hani ya 10 eylülde başladı dizi daha düşmedimi internete merak ediyoruz
hani ya 10 eylülde başladı dizi daha düşmedimi internete merak ediyoruz
6.sezon 2. Bolum bulan varsa link atabilirmi
fringe bu diziyi izleyen varmı peki kesinlikle çok kaliteli bir dizi kesinlikle tavsiye ederim
yol göstermek uyarı sebebi değil link vermek uyarı sebebiymiş bunu da adminler sayesinde öğrenmiş olduk..
Evet akşam eve gidince link atamıyorum. Tavisyem bu tarz diziler için torrent kullanmanız.Google'dan aratırsanız sanırım gerekli bilgilere ve sitelere ulaşabilirsiniz.Bu arada bu aralar ne dizi izleyeceğimi şaşırdım.True Blood'ı anca bitirdim daha sırada son sezonuna daha hiç başlamadığım Dexter var.Bir yandan SOA başladı.
evet abilerim kardeşlerim soa izleyen mutlaka vardır aranızda. her bölümde farklı bi olay farklı bi kaos oluyo dizide sizce bu işin sonucu nereye varıcak yorumları bi görelim
2M is my life
Music & Motorcycle
bu işin sonu tatlı ruyalar olur hadi cumleten iyi uykular
Son sezon baydı baya. Onun dışında arada motosiklet sevenler için güzel anekdotlar var. Bana biraz Sopranos'u andırdı, onun motorlusu gibi ama Sopranos başka bir güzellikti tabii.
6. sezonda geldi geçti, ama kötü bitti şuanda bunalımdayım
güzel dizi ama motosiklet olmasa bu kadar ilgi ile izlemezdim sanırım. şu an 5. sezon 8. bölümdeyim
Sezon finali çok kötü oldu ya. Yapılır mı lan bu Jax başkana?
İzlemek ne kelime yazısını bile yazdım. Opie reyizin sakalına yüz sürdüm, aydınlandım.
http://bilmeyenadam.wordpress.com/20...ns-of-anarchy/
Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
http://bilmeyenadam.wordpress.com
4. bölüme kadar izledim. sonra takip edemedim. motosiklet seven veya çete vurdu kırdı entrika seven herkese tavsiye edilir.
Ben bu forumu uzaktan 6 7 ay kadar takip ediyordum.ve farkediyorum ki gün geçtikte forumda açılan konular dandikleşiyor..bu konu burada mı açılır ? konu dışı bölümünde açsana be kardeşim.
Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler,eski sürücüler yön seçer
ve giderler.
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır
Sons of anarchy, farklı bir şey. Hayatın gerçeklerini suratınıza tokat gibi çarpıyor işte, en başta bozuk dünya ve para düzenini, sapıklıkları..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)