş. Örnek olarak "buluşup köfte yiyeceğimize değişik, eğlenceli videolar çekmek amacımız" denmiş. Motorlar da dikkat çekici ve bakımlı olsun denmiş. Cebiniz dolgun olsun denmemiş. Go-pro su olmayanı ezeceğiz, boşuna gelmesin denmemiş. Evet show amaçlı ve akrobasi içerikli videolar olabilir. Kefee nin bahsettiği isimleri ve grupları bilmiyorum ama trafiği ve diğer insanları tehlikeye sokmadıktan sonra ben seve seve takip ederim. Bunda rahatsız olacak ne var? Eminim bu tür durumlara karşı da duyarlı kişilerdir kendileri. Trafikte makas atarak veya birilerinin önünden kaydırıp viraj alarak show amaçları olduğunu sanmıyorum. Onun dışında teker yakmak veya benzeri şeyler'e kişisel olarak karşıyım(saf israf olduğunu düşündüğüm için), ama bunun için de insanları eleştirebilme hakkım var mı emin değilim.

Olayı çığrından çıkartıp konunun tadını kaçırmanın bir anlamı yok bence. Burada hatır gönül işi yapılmıyor sonuçta, kafasında belli bir plan var konuyu açan kişinin. Bukadar da fakir edebiyatı yapmak forumu öldürüyor bence.

@polo34 Arkadaşların trafiği veya başka kişileri tehlikeye atacağını sanmıyorum. Aksi taktirde ilk tepki gösterecek kişilerden birisi ben olurum sanırım. Zaten o tarz insanlar ve gruplar bu forumda tutunamazlar. Senin tarzına uymamasını anlıyorum ancak insanların amacı show diye kızma hemen Hep piknik yapacak değiliz ya
    #sürenadam

Motosikleti
    Arkadaşlar tabiki trafikte yapmak gibi bir amacımız yok böyle bir şey olabilir mi hiç. Kaç senedir bu forumdayım anlıyor olmanız lazım @syanur'un dediği gibi olay çinlileri dahil etmekten uzak bir konu.

Ayrıca @berk_cglr sen neden bizimle olmayasın gayet güzel bi motosikletin var?

Motosikleti
    suan motorum komple sökülü durumda henüz toplamadım yakında toplarım ama motorlar saglam gruptakı kuvvetlı makınalar bırde onları gezerken yakalama ısı var trafıkte falan 150 cc çinli yetmez gıbı geldı ama motoru toplayınca tanısma amaclı gelmek ısterım tabi yaza dogru 250 cc lik kelle motor takmayı düşünüyorum o ayrı

Motosikleti
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suan motorum komple sökülü durumda henüz toplamadım yakında toplarım ama motorlar saglam gruptakı kuvvetlı makınalar bırde onları gezerken yakalama ısı var trafıkte falan 150 cc çinli yetmez gıbı geldı ama motoru toplayınca tanısma amaclı gelmek ısterım tabi yaza dogru 250 cc lik kelle motor takmayı düşünüyorum o ayrı
    Beklerim tabiki ya gel

Motosikleti
    aslında şöle birşey yapsak onuda seve seve giyerim mesela sırtında logomuzun olduğu bir kapşonlu sweet tshirt hem motorda hem yayayken baskı ısınde de ben yardımcı olmaya calısırım abim desinatör :p

Motosikleti
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında şöle birşey yapsak onuda seve seve giyerim mesela sırtında logomuzun olduğu bir kapşonlu sweet tshirt hem motorda hem yayayken baskı ısınde de ben yardımcı olmaya calısırım abim desinatör :p
    Yapıcam yakında öyle işler, bi grubu toparladıktan sonra bende bi kapşonlu istiyorum valla muhteşem olur

Safahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çin malıyla ne ilgisi var konuyu açan arkadaşım.Şöyle önyargılı davranmayın lütfen...Motorlarınıza ne kadar iyi bakarsanız o kadar verim alırsınız.Bu çin malı nasıl olsa parçalanacak orayada burayada vururum dersen illaki sorunlar çıkacak.
    Çevremde 5 6 yldır kilometreler yapmış Sizin tabirinizle çin malı motorlar var ve hala devam ediyor.
    Senin kullandıpın çin yapımı hiç alet yokmudur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Sen git zengin motorcularla takıl kardeşim biz çinlilerle devam ederiz.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)