Varmi Benden Kararsizi :)
Reklamlar
-
varmı böyle kararsızlık demişsin de kafamda bi dünya model var. ybr, cbf, drift, apache, mc-x, vulture, wolf biraz daha biriktirip cbr125 yada 250, yzf125, gt250r, ninja 250. var oğlu var yani. beklemeliyim beklememelimiyim bilmiyorum. beklersem biraz daha biriktirdiğimde hangi motoru almalıyım beklemeden biran önce alırsam hangi motoru almalıyım. bu durumda olan tek sen değilsin forumun çoğu özellikle yeni başlıycak arkadaşlar bu karışıklığı çok yaşıyor
2M is my life
Music & Motorcycle
Reklamlar
-
Ybr al kafan rahat olur bende var kendimden biliyorum
-
Bu arada cb nin koltuğu çok sert bana göre..
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Bende onu diyom zaten...bu cc ler bu parayı yapmaz.Ama anlatamıyom.Kavga çıkıyo.Yoksa fiyatı makul olsa neden almayalım.
aynen kardeşim öyle diyincede hemen ybr ile dünya turu yapmış ybr ile dağlara çıkmış,cbf ile bilmem nereye gitmiş.mondialle kim gitmiş diyorlar.diyorum ben motora bişey demiyorum güzel motor fakat o kadar etmez diyorum yine aynı şeyleri diyorlar.ha şöyle olur 600cc filan bişey alırsın zaten dünya kadar para veriyon 1000 liradan bişey olmaz ama zaten bütçen azki bundan düşük cc bişey alıyon motorun ederi fiyatının 1000 lira aşağısı sen niye 1000 lira boşuna fazla veriyosun
-
Ama insanlar ybr yi kötülüyoruz sanıyor.Ybryi kötülemiyoruz.O cc de ybrye alternatif fiyatı uygun Drifti öneriyoruz.Amaç bütçesi kısıtlı arkadaşlara yardımcı olmak.Kullanmayanlarada imkanınız varsa Drifti kullanın öyle yorum yapın diyoruz da kime diyoruz.
-
deprogadias adlı üyeden alıntı
varmı böyle kararsızlık demişsin de kafamda bi dünya model var. ybr, cbf, drift, apache, mc-x, vulture, wolf biraz daha biriktirip cbr125 yada 250, yzf125, gt250r, ninja 250. var oğlu var yani. beklemeliyim beklememelimiyim bilmiyorum. beklersem biraz daha biriktirdiğimde hangi motoru almalıyım beklemeden biran önce alırsam hangi motoru almalıyım. bu durumda olan tek sen değilsin forumun çoğu özellikle yeni başlıycak arkadaşlar bu karışıklığı çok yaşıyor
yzf 125 yerine cbr 250 al yzf 125 te sadece tip var güç,performans namına hiçbişey yok
-
honda kullanıcısı olarak hondada 125, 150 cc katagorisinde alınacak motor göremiyorum. Alan da honda kalitesi beklemesin zaten ybr, salcano wolf, tvs apache alınacak motorlar bunlar. Ybr ye parası yetmeyenler salcano wolf alabilirler. Hondada alınacak motor yok. 125-150 cc de vitesli olarak.
-
Kardeş dediğim gibi alacaksan drift al bence.
ybr nın sıfırına o kadar para verilmez. motor bu sonuçta
eğer ybr almayıda kafaya sokacaksan 2. el temiz al kesinlikle sıkıntılı olmasın. sıkıntılı ybr ler sana her zaman sıkıntı yaşatır.
Sıfır Alacaksan drift al.
-
serkanunal adlı üyeden alıntı
Ybr al kafan rahat olur
bende var kendimden biliyorum
drift kullandın da başın mı ağrıdı
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Ama insanlar ybr yi kötülüyoruz sanıyor.Ybryi kötülemiyoruz.O cc de ybrye alternatif fiyatı uygun Drifti öneriyoruz.Amaç bütçesi kısıtlı arkadaşlara yardımcı olmak.Kullanmayanlarada imkanınız varsa Drifti kullanın öyle yorum yapın diyoruz da kime diyoruz.
ybr ye alternatif olamaz drift
ybrye alternatif salcano wolf s olur
ybr nin fabrikasından cıkıyor..
saglamlıgı tartışılmaz..
