Öncelikle zaman ayırıp bi göz attığınız için teşekürler.
Ben yalovada ikamet eden kendi çapında dikkatli 4 4 lük olmasada 4 3 lük bi motosiklet kullanıcısıyım.
Motosiklet festivallerinden neler beklemekteyiz bunları merak ediyorum ve son 2 yılda katıldığım festivallerden tad alamaz oldum.
Tabiki herkesin görüşü önemli ama şahsen ben biraz gürültü isterim stres atmak bağırmak çağırmak şarkılar söylemek misafirlerimizle keyifli sohbetler etmek. Motosikletimi çadırımın yanında tutmak. Saygı sevgi çerçevesinde olmalı herşey. Biz bundan önce görsel açıdan heycanlı dakikalar geçirebilmeleri için organizasyonun içerisinde olmasakta kendimize yakmak için lastik ayırırdık 2 3 takım egsoz alırdık yanımıza . Yolda kalan yada sıkıntı yaşayanlara yardım amaçlı takım çantası bulundururduk. Ama şöyle bi tuhaflık var ki bu yıl yalova motofest girişinde tanındığımız bilindiğimiz halde motorlar dışarıda kalıcak içeri almıyoruz gibi bi uyarı geldi. Bi Yalovalı olarak biz bunu yapmazsak kimse dinlemez diyerek motosikletlerimizi dışarıda kamp ve sahne alanının dışında bıraktık. Aaa oda ne içeride motosiklet dolu ya biz ??? Dışarıdayız... Tabiki herşeyin yeri ve zamanı var insanların arasında lastik yakalım redline yapalım bağıralım çağıralım geç saatlerde çadırlarındakileri uyandıralım demiyorum.Ama bu festival ?? anlayısı alkol standı hard konserler ve dansçı kızlardan ibaret mi ?? biz zaten sohbet ediyoruz tüm gruplarla. Dün saat 22 30 sularında motor sesi duyulsun bi dedim motorun yanında kontak açtım biraz ısıtıp biraz devirlendirdim motosikletleri ve anında tepki .. Bilmiyorum ya ben geri kafalıyım yada festivaller motorlarla gelinen açık hava konserleri haline dönüşmeye başladı.. Sizlerin de görüşlerini almak hatta fikir ayrılığı olan konularda hep beraber tartışmak doğruyu anlamak istedim.