Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Sons Of Anarchy

REKLAM ALANI
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Gerçek hayatta böyle haydut mahluklardan hiç hazetmediğim ve harleyci choppercı amerikan çakması kulüpler itici geldiğinden "Iyyy pis motor çetesi" diye senelerdir izlemiyodum. Öyle ki, bi arkadaşım ilk sezonunu 3 yıl önce vermesine rağmen inatla izlemedim. 2 ay önce canım sıkıldı başladım izlemeye, ilk sezon bitince dedim lan ben nası izlememişim bunu. Bütün bölümleri ve de en son 6. sezonun finalini izledim, bu bölümden önce "5 yıl geç başladım" derken, şimdi keşke 1 yıl daha erteleseymişim diyorum. Zira gelecek sezonun finalini 1 sene beklemek fena koyacak...

Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen aslında baydı ama izliyoruz işte.. 2. sezondan beri başları beladan kurtulmadı hiç iyi birşey yaşamadılar.. ne yapsalar başlarına bela oldu..
    Silah kaçakçılığı var, fuhuş var, uyuşturucu var, üçü bi arada; ya ne olacağıdı

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

Alıntı bilmeyenadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzlemek ne kelime yazısını bile yazdım. Opie reyizin sakalına yüz sürdüm, aydınlandım.

http://bilmeyenadam.wordpress.com/20...ns-of-anarchy/
    Bunun spoiler'ını da 5. sezon 2. bölümü seyrettikten sonra yedim iyi mi Ama yazıyodu orda, kendim kaşındım.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hayal Perest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Xcg 150
    NERDEN İZLEYEBİLİRİM BU FİLMİ.NETTEN BAKTIM BİRAZ AMA AÇILMIYOR VİDEOLAR ? LİNK VERİRMİSİNİZ ACABA

hgdr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    salcano wolf s
    clay ve aşüfte karısına ayar oluyorum
    Shrieker bunu beğendi.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Sezon finali
    (Spoiler içerir)
    Bölüm başında Jax'in motoru ile ezdiği beyaz kuş aslında tüm finalin özetiydi ki en büyük sürpriz olan Tara'nın ölümü bu sekans ile resmetmiş Kurt Sutter,bence senarist ruh hastası hoş bu yüzden bu denli takip ediyorum belki de,öyle bir final izledik ki hem çok sevip hem çok nefret ettik,Opie'ye değinmek gerekirse başarılı bir aktör amenna özellikle fiziği ile göz dolduruyor fakat çok düz ve mimik yoksunu hani tamam motorcu,taft guy karakterine cuk oturuyor fakat onun dışında çok yönlü oyuncu olduğu kanaatinde değilim,dizide ki karakterine o kadar ısınmıştım ki öldüğü zaman diziyi bırakmayı dahi düşünmüştüm,amma küfretmiştim Kurt'e neyse Tara ne kadar kendini sevdirse de bizlere sonlara doğru Jax'e atacağı kelek yüzünden soğumuştum fakat böyle hunharca katledilmesi yerine darpvari bir duruma düşse daha iyi olurdu yada ölmesi gerekti.
    Bundan sonra Jax Rocks the city çok kanlı 7.sezon izleyeceğiz ve Sons gonna rise !