1ybr 2 salcano, belki 3 veya 4üncü sırada mondial söylenebilir..
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Çin menteşeli nasıl oluyo
Puuuuuu yuhuluyorum şuanda kendimi rasgele tıklamasam görmicekdim yazdığım yanlışlığı Menşeli yazacakdım ben oraya Menteşe nereden çıktı anlamadım
Seninde oraya menteşe koymana gerek yoktu bu arada herkez biliyo zaten senin zıt biri olduğunu Zippo's oraya yanlış yazmışsın diyebilirdin Açığını yakalamim affetmem
-
Menteşe muhabbeti güzeldi ama.akşam akşam güldürdün bizi...
-
Gülecek bişey yok Yalnış yazmışım bende bilmiyom neden öyle yazdığımı hatta % yazmışım %100 bile değil ama kan kokusu arayan köpek balığı gibide beklemek olmaz değilmi
Muabbet felanda yok yazdım ben oda yorum yapmış 2 saat sonra geldim bunu yazıyorum muabbetden bahsediyorsun muhabbettenin tanımından haberin varmı
Kusura bakma biraz sinirlendim konuya hiç kimseyi kırmak istemem ama böyleside olmaz
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
ybr ye alternatif olamaz drift
ybrye alternatif salcano wolf s olur
ybr nin fabrikasından cıkıyor..
saglamlıgı tartışılmaz..
1ybr 2 salcano, belki 3 veya 4üncü sırada mondial söylenebilir..
Öyle olsun bakalım.Benim ki bi idda değil zaten.Kendi görüşüm.isterse 5. 6. sırada olsun.Babamın fabrikası değil sonuçta.Bi ortaklığım da yok.18 yıllık motosiklet tecrübeme dayanarak fikir sundum.Sadece kullanıcı da değilim yolda kalmayacak kadar,servise ihtiyaç duymayacak kadar kullanıyoruz işte.Sizin kadar tecrübeli değiliz af buyrun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
eren özer adlı üyeden alıntı
Gülecek bişey yok Yalnış yazmışım bende bilmiyom neden öyle yazdığımı hatta % yazmışım %100 bile değil ama kan kokusu arayan köpek balığı gibide beklemek olmaz değilmi
Muabbet felanda yok yazdım ben oda yorum yapmış 2 saat sonra geldim bunu yazıyorum muabbetden bahsediyorsun muhabbettenin tanımından haberin varmı
Kusura bakma biraz sinirlendim konuya hiç kimseyi kırmak istemem ama böyleside olmaz
Kırıldıysan özürdilerim.Komik geldi güldüm.
-
Neyse asıl ben özür dilerim bazı arkadaşalr canımı sıktı kusura bakma
-
Önemli değil.Önemli olan buradaki insanların tecrübelerine dayanarak birbirilerine yardımcı olmaları.Kimsenin kırılmasını istemem.Bazen oluyor böyle şeyler yanlış anlaşılmalardan dolayı.
-
Neyse asıl ben özür dilerim bazı arkadaşalr canımı sıktı kusura bakma
Takıldık yahu abartma
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Takıldık yahu abartma
Paşa bayağı zoruma gitti vallaha zaten kendime kızıyom bazen a hatta çoğu zaman ağzımdan çıkan gibi yazdığım için o yüzden kendime kızıyom bide sen mıhına vurunca biraz morelim bozuldu ama kusura bakma kırıcı laflar ettiysem
-
ne kadar ucuz olursa iyi olur diyorsan bence köylü tarzı motorlara bak onlar 2000 tl civarı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Paşa bayağı zoruma gitti vallaha zaten kendime kızıyom bazen a hatta çoğu zaman ağzımdan çıkan gibi yazdığım için o yüzden kendime kızıyom bide sen mıhına vurunca biraz morelim bozuldu ama kusura bakma kırıcı laflar ettiysem
Sen kusura bakma dostum kırdıysam.böyle bişey gördüğümde takılasım geliyo sana özel değil biliyosun.Tekrar kusura bakma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)