"Motards" Grubunu kuruyorum, gelmek isteyeni beklerim
Reklamlar
-
grup kurulduktan sonra paylasimlarini, devamliligini, kalitesini ve yeteneklerini ispatladiktan sonra sayi cogalir. ben de turkiyeye dondugumde ktm duke 200 alir katilirim. choppercilar gibi bi grup olur, birsuru supermoto ) . ama ne yazikki bi heves ile baslayan boyle atraksiyonlar kisa suruyor. insallah ciddi bi grup olur. ben slide yada whellie yapmaktan tirsmam fakat kaza yaptinmi ktm i yada x bir motoru tamir ettirmek de para ister. kisacasi maddi acidan da cok zayif olmamali grup uyeleri.
Reklamlar
-
agilty adlı üyeden alıntı
grup kurulduktan sonra paylasimlarini, devamliligini, kalitesini ve yeteneklerini ispatladiktan sonra sayi cogalir. ben de turkiyeye dondugumde ktm duke 200 alir katilirim. choppercilar gibi bi grup olur, birsuru supermoto
) . ama ne yazikki bi heves ile baslayan boyle atraksiyonlar kisa suruyor. insallah ciddi bi grup olur. ben slide yada whellie yapmaktan tirsmam fakat kaza yaptinmi ktm i yada x bir motoru tamir ettirmek de para ister. kisacasi maddi acidan da cok zayif olmamali grup uyeleri.
sen gel bize katıl, videoda kırdığımız parçaları hep birlikte öderiz, çokta para değil ktm dediğin parçası en ucuz motosikletlerden biri
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
-
istanbulda olsam ben de gelirdim
malesef çanakkaledeyim
buralara bir gezi duzenlerseniz beklerim
-
Supermotosu olan herkesi grup kurallarımız çerçevesinde üye yapmak isterim
Bu arada kapşonlularımızı yakında almış olucaz, bizim çekirdek kadroya siyah kapşonlu alıcam daha sonra gelen arkadaşlar beyaz kapşonlu ile başlayıp daha sonra gri ve uzun bi süre sonra siyaha geçiyo olucak.
Kapşonlunun içerisindeki logonun rengine göre de arkadaşların agresifliklerini belirlemeyi planlıyorum.
Maviler grup üyesi, pasif, düşük cc yada sürüş stili olarak agresif olmayan insanlar.
Kırmızılar agresif, biraz daha hakkını almasını bilen, videolarda daha öne çıkacak hareketleri yapabilecek insanlar olucak.
Böylece korkulması gereken üyelerimizi daha belirgin kılabiliriz
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
iyi fikir haci maddi olarak ne gerekliyse ozel mesaj atman yeterli klr tamam olunca back it in de wheelie de stoppide herseyi yapamaya hazirim hahaha
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
iyi fikir haci maddi olarak ne gerekliyse ozel mesaj atman yeterli klr tamam olunca back it in de wheelie de stoppide herseyi yapamaya hazirim hahaha
Hallederiz ben bi fiyat alıcam bu hafta içi, sen bizim grubun sayfsaını kontrol et orda yazdım ben bişiler. Profil kısmından girip baktığın yerdekinden bahsediyorum.
Forumda supermoto kullanan az kişiyiz sanırım kimseden ses seda çıkmıyor, rtık benim arkadaş tayfası ile birleştiricez grubu
-
-
02 Temmuz 2013, 22:15
-
Uzun süredir bakmadım buralara bir bakayım dedim ama çok sessiz kalmış. Ben içimde ki off-road aşkını 4 teker ile doyurmaya karar verdim.
Ama 1/10 oranında doyurabildim off-road aşkımı
-
Çin malı motosiklet istemyor :D
Grubuna zengin çocukları ismini koy ozaman motosiklet dediğin herkezle yaşanır sadece şu şu markalar gelsin olmaz.
ay adamda kuba var istemem git sürmem senle mi dicen ?
-
Olay supermoto oldugu icin normal karsilanabilir. Adam 200 le grup surusu yaparken arkadaki cinli zaten kendisi ayrilir. Yanlis anlasilmasin ben de cinli alicam para olmadigi icin.
-
Türkçe olsaymış düşünürdüm.
-
MotojeN adlı üyeden alıntı
Grubuna zengin çocukları ismini koy ozaman motosiklet dediğin herkezle yaşanır sadece şu şu markalar gelsin olmaz.
Adam kırk kere açıkladı...
-
-
-
Güzel benzetme
-
Grup açıkcası yalanlarda arkadaşlar,
Bilgi üniversitesinde kurduğumuz motosiklet kulübü çokca zamanımı alıyor.
Aynı zamanda hem FULL TIME çalışıp bununla birlikte okuyan bir insanım, keşke zamanım yetse de keyifli videolar çekebilsek bu grubu kurup.
Motoru satmadan önce ufak bi videosunu çekicem ama, güzelce polisportlarını falan giydirdim hem.
MotojeN adlı üyeden alıntı
Konunun tamamını okumadıysan bidaha burada yazma lütfen.
ozrace adlı üyeden alıntı
grup kurulamadımı hala?
bende bekledim kurulamayınca sattım str'yi :D
gerçi benim kle500 de güzel supermoto olur
aletlere bak
Istiyosan bulalım sana bi supermoto jant lastik, mis gibi olur valla. Tork desen tork, hacim desen hacim. Kapışırsın benimkiyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Ama bu demek değil ki bu grup olmayacak, sezonda Hypermotard almayı planlıyorum. Okulda bitmiş olacak.
Fikir ortada, öncü olup aralarında buluşmak isteyen arakdaşlara yardımcı olurum. Logo ve diğer tasarımlar zaten hazırda.
Video işlerinide 3 motor bir araya gelsek hallederiz.
-
ss ve cross mu sadece tvs cbf olmuyomu :D
-
ahh bide pahalı olmasa jantlar,dönüşümlü kullanılır.yazın süpermoto,kışın enduro
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)