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    --Ağır Spoiler Var--

Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sezon finali
    (Spoiler içerir)
    Bölüm başında Jax'in motoru ile ezdiği beyaz kuş aslında tüm finalin özetiydi ki en büyük sürpriz olan Tara'nın ölümü bu sekans ile resmetmiş Kurt Sutter,bence senarist ruh hastası hoş bu yüzden bu denli takip ediyorum belki de,öyle bir final izledik ki hem çok sevip hem çok nefret ettik,Opie'ye değinmek gerekirse başarılı bir aktör amenna özellikle fiziği ile göz dolduruyor fakat çok düz ve mimik yoksunu hani tamam motorcu,taft guy karakterine cuk oturuyor fakat onun dışında çok yönlü oyuncu olduğu kanaatinde değilim,dizide ki karakterine o kadar ısınmıştım ki öldüğü zaman diziyi bırakmayı dahi düşünmüştüm,amma küfretmiştim Kurt'e neyse Tara ne kadar kendini sevdirse de bizlere sonlara doğru Jax'e atacağı kelek yüzünden soğumuştum fakat böyle hunharca katledilmesi yerine darpvari bir duruma düşse daha iyi olurdu yada ölmesi gerekti.
    Bundan sonra Jax Rocks the city çok kanlı 7.sezon izleyeceğiz ve Sons gonna rise !
    Çok güzel, mesela bölüm başındaki o kuşlu metaforu yakalayamadım ben. Hatta seyrettiğim anda "bu ne şimdi bu, anlamsız şiddetin amacı ne" diye aklımdan geçirdiğimi hatırlıyorum. Okuyunca oturdu taşlar yerine. Bölüm içlerinde böyle bi sürü gizli detay var. Sons gonna rise'ı görünce aklıma otto reyizin -ki bildiğiniz gibi kurt sutter oynuyor(du) o karakteri- gariban hemşireyi katlederken sarfettiği "sons live, redwood bleeds" lafı geldi aklıma. Redwood komple yalan olacak gibi bi sonuç çıkabilir.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sezon finalini yeni izleme imkanı buldum.Büyük ihtimalle şimdiye kadar izlediğim en üzücü finallerden biriydi. :(
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sezon finali
    (Spoiler içerir)
    Metafor olayını çok kullanıyorlar.Mesela yine bu sezon finalinde Gemma masada oturuken kafes içindeki karga ile ilgilenmesi de ayrı bir metafordu.Karga dizinin en başından beri klubün kendisini temsil ediyor yanlış hatırlamıyorsam bu tarz kargalı metaforlar içeren bir çok sahne var.Bir de hiç dikkat ettiniz mi bu dizede ölüm sahneleri genelde dramatize edilmiyor.Ağır çekim,acıklı müzik vb. kullanılımıyor.Bu bence ölümleri daha gerçekçi,sarsıcı ve rahatsız edici hale getiriyor.
    Shrieker bunu beğendi.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sezon finalini yeni izleme imkanı buldum.Büyük ihtimalle şimdiye kadar izlediğim en üzücü finallerden biriydi. :(

Metafor olayını çok kullanıyorlar.Mesela yine bu sezon finalinde Gemma masada oturuken kafes içindeki karga ile ilgilenmesi de ayrı bir metafordu.Karga dizinin en başından beri klubün kendisini temsil ediyor yanlış hatırlamıyorsam bu tarz kargalı metaforlar içeren bir çok sahne var.Bir de hiç dikkat ettiniz mi bu dizede ölüm sahneleri genelde dramatize edilmiyor.Ağır çekim,acıklı müzik vb. kullanılımıyor.Bu bence ölümleri daha gerçekçi,sarsıcı ve rahatsız edici hale getiriyor.
    spoiler içerebiliyor olabilir

evet aslında dramatize etmemeleri bence iyi birşey dramaya yeterince doyduk zaten türk dizilerinde.. ama bazı ölümler beni çok rahatsız etti 6 sezon boyunca.. juiceninde komiseri vurmasını hiç beklemiyordum eli bile titremedi

hgdr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    salcano wolf s
    travel isimli kanalda world's greatest motorcycle rides diye bir program var türkçe bunu videolarını nerede bulabiliriz bilen varmı?

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Dostlar bu diziye başlamak istiyorum. Yalnız netten izleyecek olsam görüntü kaliteleri çok kötü. Zamundadan indiriyim dedim ordakide kötü(1.sezon kötü ordada).
    Yani HD nerden izleyebilirim?
    Ya da 480p de olur ;)

Teşekkürler şimdiden

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    yeni sezon başladı millet ! 2 bölüm yayınlandı bile yumulun

başlık hotlanmayı hak ediyordu kızmayın

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)