eline sağlık abi olmadı şöyle bi shadow umuz
eline emeğine sağlık üstad
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Böyle yaratıcı ve işe yarayan uygulamalar bizlere de örnek oluyor.
Eğer yapım aşamasını da paylaşırsa DIY bölümüne .. sadece yapılmış hali Motosohbete..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Maşallah, yaptım diyorsun doğrudur, para versen bu kadar güzel işçilik çıkmazdı.
Kesimler lazer diyelim de kıvırmaları nasıl becerdin.
Ellerine sağlık. Meslek nedir.
valla hoşuma gitti. bende montajı merak ettim yapıştırma mı
Malzeme krom,Ön yapıştırma arka mıknatıs.arkanın herhangi bir takılma anında çamurluğu bırakması gerekir yoksa çamurluğu elimize alırız.
sanırım neodyum mıknatıstır. merakla çanta fotolarını bekliyorum. yan çanta bende
düşünüyorum ama doğrusu polyester işçiliğini gözüm yemiyor 8 mm dakota pvc
daha kolayıma geliyor
işte ben motor diye buna derim maşallah
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
anca böyle çamurluk ayaklık vs yaparsın zaten
arada hiç şöyle türkiye turu yapmazsın
aman motorun toz olmasın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Maşalah maşallah kız gibi motor çamurlukda güzel olmuş elinize sağlık
Paylaşım için sağolun
at kuyruğuna konmuş bir kelebek gibi zarif olmuş.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
okadar zarif değil yahu
arada öküzlerde seviyeyi şaşırıp yanlış yerine konar diye malzemeyide kalınca seçip sağlam yaptım,
iyikide öyle yapmışım.
---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 13:54 ----------
teşekkürler
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:03 ----------
sağol dostum.
---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:05 ----------
len çakal gaza getirip senin gezine katılayım istiyorsan söyle açık açık
abi de korkarım ben yanlız gitmeye ))))
Estetik olarak 10 numara olmuş, hele birde el kesimi diyorsun abi ne emek vermişsindir ona, paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Abi site bahçesinden dışarı çıkar şu motoru arada bir. Hava alsın memleket görsün biraz.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)